• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sonrası

neslug

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2024
8
3
1
30
16 aralıkta 5. Gün embriyosuyla transfer oldum. 8. 9 10. Günlerde kahve akıntı ile beraber aşırı bel ve kaşık ağrısı oldu. 10. Gün test verdim 66 değer çıktı iki gün sonra yani bugün testim 105 çıktı sizce normal mı lütfen cevap verin benim gibi olup sonra tekrar olumlu şekilde yükselen oldu mu

Kahverengi akintin çok mu canım bence eğer için rahat değilse doktorunla görüş ama sağlıklı yüzde 60 artış olması bile yetiyor içini ferah tut

16 aralıkta 5. Gün embriyosuyla transfer oldum. 8. 9 10. Günlerde kahve akıntı ile beraber aşırı bel ve kaşık ağrısı oldu. 10. Gün test verdim 66 değer çıktı iki gün sonra yani bugün testim 105 çıktı sizce normal mı lütfen cevap verin benim gibi olup sonra tekrar olumlu şekilde yükselen oldu mu
Canını sakın sıkma benim transferin 8. Günü lekelenmem başladı ama sadece peçeteye gelecek şekildeydi neredeyse tam 10 15 gün sürdü minik minik lekelenmem bende kan keseside vardı en son onda hafif pembe geldi ve kayboldu çok çok şükür 14 haftalık olduk her seferinde istemeden de olsa canımı sıkıyodum lekelenmem bitmediği için ama genel olarak kaç hafta çok ağır iş felan yapmadım günlük hafif düzenim oldu hep

Back
X