Amh değeriniz 1.47 ise kötü değil. Ama acele etmenizde gerekiyor demek. 1 in altına düştüğünde yani 0 li rakamları gördüğünüzde amh değeriniz düşük oluyor yani yumurta rezervimiz artık kötü boyutta demek oluyor. Isterseniz bi doktora daha gidip tekrar bi amh daha ölçtürünBilmiyorum ki neden öyle dedi, çok da üzüldüm açıkçası
Her deneme ayri ucret ne yazikki diyelim 100.000 verdiniz ilk deneme tutmadi sifirdan 2.denemeye basliyosubuz guncel fiyat neyse onu ödüyorsunuz benim ilk denemede 40 50 bin civari bi odemem oldu tutmadi 2.denemede 100bini buldu ilaclarla ufak operasyonlar ile ortalamaMerh
Merhaba bilmediğim için soruyorum bu işin maddi boyutu biraz külfetli hepimiz biliyoruz bunu benim merak ettiğim sormak istediğim su. Ilk denemede en başta ödenen ücret örneğin toplamda ilaçlar dahil 100.000 olsun ve bebek tutmadı olmadi diyelim. Ikıncı deneme için ekstra bi 100.000 daha mi ödeniyor ? Yani her denemede ekstra ücret mi ödeniyor? Yoksa tüp bebek merkezleri hak mi veriyor mesela en başta 100.000 odenildi diyelim bu ücret dışında bi ücret ödemeden 2 deneme hakkınız daha var ya da 3 deneme hakkınız var bu şekilde mi oluyor ? Hep merak ettiğin alamadığım yer burası.
Anladım çok teşekkür ederim bende böyle olduğunu düşünmüştüm doğruymuş demekki. Çok maddi külfetli bi durum Rabbim herkesin yardımcısı olsun ilk denemede herkesin kucağını doldursun insallah m. Fsh ve lh yüksekliğinden doktorum bana normal yolla olmaz acilen tüp bebek dedi. Biraz araştırıyorum bendeHer deneme ayri ucret ne yazikki diyelim 100.000 verdiniz ilk deneme tutmadi sifirdan 2.denemeye basliyosubuz guncel fiyat neyse onu ödüyorsunuz benim ilk denemede 40 50 bin civari bi odemem oldu tutmadi 2.denemede 100bini buldu ilaclarla ufak operasyonlar ile ortalama
Aslında yumurta sayınıza göre değişen bilir 3 yumurta olsa ilk 1tane koysalar geriye 2 tane kalıyor onları dolduruyorlar sonra sadece transfer ve dondurma parası ödüyorsunuzAnladım çok teşekkür ederim bende böyle olduğunu düşünmüştüm doğruymuş demekki. Çok maddi külfetli bi durum Rabbim herkesin yardımcısı olsun ilk denemede herkesin kucağını doldursun insallah m. Fsh ve lh yüksekliğinden doktorum bana normal yolla olmaz acilen tüp bebek dedi. Biraz araştırıyorum bende
Anladım çok teşekkür ederim.Aslında yumurta sayınıza göre değişen bilir 3 yumurta olsa ilk 1tane koysalar geriye 2 tane kalıyor onları dolduruyorlar sonra sadece transfer ve dondurma parası ödüyorsunuz
Hemen oyle dedi diye tup bebek surecine girmeyin arastirin biraz daha bence bikac doktordan daha fikir alin bizde sorun spermdi o.yuzden baska sans yoktuAnladım çok teşekkür ederim bende böyle olduğunu düşünmüştüm doğruymuş demekki. Çok maddi külfetli bi durum Rabbim herkesin yardımcısı olsun ilk denemede herkesin kucağını doldursun insallah m. Fsh ve lh yüksekliğinden doktorum bana normal yolla olmaz acilen tüp bebek dedi. Biraz araştırıyorum bende
Dune kadar doktoru dinleyerek tüp bebek sürecine girelim diyordum acil ve acele dediği için doktorum hacettepeyi 2.likle bitirmiş bi doktor Amerikada da eğitim almış güveniyordum açıkçası ama. Bugün itibariyle fikrimi degistirdim farklı 2 doktordan da görüş alıp ona göre hangi yolu izleyeceğimiz netlessin istedimcHemen oyle dedi diye tup bebek surecine girmeyin arastirin biraz daha bence bikac doktordan daha fikir alin bizde sorun spermdi o.yuzden baska sans yoktu
Çünkü bizim bi aile dostumuz var rahminin alınması gerektiğini söylemişler Alman doktorlar. Hemen acil ameliyata girmesi gerektiğini sonra burda da doktor araştırıp başka bi doktora daha göründü ne alakası var ameliyatlık bir durumun yok tedavi ile halledebiliriz rahmini almamıza gerek yok demişler. Bi an o geldi aklıma ve ne kadar eğitimli de olsa bence farklı görüşte almak mühim. Rahminin alınmasından kurtuldu bu sayede tek doktorda kalmayarakHemen oyle dedi diye tup bebek surecine girmeyin arastirin biraz daha bence bikac doktordan daha fikir alin bizde sorun spermdi o.yuzden baska sans yoktu
Her zaman farklı fikirler iyidir tabi ben 3 doktor gezdim bi tanesi asla cocugun olmaz dedi allaha karşı güç varmis gibi cok sukur evladimi aldim.kucagima.insallah darisi basiniza.olsunÇünkü bizim bi aile dostumuz var rahminin alınması gerektiğini söylemişler Alman doktorlar. Hemen acil ameliyata girmesi gerektiğini sonra burda da doktor araştırıp başka bi doktora daha göründü ne alakası var ameliyatlık bir durumun yok tedavi ile halledebiliriz rahmini almamıza gerek yok demişler. Bi an o geldi aklıma ve ne kadar eğitimli de olsa bence farklı görüşte almak mühim. Rahminin alınmasından kurtuldu bu sayede tek doktorda kalmayarak
Yaa gerçekten mi ? Bana da normal yolla mümkün değil imkansız dedi. (Ilk çocuğum normal yolla olmuştu büyüdü bile çok şükür) dediginiz gibi farklı doktor görüşü almak önemli kaç gündür ağlıyorum kendimi yıprattım hasta olma derecesine geldim nerdeyse dünden beri daha iyiyim özellikle de bugün. Allah izin verirse olur Allah izin vermezse tüp bebekle dahi olmaz. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Umarım ikinci kez gebe kalabilirim teşekkür ederimHer zaman farklı fikirler iyidir tabi ben 3 doktor gezdim bi tanesi asla cocugun olmaz dedi allaha karşı güç varmis gibi cok sukur evladimi aldim.kucagima.insallah darisi basiniza.olsun
Insallah allah gonlunuzden geceni nasip ederYaa gerçekten mi ? Bana da normal yolla mümkün değil imkansız dedi. (Ilk çocuğum normal yolla olmuştu büyüdü bile çok şükür) dediginiz gibi farklı doktor görüşü almak önemli kaç gündür ağlıyorum kendimi yıprattım hasta olma derecesine geldim nerdeyse dünden beri daha iyiyim özellikle de bugün. Allah izin verirse olur Allah izin vermezse tüp bebekle dahi olmaz. Allah evlatlarımızı bize bağışlasın. Umarım ikinci kez gebe kalabilirim teşekkür ederim
Merhaba, öncelikle ben de bu yoldan geçmiş biri olarak sizi çok iyi anlıyorum.Kızlar merhaba,
Belki bazılarınız biliyordur, 2,5 senedir anne-baba olmak için elimizden geleni yaptık ve artık uzman desteğine başvurduk.
Doktorum önce AMH testi istedi ve eşimin de gerekli testlerini yaptırmasını istedi. Biz tabi testlerimizi yaptık düştük yollara ama maalesef AMH testi sonucum çok düşük çıktı. Doktor yaşıma göre verimsiz yumurtalarım olduğunu söyledi, ayrıca rahmimde şekil bozukluğu olduğu ortaya çıktı.
Rabbim her şeyin daha iyisini bilir, bu da benim sınavımmış, ne yapalım.
Boğazımdan lokma geçiremiyorum, çok üzüldüm, yıkıldım resmen. Doktor artık tüp bebek tedavisine başlayalım dedi, bu süreci yaşamış, evladını kucağına almış-almamış hiç fark etmez, hepinizden dinlemek istiyorum. Muhasebeciyim, düşünün ki bu yoğun iş tempomda bile gözlerimi kapatıyorum bebek görüyorum, içim sızlıyor artık, Eşim de çok üzülüyor, hem bana üzülüyor, hem şartların bizi tüp bebeğe yönlendirmesine üzülüyor.
*)İstanbul'da yaşıyorum, bildiğiniz işinin ehli tüp bebek merkezi var mı?
*)Yumurta kalitenizi ve sayısını yükseltmek için neler yaptınız?
*)Rahim filmi çektirdiniz mi?
*)En fazla kaç yumurta transferi yapabiliyoruz?
*)Şansım ne kadar yüksek?
Inşallah çok teşekkür ederimInsallah allah gonlunuzden geceni nasip eder
Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun kutlu var. Tavsiye ederim iyi bir doktor ince eleyip sık dokuyorDune kadar doktoru dinleyerek tüp bebek sürecine girelim diyordum acil ve acele dediği için doktorum hacettepeyi 2.likle bitirmiş bi doktor Amerikada da eğitim almış güveniyordum açıkçası ama. Bugün itibariyle fikrimi degistirdim farklı 2 doktordan da görüş alıp ona göre hangi yolu izleyeceğimiz netlessin istedimc
Sadece tüp bebekte değil normal yolla hamile kalmada da önemli ama tabi başı çekmiyor. Daha önemli şeyler varTÜP BEBEK DE KİLO ÖNEMLI BIR FAKTÖR MÜ
Merhaba rastgele okurken sorunuzu gördüm açık şekilde cevap vermek istedim çünkü bende tedaviye başlamadan önce anlamaya çalışıyordum hep araştırıyordum nasıl oluyor diye. Benim tüp bebek merkezim 35 bin ücret istedi ama bu ücret sadece 1 yumurta toplama işlemi ve 1 transferi içeriyor. Mesela örnek veriyorum 5 tane sağlıklı embriyom oluştu 1 i transfer edildi bu o ücretin içinde zaten ama oldu ki tutmadı 2.embriyomu da tranfer ettirmek istiyorum o zaman sadece transfer ücreti ödüyorum çünkü tekrar opu işlemi yapılmıyor zaten embriyon var. Bu arada diğer embriyolarım da donmuş olarak kalsın diyorsan yıllık 1200 lira ödemesi var. Bunun dışındaki tüm ilaçların ücretini de sen ödüyorsun. Ben Eylülde başladım tedaviye 35 bin tüp bebek merkezine verdim, 26 bin civarı da kullandığım ilaçlara verdim. Onun haricinde bir kez de muayene ücreti ödedim 1400 lira o kadar. Kasım ayında hayırlısıyla transfer olacak o zaman da sadece yazdığı ilaçları yine ücretli alıcam.Merh
Merhaba bilmediğim için soruyorum bu işin maddi boyutu biraz külfetli hepimiz biliyoruz bunu benim merak ettiğim sormak istediğim su. Ilk denemede en başta ödenen ücret örneğin toplamda ilaçlar dahil 100.000 olsun ve bebek tutmadı olmadi diyelim. Ikıncı deneme için ekstra bi 100.000 daha mi ödeniyor ? Yani her denemede ekstra ücret mi ödeniyor? Yoksa tüp bebek merkezleri hak mi veriyor mesela en başta 100.000 odenildi diyelim bu ücret dışında bi ücret ödemeden 2 deneme hakkınız daha var ya da 3 deneme hakkınız var bu şekilde mi oluyor ? Hep merak ettiğin alamadığım yer burası.
Teşekkür ederim ama malesef kocaeli bana çok uzakNerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama gebze anadolu sağlık merkezinde tayfun kutlu var. Tavsiye ederim iyi bir doktor ince eleyip sık dokuyor
Çok teşekkür ederim Rabbim size de en tez vakitte nasip etsin inşallah ve olumlu sonuç alabilin. Detaylı bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim en azından öğrenmiş oldum bilgisiz olduğum içinMerhaba rastgele okurken sorunuzu gördüm açık şekilde cevap vermek istedim çünkü bende tedaviye başlamadan önce anlamaya çalışıyordum hep araştırıyordum nasıl oluyor diye. Benim tüp bebek merkezim 35 bin ücret istedi ama bu ücret sadece 1 yumurta toplama işlemi ve 1 transferi içeriyor. Mesela örnek veriyorum 5 tane sağlıklı embriyom oluştu 1 i transfer edildi bu o ücretin içinde zaten ama oldu ki tutmadı 2.embriyomu da tranfer ettirmek istiyorum o zaman sadece transfer ücreti ödüyorum çünkü tekrar opu işlemi yapılmıyor zaten embriyon var. Bu arada diğer embriyolarım da donmuş olarak kalsın diyorsan yıllık 1200 lira ödemesi var. Bunun dışındaki tüm ilaçların ücretini de sen ödüyorsun. Ben Eylülde başladım tedaviye 35 bin tüp bebek merkezine verdim, 26 bin civarı da kullandığım ilaçlara verdim. Onun haricinde bir kez de muayene ücreti ödedim 1400 lira o kadar. Kasım ayında hayırlısıyla transfer olacak o zaman da sadece yazdığı ilaçları yine ücretli alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?