- 30 Nisan 2023
- 359
- 126
- 23
- 31
- Konu Sahibi mericeyn42
Transfer Sonrası kaç gün dinlendiniz, ben hastane çalışıyorum ve günlük 25 bin civarı adım atıyorum sizce sıkıntı olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çok yorucu olur. zaten progesterondan dolayı uyku hali çok oluyor. test sonucunu alana kadar düşük tempo tavsiye ederimTransfer Sonrası kaç gün dinlendiniz, ben hastane çalışıyorum ve günlük 25 bin civarı adım atıyorum sizce sıkıntı olur mu
Çok teşekkür ederim numune taşıma personeli yim ister istemez bazen ağır şeyler de denk gelebiliyor o zaman doktorum dan rapor istiyim en iyisi25 bin belki cok gelebilir ilk bir kac gun ozellikle, doktorunuza bu temponuzdan bahsetmekte fayda var bence. Bana da hep kan akisi icin ev icinde bile olsa dolasmam hareket etmem soylendi. Ama ilk iki gunu daha ziyade uzanarak gecirdim. Saat basi kalktim dolandim ya da lavaboya sofraya oturmak icin kalktim sadece :) 4-5 gunden sonra normal yasantima donmeyi planliyorum agir kaldirmamak kosuluylaen onemlisinin bu oldugu soylendi bana, agir kaldirmamak agir spor yapmamak, uzanmamak gibi
Çok teşekkür ederim numune taşıma personeli yim ister istemez bazen ağır şeyler de denk gelebiliyor o zaman doktorum dan rapor istiyim en iyisibence çok yorucu olur. zaten progesterondan dolayı uyku hali çok oluyor. test sonucunu alana kadar düşük tempo tavsiye ederim
O zaman rapor rica edin doktorunuzdan bence de, zaten doktorlar kendileri teklif ediyorlar rapor isini. İciniz rahat etsin belki hic de bir olumsuz etkisi olmaz surecinize mesleginizin ama insan cok supheci oluyor her hareketinden :)
Çok teşekkür ederim numune taşıma personeli yim ister istemez bazen ağır şeyler de denk gelebiliyor o zaman doktorum dan rapor istiyim en iyisi
Bir bana mi surekli uyku cokuyor diyordum ben debence çok yorucu olur. zaten progesterondan dolayı uyku hali çok oluyor. test sonucunu alana kadar düşük tempo tavsiye ederim
Merhabalar benim doktorum ilk 3 gün hasta gibi yat diğer günlerde de çoğunlukla dinlen dedi. 1 hafta raporlu olacağım ben de öğretmenim.Transfer Sonrası kaç gün dinlendiniz, ben hastane çalışıyorum ve günlük 25 bin civarı adım atıyorum sizce sıkıntı olur mu
Doktorum 10 gün, verdi raporu 3 gün kesinlikle yatmamı istediO zaman rapor rica edin doktorunuzdan bence de, zaten doktorlar kendileri teklif ediyorlar rapor isini. İciniz rahat etsin belki hic de bir olumsuz etkisi olmaz surecinize mesleginizin ama insan cok supheci oluyor her hareketinden :)
Benim Doktor'umda, 3 kesinlikle, yatmamı istediMerhabalar benim doktorum ilk 3 gün hasta gibi yat diğer günlerde de çoğunlukla dinlen dedi. 1 hafta raporlu olacağım ben de öğretmenim.
Oh rapor iyi olmus adiniza sevindimDoktorum 10 gün, verdi raporu 3 gün kesinlikle yatmamı istedi
Şimdi heyacanlı bekleyiş hala inanamıyorum transfer olduğumaOh rapor iyi olmus adiniza sevindimicinize boylesi daha cok siner hem
![]()
Ben de hic o gunleri goremeyecegim saniyordum, hala daha da pek inanasim gelmiyorŞimdi heyacanlı bekleyiş hala inanamıyorum transfer olduğuma![]()
Sizin ne zaman oldu transferBen de hic o gunleri goremeyecegim saniyordum, hala daha da pek inanasim gelmiyordegil ultrason, kucagima almadan da inanmayacagim gibi hissediyorum
sabirla beklemekten baska carem de yok su an
![]()
Pazartesi sabah 11de oldumSizin ne zaman oldu transfer![]()
Test tarihinize ne zaman, dedi aramızda iki gün varPazartesi sabah 11de oldum![]()
Beni de 40 dk yatirdilar sonra bana biraktilar ne zaman ayrilmak isterseniz gidebilirsiniz diyeArkadaşlar benim doktor transferden sonra hiç yatırmadı. 5 dk sonra kalkıp gidebilirsin buraya geldiğini bile unut dedi. Ben yine de iki üç gün dinlendim ve şaşırdım çünkü herkes dinlenilmesini öneriyor. Sizce de ilginç değil mi?