Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim bende transfer hazirligindayim ilk 2 hafta estrofem ve coraspin kullandim dün fitile de basladim. Transfere bir kac gun kala fitil veriliyor. Tabii tedavi kisiden kisiye ve doktordan doktora degisiyor doktorun senin icin neyi uygun görürse o şekilde ilerler hayirlisi olsun hakkindaArkadaşlar Merhaba! Öncelikle hayırlı ramazanlar benim 2 embriyom var genetiksiz 5bc ve 3 ba bunların transfer olacak bugün kontrolde rahim kalınlığım 6.1 çıktı estorfem ve aspirin kullanıyorum başka ilaç başlanması gerekir miydi fitil falan
evet doktorunuz sizin değerlerinize göre karar veriyor. doktor ikinci transferim için kan sonucuma göre prolutex iğnesine transfer gününden iki gün önce başlattı. duphaston ve estrofem de içtim öncesinde.Arkadaşlar Merhaba! Öncelikle hayırlı ramazanlar benim 2 embriyom var genetiksiz 5bc ve 3 ba bunların transfer olacak bugün kontrolde rahim kalınlığım 6.1 çıktı estorfem ve aspirin kullanıyorum başka ilaç başlanması gerekir miydi fitil falan
yumurta kalite sınıflandırması:)Bu bc aa ba ne oluyor tam olarak ? Ben ilk defa tedaviye bugün başladım da bilmiyorum![]()
Çok sağol canım kan değerlerin iyi dedi sadece istenildiği gibi kalınlaşmamış henüz ay canım senin için de hayırlısı olsun inş pozitif oluruz hepimizMerhaba canim bende transfer hazirligindayim ilk 2 hafta estrofem ve coraspin kullandim dün fitile de basladim. Transfere bir kac gun kala fitil veriliyor. Tabii tedavi kisiden kisiye ve doktordan doktora degisiyor doktorun senin icin neyi uygun görürse o şekilde ilerler hayirlisi olsun hakkinda
Haaa anladım ay çok teşekkür ederim bayağı merak etmiştimyumurta kalite sınıflandırması:)
evet doktorunuz sizin değerlerinize göre karar veriyor. doktor ikinci transferim için kan sonucuma göre prolutex iğnesine transfer gününden iki gün önce başlattı. duphaston ve estrofem de içtim
Bu bc aa ba ne oluyor tam olarak ? Ben ilk defa tedaviye bugün başladım da bilmiyoru
Hayırlı olsun inş canım valla canım biri dış genişlikmiş biri hücreymiş kimileri takılmayın değerlere dio kimi farklı valla bende anlamıorum aslımdaBu bc aa ba ne oluyor tam olarak ? Ben ilk defa tedaviye bugün başladım da bilmiyorum![]()
Anladım canım sağol benimde 2 ilkini geçen yıl yapmıştım o taze transferdi bu sefer dondurulmuş embriyo olacak unuttum artıkevet doktorunuz sizin değerlerinize göre karar veriyor. doktor ikinci transferim için kan sonucuma göre prolutex iğnesine transfer gününden iki gün önce başlattı. duphaston ve estrofem de içtim öncesinde.
Rica ederim. "embriyo kalitesi sıralaması" yazarsanız google'a birçok sonuç çıkıyor. umarım tedaviniz stressiz, sorunsuz, kolay geçer ve pozitif sonuçlanır :)Haaa anladım ay çok teşekkür ederim bayağı merak etmiştim![]()
İnşallah çooook aminRica ederim. "embriyo kalitesi sıralaması" yazarsanız google'a birçok sonuç çıkıyor. umarım tedaviniz stressiz, sorunsuz, kolay geçer ve pozitif sonuçlanır :)
Transfer tarihi ne zaman?Arkadaşlar Merhaba! Öncelikle hayırlı ramazanlar benim 2 embriyom var genetiksiz 5bc ve 3 ba bunların transfer olacak bugün kontrolde rahim kalınlığım 6.1 çıktı estorfem ve aspirin kullanıyorum başka ilaç başlanması gerekir miydi fitil falan
Ay çok karışıkmış .. 1 yıldır herşeyi araştırdım öğrendim doktor gibi şimdi sıra tüp bebekte yarabbim aklıma mukayyet olHayırlı olsun inş canım valla canım biri dış genişlikmiş biri hücreymiş kimileri takılmayın değerlere dio kimi farklı valla bende anlamıorum aslımda
rica ederim insan dün ne yediğini unutuyor çok normal unutman. umarım denemen pozitif sonuçlanırAnladım canım sağol benimde 2 ilkini geçen yıl yapmıştım o taze transferdi bu sefer dondurulmuş embriyo olacak unuttum artık
Öyle oluyor çok iyi anlıyorumAy çok karışıkmış .. 1 yıldır herşeyi araştırdım öğrendim doktor gibi şimdi sıra tüp bebekte yarabbim aklıma mukayyet ol![]()
Bugün doktorla konuşurken aldığım tedavileri sonuçları Pko var onu ve onun için kullandığım vitaminleri neler yaptığımı konuştum adam sen nereden biliyorsun bunları hemşire misin diye sordu dedim hocam yok değilim araştıra araştıra kendi çapımda kendime destek yapmaya çalıştım dedim çok iyi yapmışsın dedi şaşırdı adam ilk defa böyle bilgili hastam var diyoÖyle oluyor çok iyi anlıyorumaslında doktoruna güvendiğin zaman çok kurcalamamak lazım bence tabi ben öyle yapamadım
![]()
1 aya kalmaz merak etmeBugün doktorla konuşurken aldığım tedavileri sonuçları Pko var onu ve onun için kullandığım vitaminleri neler yaptığımı konuştum adam sen nereden biliyorsun bunları hemşire misin diye sordu dedim hocam yok değilim araştıra araştıra kendi çapımda kendime destek yapmaya çalıştım dedim çok iyi yapmışsın dedi şaşırdı adam ilk defa böyle bilgili hastam var diyotüp ü de çözerim heralde 1 aya ahahahhaha