• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transferi sonrası dinlenme süresi

mericeyn42

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
359
126
23
31
Transfer Sonrası kaç gün dinlendiniz, ben hastane çalışıyorum ve günlük 25 bin civarı adım atıyorum sizce sıkıntı olur mu

25 bin belki cok gelebilir ilk bir kac gun ozellikle, doktorunuza bu temponuzdan bahsetmekte fayda var bence. Bana da hep kan akisi icin ev icinde bile olsa dolasmam hareket etmem soylendi. Ama ilk iki gunu daha ziyade uzanarak gecirdim. Saat basi kalktim dolandim ya da lavaboya sofraya oturmak icin kalktim sadece :) 4-5 gunden sonra normal yasantima donmeyi planliyorum agir kaldirmamak kosuluyla 🙏🏼 en onemlisinin bu oldugu soylendi bana, agir kaldirmamak agir spor yapmamak, uzanmamak gibi

25 bin belki cok gelebilir ilk bir kac gun ozellikle, doktorunuza bu temponuzdan bahsetmekte fayda var bence. Bana da hep kan akisi icin ev icinde bile olsa dolasmam hareket etmem soylendi. Ama ilk iki gunu daha ziyade uzanarak gecirdim. Saat basi kalktim dolandim ya da lavaboya sofraya oturmak icin kalktim sadece :) 4-5 gunden sonra normal yasantima donmeyi planliyorum agir kaldirmamak kosuluyla 🙏🏼 en onemlisinin bu oldugu soylendi bana, agir kaldirmamak agir spor yapmamak, uzanmamak gibi
Çok teşekkür ederim numune taşıma personeli yim ister istemez bazen ağır şeyler de denk gelebiliyor o zaman doktorum dan rapor istiyim en iyisi

Çok teşekkür ederim numune taşıma personeli yim ister istemez bazen ağır şeyler de denk gelebiliyor o zaman doktorum dan rapor istiyim en iyisi
O zaman rapor rica edin doktorunuzdan bence de, zaten doktorlar kendileri teklif ediyorlar rapor isini. İciniz rahat etsin belki hic de bir olumsuz etkisi olmaz surecinize mesleginizin ama insan cok supheci oluyor her hareketinden :)

benim evden çalışma imkanım olduğu için yattığım yerden çalışıyorum şuanda sıkıntım yok. ben de dün transfer oldum bu 3 gün full yatarak geçireceğim sadece lavabo ihtiyacı ve su içmekiçin kalkıyorum arada da koridorda yürürüp geri yatıyorum. 3 günden sonra biraz daha hareketimi arttırırım ama 10 gün dikkat etmeyi planlıyorum test gününe kadar 😊

O zaman rapor rica edin doktorunuzdan bence de, zaten doktorlar kendileri teklif ediyorlar rapor isini. İciniz rahat etsin belki hic de bir olumsuz etkisi olmaz surecinize mesleginizin ama insan cok supheci oluyor her hareketinden :)
Doktorum 10 gün, verdi raporu 3 gün kesinlikle yatmamı istedi

Arkadaşlar benim doktor transferden sonra hiç yatırmadı. 5 dk sonra kalkıp gidebilirsin buraya geldiğini bile unut dedi. Ben yine de iki üç gün dinlendim ve şaşırdım çünkü herkes dinlenilmesini öneriyor. Sizce de ilginç değil mi?

Arkadaşlar benim doktor transferden sonra hiç yatırmadı. 5 dk sonra kalkıp gidebilirsin buraya geldiğini bile unut dedi. Ben yine de iki üç gün dinlendim ve şaşırdım çünkü herkes dinlenilmesini öneriyor. Sizce de ilginç değil mi?
Beni de 40 dk yatirdilar sonra bana biraktilar ne zaman ayrilmak isterseniz gidebilirsiniz diye😊 hatta o gun evimle hastane arasi uzak diye otel bile tutmak istemistim, hic gerek yok 3-4 saate kadar seyahat yapabilirsiniz demislerdi. Yardimsiz banyomu yaptim sacimi kuruttum mesela bunlari yapmayanlari ben de goruyorum. Ister istemez egildim yeri geldi. Bana ilk gun sadece dinlenmem soylendi o kadar :) icinizi bozmayin hic zaten dinlenmissiniz

Back