Merhaba benim de dondurulmuş transfer:) henüz olmadım az kaldı ama transferimin olmasına, 2. Adetim çok çok gecikmişti benim de, normal sanırım gecikmesi vücut oturtmaya çalışıyor her şeyi :)Kızlar merhaba. 2. Adeti bekliyorum transfer için. Takvime göre dün olmam gerekiyordu. Olamadım. Çok belirti de yok gecikcek sanırım. Biraz gerildim sanırım. Gerildim yani. Aklıma geliyor sürekli tutar mı filan diye. Bi embriyom var bu arada. Kendime de hiç dikkat etmedim hala. Ne öncesinde ne şimdi. Beslenmedir harekettir saldım iyice. Dikkat ettiğim yok. Sizde nasıl durumlar? Embriyonun tutunması için doğal takviye filan biliyo musunuz? Kızlar dönüp dolaşıp aklıma geliyor konuşalım istedim
Katılıyorum, bende hayranım onlara, okuyunca demorilize oluyorum ama dediğiniz gibi alacağı nefes varsa yaşam tarzım kötü bile olsa tutar yaşar hani :) kararında bir düzen oturtsam o bile güzel olcak tabi :)Merhaba benim de dondurulmuş transfer:) henüz olmadım az kaldı ama transferimin olmasına, 2. Adetim çok çok gecikmişti benim de, normal sanırım gecikmesi vücut oturtmaya çalışıyor her şeyi :)
Diğer konularda olacağı varsa olacaktır diye düşün bence , yine de tavsiyem erkenden kan değerlerine baktır zaten tüp bebek merkezleri istiyor, örnek veriyorum benim d vitaminim düşük çıktı ilaç kullanıyorum çünkü doğurganlığı etkiliyor. Bunun gibi şeylere dikkat edebilirsin zaman varken , bol su iç yürüyüş yap şimdiden alışkanlık olsun, beslenme için de bence yüzde 70 80 iyi beslenmeye çalış , ben de bazen çok iyi beslenmiyorum ama elimden geldiğince sulu yemek ev yemeği yiyorum , ekmeği tam çıkaramasam da azalttım , bence bu da bi şey, bir de paketli ürünlerde şeker şurubu oluyor onlar çok zararlı , tavsiyem canın bi şeyler çekerse abartmamak kaydıyla evde yap en azından içinde katkı maddesi olmaz :) yani benim fikirlerim böyle. Bu süreçte kendine çok daha iyi dikkat eden kadınlar var onlara hayranım yine de en önemlisi stres yapmamak , kendini deli gibi kısıtladığında mutsuz olacaksan da bi anlamı yok bence en güzeli kararında abartmadan bi düzen oturtmak:)
Selam! Benim de bugün 3 gün geç ama hafif bir lekelenme başladı. Kendime dikkat ettiğim pek yok açıkçası. Denedim ama olmuyor, diyetisyene gideyim dedim parayı verdim 10 günde vazgeçtim. Bu süreçte en önemlisi stres olmamak diyorlar. Diyet yapmaya çalışmak beni acayip strese sokunca dedim hayır teşekkürler. Hatta aynı şeyi bana infertilite alanında çalışan bir psikolog söylemişti. Doktor özellikle kilo ver demediyse bunun için kendini strese sokma demişti ( vki endeksine göre fazla kilolu tombiş bir insanım :))Kızlar merhaba. 2. Adeti bekliyorum transfer için. Takvime göre dün olmam gerekiyordu. Olamadım. Çok belirti de yok gecikcek sanırım. Biraz gerildim sanırım. Gerildim yani. Aklıma geliyor sürekli tutar mı filan diye. Bi embriyom var bu arada. Kendime de hiç dikkat etmedim hala. Ne öncesinde ne şimdi. Beslenmedir harekettir saldım iyice. Dikkat ettiğim yok. Sizde nasıl durumlar? Embriyonun tutunması için doğal takviye filan biliyo musunuz? Kızlar dönüp dolaşıp aklıma geliyor konuşalım istedim
Ben de geçen hafta baktırdım verdikleri listeye göre, hepsi iyi geldi ama D vitamini oldukça düşük. Bir ampul D vitaminini ekmeğe döküp ye dediler. İki gün önce yaptım onu da. D vitamini önemli sanırım, belki de bir buçuk sene D vitamini yüzünden doğal yollarla hamile kalamadım bilmiyorum asdfghörnek veriyorum benim d vitaminim düşük çıktı ilaç kullanıyorum çünkü doğurganlığı etkiliyor
Yok kullanmadım. Diyorum ya hiç dikkat etmedim yaşam tarzıma, bide burda baya dikkat edenleri okuyunca stres oldum :) Ama olcak olduktan sonra olur diyorum bende. Kafamızı rahatlatsak önemli olan bu gibi düşünüyorum :)merhaba, benim 2. opu. regl gecikmesi oluyor. ilk regl erken oluyor sonraki geç.
bende 31 ekimde opu oldum. regl yeni bitti. sonraki reglimi bekliyorum.
takviye bi şey kullandınız mı
Dimi. Çünkü transferden sonra iki hafta yatıpta tutmayanlar okudum mesela bende. Çokta kasmamak lazım da basarabilsek güzel olurtutunacağı varsa tutunuyor çok kasmamak gerektiğini nice örneklerle gördüm
her şeyde olsuğu gibi bunda da kafa rahatlığı önemli
aynen öyle çok doğru. transfer günü ilişki demiş miydi doktor ? diyenleri duydum da bana çok saçma geldiYok kullanmadım. Diyorum ya hiç dikkat etmedim yaşam tarzıma, bide burda baya dikkat edenleri okuyunca stres oldum :) Ama olcak olduktan sonra olur diyorum bende. Kafamızı rahatlatsak önemli olan bu gibi düşünüyorum :)
Bilmiyorum bunuaynen öyle çok doğru. transfer günü ilişki demiş miydi doktor ? diyenleri duydum da bana çok saçma geldi
ben zaten çalışıyorum. işim masa başı ama ayakta çalışanı da okumuştum burada. transfer sonrası ertesi gün işe gitmişti ve tuttmuştu da. ben ilk iki gün dinlenmeyi planlıyorum. sonra zaten iş başı yaparımDimi. Çünkü transferden sonra iki hafta yatıpta tutmayanlar okudum mesela bende. Çokta kasmamak lazım da basarabilsek güzel olur
insan korkar dimi bi şey olur falan diye. duyunca çok şaşırmıştım bendeBilmiyorum bunu
İki hafta izin verilmez diye düşünüyorum ama bilemedim yani. Tabi korkar insaninsan korkar dimi bi şey olur falan diye. duyunca çok şaşırmıştım bende