Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel allah size bağışlasın ne kadar sürdü süreciniz bende yumurtam az diye düşünüyordumÖnemli olan sağlıklı o altın yumurtayı bulmak
Yumurtam çoktu ama 8nci denemede ikizlere sağlıklı doğum yapabildim. İnşallah sizinde sağlıkla bulunur ve olur vakti gelmişse herşey bahane.
28 yumurtada 6 embriyo olustu şuan 18 haftalık hamileyimMerhaba tüp bebek tedavisine ben 3-4 yumurtayla başladım sizlerin süreci nasıldı az yumurtayla başlayan var mı
Herkesin süreci bünyesi çok farklıNe güzel allah size bağışlasın ne kadar sürdü süreciniz bende yumurtam az diye düşünüyordum
Darısı benim başıma inş güzel örnekleriniz içinde teşekkür ederim30 yumurta toplandi 8 kaliteli embriyo donduruldu 1 tane transfer edildi tuttu oğlum 23 aylık, fakat tek yumurtası olan olan 2 arkadaşım daha vardı biri 5. Gün dondurulmuş diğeri 3. Gün embriyosu taze transfer ve onlarda tuttu, yani sayıdan çok kalite önemli.
Cok zorlu bir süreç ne güzel sonlandırmışsınız allah bağışlasınHerkesin süreci bünyesi çok farklı
Ben 2 opu oldum ikisinde de fazlaydı ama siz sayılara takılmayın fazla olduğunda da hemen olacak diye birşey yok az olduğunda da Rabbim ona göre veriyor yeterki uygun tedaviyi bulalım.
Benm 4 buçuk yıl sürdü hamile kalıyordum ama devamı gelmiyordu 2nci.opumda ona yönelik farklı yollar denedik ama kısmet 8nciye imiş.
Sayısı önemli değil benim de 28’inden 22’si döllendi ama 3. Günde görüştüğümüzde doktor çok da iyi durumda değiller dedi 5. güne gidebilecekler mi giderse kaçı gidecek diye bekliyoruz herşey nasipMerhaba tüp bebek tedavisine ben 3-4 yumurtayla başladım sizlerin süreci nasıldı az yumurtayla başlayan var mı
Sizin kaliteleri nasıldı28 yumurtada 6 embriyo olustu şuan 18 haftalık hamileyim
benim 5. Gün embriyosu hiç olusmadı doktor her ihtimale karşı 3. Gün embriyosu olarak 6 tanesini dondurdu onlarda çoğu iyi kaliteliydiSizin kaliteleri nasıldı