Çok teşekkür ederim :) Sizin bu şekilde testiniz pozitif oldu sanırım,rabbim güzel hayırlı ömürler versin bebişinizecanımm tebrik ederim benimde böyle varla yok arasıydı trasnferin 6. günü test yapmaya devam et hergün koyualaşacak inşallah :)
evet benimde böyleydi şimdi 4.5 aylık olduk trasnfer sonrası her pozitif grdüğümde gözlerim doluyor :)Çok teşekkür ederim :) Sizin bu şekilde testiniz pozitif oldu sanırım,rabbim güzel hayırlı ömürler versin bebişinize
evet benimde böyleydi şimdi 4.5 aylık olduk trasnfer sonrası her pozitif grdüğümde gözlerim doluyor :
dayanabilirsen cuma günü versen daha iyi olur şimdi çok erken test günü vermedi mi doktorunuz ben istanbul çam ve sakurada yaptırdım ilk deneme tuttu çok şükür.Yarın ki duruma göre bir kan testi vereceğim çıkar mı bilmiyorum bu aşamada hakkımızda hayırlısı olsunSiz nerede yaptırdınız ilk denemeniz miy
Test günüm ayın 2si sabredebilir miyim bilmiyorumdayanabilirsen cuma günü versen daha iyi olur şimdi çok erken test günü vermedi mi doktorunuz ben istanbul çam ve sakurada yaptırdım ilk deneme tuttu çok şükür.
Benim 6.günüm aynen bu şekilde görünüyorTransfer soneası 5. Günüm sizce var mı
Kan testi yaptırdınız mıBenim 6.günüm aynen bu şekilde görünüyorbelli belirsiz bir çizgi var
Merhaba yarın yaptıracağım ancak kan testinde çıkar mı Şuan da bilmiyorumKan testi yaptırdınız mı
Merhaba benim de 20 kasımda transferim oldu,sizin testinizde çizgi gördüm ben hadi hayırlısıKızlar merhaba,20 kasımda transferim gerçekleşti,5.gün embriyosu transfer edildi,bugün 6.günüm test yaptım ancak çizgi var mı hayali mi emin olmak istedim,2.günden itibaren regl olacakmışım gibi kasıklarımda sürekli bir ağrım var,ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşündüğüm için umutlanmak istemiyorum
Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunMerhaba benim de 20 kasımda transferim oldu,sizin testinizde çizgi gördüm ben hadi hayırlısıbenim de 2. Ve 3. Gün adet ağrısı gibi ağrı vardı sonra geçti şimdi göğsüm sancıyo bi de hafif bulantı oluyo bazen
İnşallah sonuç pozitif çıkar hayırlısıylaMerhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunBugün çizgi biraz daha koyulaştı kan verdim sonucu bekliyorum,söylediğiniz gibi bende de adet ağrısı var ve hala devam ediyor aslında,bacaklarım gece uyutmayacak şekilde ağrıyor Test yaptınız mı kontrol gününüzü mü bekliyorsunuz ? Her şey gönlünüzce olsun :)
Sonucunuz çıktı mı bende kan verdim 6.günümMerhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsunBugün çizgi biraz daha koyulaştı kan verdim sonucu bekliyorum,söylediğiniz gibi bende de adet ağrısı var ve hala devam ediyor aslında,bacaklarım gece uyutmayacak şekilde ağrıyor Test yaptınız mı kontrol gününüzü mü bekliyorsunuz ? Her şey gönlünüzce olsun :)
Merhaba,10.gün negatif çıkıp 12.gün pozitif çıkanları bile duydum,inşallah güzel sonuçlar alırsınız 6.gün pozitif çıkması için erken bir günİnşallah sonuç pozitif çıkar hayırlısıylabenim dün 6. Günümdü kan testi verdim negatifti,ilerleyen günlerde yeniden vereceğim bakalım
Merhaba,sağlık ocağında verdim kanı henüz çıkmadı sonuç yarın öğleden sonra çıkacağını söyledilerSonucunuz çıktı mı bende kan verdim 6.günüm
İnşallah yaMerhaba,10.gün negatif çıkıp 12.gün pozitif çıkanları bile duydum,inşallah güzel sonuçlar alırsınız 6.gün pozitif çıkması için erken bir gün
Kesin pozitif banada haber verinMerhaba,sağlık ocağında verdim kanı henüz çıkmadı sonuç yarın öğleden sonra çıkacağını söylediler