Tüp Bebek Tedavisinde Yaşadiklarimiz Tecrübe Ve Dikkate Almamiz Gereken Ayrintilar

mybabys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
6
0
TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE YAŞADIKLARIMIZ TECRÜBE VE DİKKATE ALMAMIZ GEREKEN AYRINTILAR
Arkadaşlar Bu Ayin 3 ü Itibari Ile Tüp Bebek Tedavisine Başladik Bunlari Sizinle Paylaşmak Istedim çünki Ilk Denememiz Eyer Bilgi Ve Yaşadiklarinizi Paylaşirsaniz Sevinirim

mybabys bende tüp bebek tedavisine başladım.bende ilk iğnemi 31. de vurundum.işallah isteyen herkesin bebekleri olur.hayırlı haberlerini bekliycem.

Merhaba arkadaşlar.Ben de bu ay başladım tedaviye 13 Kasım da ilk iğnemi vurundum.Hayırlısı bakalım

mybabys ilk koşul stres yapma ilaçların saatlerini kaçırma dozlarını tam yap dua et bolbol yasin oku hergün önce allaha sonra doktorlarına güven ve herşeyin yolunda gitmesi için dua et cinsel perhizleri sana söyleyecekler onlara uy sigara içme beslenmene dikkat et alkol alma hafif spor yap sadece yürüyüş canım soruların olursa sor okey........

kaydirigubbakcemile5
ben de tup bebek yaptırdımkaydirigubbakcemile ikizlerim var çok iğne yedim zahmetli oldu her gün üç igne ilaç yiyorsun şimdi tadavi nasil bilmiyorum benim ikizlerim üç yaşında ama doktorunuzda çok önemli ben istanbul da bir çok tanınmiş yerlere gittim araştırdım ve ikizlerim oldu her şeyden önemlisi allahtan hayırlısını isteyin sağlıklı evlatlar nasip etsin her isteyene kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…