Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet belirtilrri normal ama ateşiniz kac mesela ? Ateş iyi bisey degilTüp bebek transfer sonrası regl dönemi belirtileri olması normal mi. Örneğin göğüslerde şişkinlik ateşlenme gibi
Canım benim de bir gün ateşim çıktı .Kullanılan hormon ilaçlarından mı bilmiyorum bi sıcaklık darlanma gibi oluyor. Regl dönemi belirtilerinin olması düşündürdü. Özellikle göğüste yanma şişkinlik gibi
Merhaba benim adet belirtileriyle aynıydı belirtilerim ateş basması ara ara oluyordu hala oluyor arada testim pozitif çıkınca şaşırdım hattaTüp bebek transfer sonrası regl dönemi belirtileri olması normal mi. Örneğin göğüslerde şişkinlik ateşlenme gibi
23 Ekim'de transfer oldum ..kasik ağrım yok diyecek kadar az oldu .ilk 3 gün ..ama dinleyince kendimi hafif farkediyordum..Ne zmn trasfer oldunuz belirtiler ne zmn basladi benim 2 gunum hafiften sicak basiyo gibi
Bende 23 Ekim transferiym hayırlı olsun sanada canım benmde göğüslerim bazen şiş bazen iniyor gibi değişik oluyor23 Ekim'de transfer oldum ..kasik ağrım yok diyecek kadar az oldu .ilk 3 gün ..ama dinleyince kendimi hafif farkediyordum..
Onun dışında hafif de.olsa.vucud sıcaklığı oldu o da. İkinci ve üçüncü de oldu..
Rahmin aşağı doğru iniyordu resmen hatta tuttu ve gidiyor diye düşünüyordum 3. Gün olmuştu..başka hiç bir şey olmadı ..
7. Gün test yaptım pozitif di..8. Gün göğüs şişmesi oldu 10. Gün tekrar indi göğüs şişi..onun dışında hala da belriti yok
Aynen..zaten inince korktum ama.acaba birşey mi oldu diye.. test verdim değerim katlanmks ti .sonra dedim dememki gebelik boyunca herşey oluyorBende 23 Ekim transferiym hayırlı olsun sanada canım benmde göğüslerim bazen şiş bazen iniyor gibi değişik oluyor
Amin canım cümlemizin inşallahAynen..zaten inince korktum ama.acaba birşey mi oldu diye.. test verdim değerim katlanmks ti .sonra dedim dememki gebelik boyunca herşey oluyor
. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin
Normal yani o zmn insallh hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz23 Ekim'de transfer oldum ..kasik ağrım yok diyecek kadar az oldu .ilk 3 gün ..ama dinleyince kendimi hafif farkediyordum..
Onun dışında hafif de.olsa.vucud sıcaklığı oldu o da. İkinci ve üçüncü de oldu..
Rahmin aşağı doğru iniyordu resmen hatta tuttu ve gidiyor diye düşünüyordum 3. Gün olmuştu..başka hiç bir şey olmadı ..
7. Gün test yaptım pozitif di..8. Gün göğüs şişmesi oldu 10. Gün tekrar indi göğüs şişi..onun dışında hala da belriti yok
29 ekim transfer. Regl olduğum gibi dönemde ki gibi ağrı ve belirti olması düşündürüyorNe zmn trasfer oldunuz belirtiler ne zmn basladi benim 2 gunum hafiften sicak basiyo gibi
3 denemem bu ilk ikisi agrili gecti ilk gunden simdi hic bisey hissetmiyorum anlamadim dun trasfer oldum bende29 ekim transfer. Regl olduğum gibi dönemde ki gibi ağrı ve belirti olması düşündürüyor
Merhaba bende 19 Ekim transfer oldum belirtilerimi paylaşmak istiyorum ne durumdasınız nasıl hissediyorsunuz kendinizi keseyi gördünüzmü23 Ekim'de transfer oldum ..kasik ağrım yok diyecek kadar az oldu .ilk 3 gün ..ama dinleyince kendimi hafif farkediyordum..
Maşallah canım ..Rabb'im sağlıkla.kicagina almyi nasip etsinMerhaba bende 19 Ekim transfer oldum belirtilerimi paylaşmak istiyorum ne durumdasınız nasıl hissediyorsunuz kendinizi keseyi gördünüzmü![]()
Bizde keseyi gördük ve perşembe günü koyu kahve rengi lekelenmem vardı çok korktum yerleşme kanaması dedi doktor çarşamba günü kalp atışı dinlemeye gideceğiz nasip olursa.Maşallah canım ..Rabb'im sağlıkla.kicagina almyi nasip etsin..
Belirtim şimdilik sadece göğüs şişmesi var o da öyle abartılacak şekilde.degio..
Perşembe kanaman olduğu için erken geldik keseyi gördük erken olduğu için boş du zaten...siz keseyi kaç haftalık gördünüz ..
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canımBizde keseyi gördük ve perşembe günü koyu kahve rengi lekelenmem vardı çok korktum yerleşme kanaması dedi doktor çarşamba günü kalp atışı dinlemeye gideceğiz nasip olursa.![]()
Bnde nasip olursa diğer Perşembe kalp atışı için gideceğimBizde keseyi gördük ve perşembe günü koyu kahve rengi lekelenmem vardı çok korktum yerleşme kanaması dedi doktor çarşamba günü kalp atışı dinlemeye gideceğiz nasip olursa.![]()
Hayrli olsun , kucağınıza almak nasip olsun insAllah , bende dün transfer oldum gece uykuda gerindim .. siz geriniyomuydunuz hiç? Bir sıkıntı olur mu acaba ?Maşallah canım ..Rabb'im sağlıkla.kicagina almyi nasip etsin..
Belirtim şimdilik sadece göğüs şişmesi var o da öyle abartılacak şekilde.degio..
Perşembe kanaman olduğu için erken geldik keseyi gördük erken olduğu için boş du zaten...siz keseyi kaç haftalık gördünüz ..