• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisinde merkez seçimi (Antalya)

cglynnur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
1.060
46
113
Isparta
Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacağım nasip olursa.Antalya da tedavi olanlar hangi hastanede,hangi doktora tedavi oldunuz.Memnun kaldız mı?Rica ediyorum yardımcı olun.Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah ‍‍

Antalya tüp bebek merkezi ıvf de kemal özgür tawsiye ederim. Benim ilk tüp bebek denememde tuttu. Ama malesef ki 25. Haftada erken doğum oldu bebeğimi kaybettim. Hamile kalıp keseyi gördükten sonra kendi şehrimde bir kadın doğumcuya gittim.

Antalya tüp bebek merkezi ıvf de kemal özgür tawsiye ederim. Benim ilk tüp bebek denememde tuttu. Ama malesef ki 25. Haftada erken doğum oldu bebeğimi kaybettim. Hamile kalıp keseyi gördükten sonra kendi şehrimde bir kadın doğumcuya gittim.
ne zaman tedavi oldunuz ne kadar tuttu tedavi masrafları

2016 mayıs ayında başlamıştım. Yumurtalarım toplandı donduruldu 28 haziranda da transferim gerçekleşmişti. 5000 merkez aldı 2000 tl de kalanları dondurmak için aldılar. İlaçlarımda hep parça parça aldık kullanıldıkça o yüzden tam bilmiorum ama ortalama 3000 tl tutmuştur.

Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacağım nasip olursa.Antalya da tedavi olanlar hangi hastanede,hangi doktora tedavi oldunuz.Memnun kaldız mı?Rica ediyorum yardımcı olun.Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin inşallah ‍‍
BENDE KEMAL BEYE GITTIM ILKINDE TUTMADI SIMDI IKINCI DENEMEM PAZARTESI KESE GORUNMESI ICIN GIDECEGIM EGER SSK NIZ VAR ISE TIP FAKULTESINDEN RAPOR ALIP MASRAFLARI YARIYA INDIREBILIYORSUNUZ.HEM ILACLARDA HEMDE HASTANENIN ALDIGI UCRETTE INDIRMIS OLURSUNUZ.

BENDE KEMAL BEYE GITTIM ILKINDE TUTMADI SIMDI IKINCI DENEMEM PAZARTESI KESE GORUNMESI ICIN GIDECEGIM EGER SSK NIZ VAR ISE TIP FAKULTESINDEN RAPOR ALIP MASRAFLARI YARIYA INDIREBILIYORSUNUZ.HEM ILACLARDA HEMDE HASTANENIN ALDIGI UCRETTE INDIRMIS OLURSUNUZ.

ben ilkinde gelecek tüp bebek merkezinde yaptırdım hiç memnun kalmadım. diğerlerini antalya ivf kemal beye yaptırdım. çok iyi bir doktor

Tonguc gunduz bey var. Anadoludan memorial e gecti. Hic dusunmeden tedaviye baslayabilirsiniz.

Gelecek tüp bebek merkezinde 3 denemem oldu ilki tuttu.1.nci kalite embeiyo transfeeim oldu 3 ay ara ile 2 kez.sonuç negatif.mete bey.umudum kalmadı o merkezde.bende başarı oranları düşük.internette de araştırdım.vakit zamanım gitti.yazık yani.maddi de bie yandan

Antalya Tüp Bebek Merkezi’nin kapısından hiç girmemiş olmaydım keşke. Önce gereksiz yere laparoskopi histeroskopi istediler tamam yapalım dedik ameliyat CD’sini veriyoruz dediler güvendik. Ameliyattan çıktım histeroskopiye gerek görmedik bir şey yapmadık laporoskopiye de gerek yokmuş dediler boşu boşuna anestezi aldığıma mı yanayım ameliyat izlerime mi haftalarca karnım davul gibi dolaştığıma mı. Sonra CD’yi istedik kaydolmamış dediler, sonra hiçbir hastamıza vermiyoruz yalan söyledikleri başta dediler. Tabii bu olaylardan sonra Murat Berkkanoğlu’na hiç güvenimiz kalmadı ama embriyoları dondurup transfer ettiğimiz için dış gebelikneredeyse hiç yaşanmıyor merkezimizde dedikleri için tüp bebek tedavisine başladık. Yumyrta rezervim çok iyi olmasına rağmen çatlatma iğnesinden 36 saat sonra opu işlemi yapacaklarına beni saat 8’den 11’e kadar ameliyathaneye alamadılar başka işlem olduğu için 9’da işlem yapılmalıydı. 11.15 gibi işelmgerçekleşti yumurtalarım çatlamış ve bana bunu söylemediler

Merhabalar, biz Akdeniz Üniversitesi'nde Doç. Dr. Şafak Olgan'a gittik. Özelden kendisine direk randevu aldık. Biz de uzun zamandır kendisine ulaşmak istiyorduk ama ulaşamamıştık. Şimdi üniversitede çalışmaya devam ediyormuş ve özel hasta da bakıyormuş artık. Beklediğimize değmiş. Çok bilgili ve mükemmel bir doktor. Dışarda 3 sefer denememe rağmen olmamıştı bizim. Tüp bebek ile sayesinde gebeliğim oldu sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alacağız inşallah. Bir arkadaşım söylemişti dr. beyi zaten orada gördük ki diğer hastalar da koridorda kendisini anlata anlata bitiremiyor. Kendisi bir süredir yokmuş ama artık hem tüp bebek merkezinde hem de özel hasta bakmaya başlamış. Antalya için şiddetle tavsiye ederim. Bence bu zamana kadar gördüğüm doktorların en iyisi...

Back
X