Tüp bebek tedavisinde yaşadığınız gördüğünüz ilginç rüyalar oldu muuu

evra84

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
52
48
18
40
Arkadaşlar merhaba,
Ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce 4yıldır bebeğim olmuyordu...bu yaz cesmeye eşimin akrabasının yanına tatile gittim...hep çevremde bebekler hamiler görüyordum çok duygusallaşmıştım.deniz kenarına kimsenin olmadığı bir yere gidip hıç kıra hıçkıra ağlamaya başladım.allahım benim neden bebeğim olamıyor.nolur bana nasip et diyip ellerimi havaya kaldırıp ağlarak dua ettim.o sırada ben bile halen daha anlatırken tüylerim ürperiyor kulağıma bir ses geldi ve senin bebeğin kız olacak ismi evra olacak dedi.o ses gelince sağıma döndüm gelen sesi bulmaya çalıştım bulamadım osırada tam anlayamadım ismi efsan mı olsun dedim ses gelmedi tam ellerimi yüzüme kapatıp ağlarken tekrar bir ses evrrraaaaa dedi.çok korktum tepkisel olarak bir anda...yazlığa koşturarak geldim.ellerim titriyordu....hemen eşimin teyzesine durumu anlattım..onun bildiği bir hocaya hemen telefon açtı durumu anlattım.hoca bana dediki.sen allahın çok sevdiği bir kuluymuşsunki allah sana b
Bir evlat nasip edecek dedi.ve ne mutluki allah ismini koymuş dedi.evra kabeye giden ilk müslüman kadın peygamber efendimizin halasının ismi dedi.ben şoklardaydımmm...sonra o ay adet olmadım.doktora gittim menopaza girmişsin dedi doktor buarada 30yaşındayım.hiç çocuğum olmadı 4yıldır evliyim.ben osırada tüm umudumu kaybettim.doktor bana çok zor artık senin için bebek dedi.sonra ben vazgeçmedim.allahım bana bunu dediyse asla umutsuz olmıcam vazgeçmicem dedim.antalyada tüp bebek merkezine gittim.2tane yumurtam kalmış ve çok kötü durumları....doktor bana tüp bebek yaparız ama dondurmayı bırak tüp bebek oluşacak kadar kaliteli bir yumurta oluşturmamız sıkıntılı gözüküyor dedi.ama bizim işimiz umutsuz olmak değil başarmak dedi.ben tedaviye başladım.ve inanamayacaksınız 16yumurtam oluştu mucize gibiydi.1ay içinde kistim büyümesini durdurdu tüplerimde tıkanıklık vardı açıldı...çok ilginç şekilde tedavim çok olumsuzlen olumlu olmaya başladı şimdi15gün sonra embriyo yerleştirmem olacak....ve içimde hiç bir endişem yok...çünkü ben artık bu olayda bişey öğrendim.isyan etmek yerine dua etmeyi öğrendimm.ve biliyorum ki imkansız diye hiç bişey yok.ve birgün bana söylenen o kız bebek kucağımda olacak ve annesi ona evra diye seslenecek.ve kokusunu içine çekecek..Bu olayı anneme bile anlatmadım.taki geçen gün annem heyecanla beni aradı.kızım rüyamda seni kız çocukla gördüm.sen
Smine evra diye sesleniyordun dedi....ben şoklardayım halen daha....umarım herşey güzel olurrrr....

imkansız yoktur kün feyekün vardır rabbim ol der herşey oluverir hikayen çok güzel çok etkilendim inşallah çok güzel bir sonuç alacaksın Allahın izniyle hamile olduğunu öğrenince yaz buraya merak ettim sonucu rabbim kimsenin kucağını boş koymasın çok iyi bilirim o gizli gizli ağlamaları az ağlamadım köşe bucak ama şimdi çok rahatım rabbim diyorum sen herşeyin en hayırlısını bilirsin diyorum duamı ediyorum tedavimizi oluyoruz ve tevekkül ediyoruz şimdi çok rahatım rabbim hepimize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah.

allah isteyen herkezsin kucağını doldursun inşallah.. ne büyük hikmet yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…