Tüp bebek tedavisine başlama kararı aldık, sorularıma yanıt verebilir misiniz? :(

Bilmiyorum ki neden öyle dedi, çok da üzüldüm açıkçası
Amh değeriniz 1.47 ise kötü değil. Ama acele etmenizde gerekiyor demek. 1 in altına düştüğünde yani 0 li rakamları gördüğünüzde amh değeriniz düşük oluyor yani yumurta rezervimiz artık kötü boyutta demek oluyor. Isterseniz bi doktora daha gidip tekrar bi amh daha ölçtürün

Her deneme ayri ucret ne yazikki diyelim 100.000 verdiniz ilk deneme tutmadi sifirdan 2.denemeye basliyosubuz guncel fiyat neyse onu ödüyorsunuz benim ilk denemede 40 50 bin civari bi odemem oldu tutmadi 2.denemede 100bini buldu ilaclarla ufak operasyonlar ile ortalama

Anladım çok teşekkür ederim bende böyle olduğunu düşünmüştüm doğruymuş demekki. Çok maddi külfetli bi durum Rabbim herkesin yardımcısı olsun ilk denemede herkesin kucağını doldursun insallah m. Fsh ve lh yüksekliğinden doktorum bana normal yolla olmaz acilen tüp bebek dedi. Biraz araştırıyorum bende

Aslında yumurta sayınıza göre değişen bilir 3 yumurta olsa ilk 1tane koysalar geriye 2 tane kalıyor onları dolduruyorlar sonra sadece transfer ve dondurma parası ödüyorsunuz

Hemen oyle dedi diye tup bebek surecine girmeyin arastirin biraz daha bence bikac doktordan daha fikir alin bizde sorun spermdi o.yuzden baska sans yoktu

Benim doktorum Antalya'da fakat İstanbul'da arkadaşlarım hep olumlu sonuç aldı ben de muayeneye gitmiştim çok memnun kaldım. Hisar Hospitalda Meryem Kürek Eken var. Onu tavsiye ederim. N nobody54

Hemen oyle dedi diye tup bebek surecine girmeyin arastirin biraz daha bence bikac doktordan daha fikir alin bizde sorun spermdi o.yuzden baska sans yoktu
Dune kadar doktoru dinleyerek tüp bebek sürecine girelim diyordum acil ve acele dediği için doktorum hacettepeyi 2.likle bitirmiş bi doktor Amerikada da eğitim almış güveniyordum açıkçası ama. Bugün itibariyle fikrimi degistirdim farklı 2 doktordan da görüş alıp ona göre hangi yolu izleyeceğimiz netlessin istedimc

Çünkü bizim bi aile dostumuz var rahminin alınması gerektiğini söylemişler Alman doktorlar. Hemen acil ameliyata girmesi gerektiğini sonra burda da doktor araştırıp başka bi doktora daha göründü ne alakası var ameliyatlık bir durumun yok tedavi ile halledebiliriz rahmini almamıza gerek yok demişler. Bi an o geldi aklıma ve ne kadar eğitimli de olsa bence farklı görüşte almak mühim. Rahminin alınmasından kurtuldu bu sayede tek doktorda kalmayarak

Her zaman farklı fikirler iyidir tabi ben 3 doktor gezdim bi tanesi asla cocugun olmaz dedi allaha karşı güç varmis gibi cok sukur evladimi aldim.kucagima.insallah darisi basiniza.olsun

Her zaman farklı fikirler iyidir tabi ben 3 doktor gezdim bi tanesi asla cocugun olmaz dedi allaha karşı güç varmis gibi cok sukur evladimi aldim.kucagima.insallah darisi basiniza.olsun
Yaa gerçekten mi ? Bana da normal yolla mümkün değil imkansız dedi. (Ilk çocuğum normal yolla olmuştu büyüdü bile çok şükür) dediginiz gibi farklı doktor görüşü almak önemli kaç gündür ağlıyorum kendimi yıprattım hasta olma derecesine geldim nerdeyse dünden beri daha iyiyim özellikle de bugün. Allah izin verirse olur Allah izin vermezse tüp bebekle dahi olmaz. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Umarım ikinci kez gebe kalabilirim teşekkür ederim

Insallah allah gonlunuzden geceni nasip eder

Merhaba, öncelikle ben de bu yoldan geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.

*Ben Bahçeci Fulya'da yaptırdım ve pozitif sonucu 4. denememde aldım çok şükür.
*Zaten tedaviye başladığınız zaman yumurta toplama öncesinde yumurta kalitesi ve sperm kalitesi için doktorunuz vitaminlere başlatıyor hem sizi hem de eşinizi. (Benim kullandıklarım İmprly, regenesis eşim için ise yine İmprly, proxeed plus ve çörek otu yağı) ben ekstra olarak adetimi düzene sokmak için c-life kullandım eşim ise keciboynuzu özü ve ceviz fındık tüketti ve bunun dışında sağlıklı yaşama geçiş yaptık.
*Rahim filmini zaten tüp bebek doktorunuz isteyecek o yüzden çektirmeniz gerekecek. Biz doktorumuzun önerdiği yere çektirdik sıfır acısızdı.
*35 yaşın altında iseniz yasalar gereği ilk 2 transferiniz de tek embriyo transferi yapılıyor. Negatif olması durumunda 3. transfer ve sonrası için 2 embriyo transferi yaptırabilirsiniz.
*Doktorum şans için yaşınızla orantılı demişti yaş ne kadar düşükse o kadar yüksek oluyor. Bunun dışında embriyolarınızın kalitesi de bu oranları belirliyor.

Öneri olarak ise embriyolarınızın kalitesi için sağlıklı yaşama geçin ve vitaminlerinizi düzenli olarak kullanın inşallah hayallerinize kavuşursunuz

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun kutlu var. Tavsiye ederim iyi bir doktor ince eleyip sık dokuyor

Merhaba rastgele okurken sorunuzu gördüm açık şekilde cevap vermek istedim çünkü bende tedaviye başlamadan önce anlamaya çalışıyordum hep araştırıyordum nasıl oluyor diye. Benim tüp bebek merkezim 35 bin ücret istedi ama bu ücret sadece 1 yumurta toplama işlemi ve 1 transferi içeriyor. Mesela örnek veriyorum 5 tane sağlıklı embriyom oluştu 1 i transfer edildi bu o ücretin içinde zaten ama oldu ki tutmadı 2.embriyomu da tranfer ettirmek istiyorum o zaman sadece transfer ücreti ödüyorum çünkü tekrar opu işlemi yapılmıyor zaten embriyon var. Bu arada diğer embriyolarım da donmuş olarak kalsın diyorsan yıllık 1200 lira ödemesi var. Bunun dışındaki tüm ilaçların ücretini de sen ödüyorsun. Ben Eylülde başladım tedaviye 35 bin tüp bebek merkezine verdim, 26 bin civarı da kullandığım ilaçlara verdim. Onun haricinde bir kez de muayene ücreti ödedim 1400 lira o kadar. Kasım ayında hayırlısıyla transfer olacak o zaman da sadece yazdığı ilaçları yine ücretli alıcam.

Çok teşekkür ederim Rabbim size de en tez vakitte nasip etsin inşallah ve olumlu sonuç alabilin. Detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim en azından öğrenmiş oldum bilgisiz olduğum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…