• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde polip oluşması sorun olur mu

Sultan3434

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2019
357
184
103
35
herkese selam
Tüp bebek tedavisinde 8. Günümdeyim her gün iğnelere devam.. bugün doktor muayene ettiğinde 2 tane polip oluşmuş biri 1 cm den küçük diğeri de 1,5 cm dedi ama alan büyük sorun olacağını zannetmiyorum dedi. Yine de çok kafama taktım böyle bi durumu yaşayan var mı

Büyüklüğü ve yeri önemli canım. Bazı polipler gebe kalmayı engelleyebilir bazıları ise etki etmez. Doktor en doğru açıklamayı yapar size

herkese selam
Tüp bebek tedavisinde 8. Günümdeyim her gün iğnelere devam.. bugün doktor muayene ettiğinde 2 tane polip oluşmuş biri 1 cm den küçük diğeri de 1,5 cm dedi ama alan büyük sorun olacağını zannetmiyorum dedi. Yine de çok kafama taktım böyle bi durumu yaşayan var mı
Canım merhaba aynı durumdayım bende de polip görüldü, bir kac gun sonra tekrar bakalm dedi doktorum.endiseliyi. dr ile tekrar görüştün mü,tedavin nasil olacak

İğnelerden dolayı oluştuğunu söyledi
Canım merhaba aynı durumdayım bende de polip görüldü, bir kac gun sonra tekrar bakalm dedi doktorum.endiseliyi. dr ile tekrar görüştün mü,tedavin nasil olacak
merhaba canım, bende 1 tane 1 cm den küçük polip vardı doktor bi sorun olmaz dedi şuan tüp bebek iğneleri kullanıyorum iğneler bende polip oluşturmuş yalnız küçük oldukları için doktor bi sorun teşkil etmez dedi

H
İğnelerden dolayı oluştuğunu söyledi

merhaba canım, bende 1 tane 1 cm den küçük polip vardı doktor bi sorun olmaz dedi şuan tüp bebek iğneleri kullanıyorum iğneler bende polip oluşturmuş yalnız küçük oldukları için doktor bi sorun teşkil etmez dedi
hala endişeliyim

Ben de çok endiseliyim. Ilk defa tüp bebek deniyorum. Polip çıkması beni cok üzdü, sanki sürekli bir engel çıkıyor karşıma. Bir sonraki kontrolde tekrar bakacak dr. Gerek görürse alacak sanırım
Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.. sizdeki polip 1 cm den büyük mü umarım bir sorun çıkmaz

Amin canım inşallah 🙏boyutu hakkinda bilgim yok canım rahimin alt tarafında olduğunu biliyorum sadece

Bende de polip varmış , tüp bebek için ilk Muayeneye gittiğimde görmüş doktor .Yumurta toplama günü tekrar bakmış , içine sıvı felan göndermiş.Zararlı bir polip değilmiş , o yüzden aldırmaya gerek olmadı . Gebelik için sıkıntı olan bir polip olsaydı birde histereskopi olacaktım :işsiz: daha önce gittiğim kadın doğum doktorları bana polipten söz etmedi , belki de sonradan oluştu bilemiyorumo_O

Bana yumurta toplamada yapamam histeroskopiyi dedi o gün çok kısa bir anestezi veriliyor dedi sizin kaç cm di polip
Kac cmdi bilmiyorim canim ama kucuk kucuk olusmus doktor onlari temizledim drdi ama girmeden ona gore anestezi veriyor zaten uyanmaman icin hemen sonra bidsha uğraşacağına yumurta toplama zamani yapmasi cok mantikli bence

Kac cmdi bilmiyorim canim ama kucuk kucuk olusmus doktor onlari temizledim drdi ama girmeden ona gore anestezi veriyor zaten uyanmaman icin hemen sonra bidsha uğraşacağına yumurta toplama zamani yapmasi cok mantikli bence
Peki sonra transferiniz ne zaman oldu adetinizde gecikme falan oldu mu

Back