tüp bebek tedavisinde duphaston kullanan var mı?

simlumina

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
441
242
18
31
merhabalar, bugün tedaviye başladım tekrar. Gonal-f igne ve günde 3 kez duphaston kullanıyorum. İlacin progesteron iceren bir ilaç oldugunu biliyorum sadece, ama yumurta buyutup toplama surecinde neden kullandigimi hiç sormamışım doktora.
Kistim var onunla bir alakasi olabilir mi, bu sekilde gonalf ile kombine kullanan oldu mu aranizda? İlaci genelde pcos lularin duzenli adet gorebilmesi icin kullandiklarini okudum burada daha da kafam karisti o yuzden.
Baş agrısı ve hafif baş dönmesi yaptı yine normal sanıyorum ki

Merhaba tedaviniz hayirla olumlu neticelenir insallah . Banada gonal f le beraber gunde kez verilmisti pcos degilim kistimde yoktu. ne icin kullandigimi sormadim ama 1 kez tek yumurta varken doktor tek yumurta icin catlama onleyici igne kullanmayiz duphaston yeterli olur demisti. Oradan yola cikarak sanirim yumurtalar baslangicta kendi kendine catlamasin diye veriyorlar.

Cok tesekkur ederim, siz soyleyince mantikli geldi simdi benim gecen sefer 9 yumurtam buyuyup toplanmisti çok yumurtam yok hani,opu gunune kadar hep kullanmistim ama hiç düşünmeden içmişim resmen bu neye yarar diye :)

Cok tesekkur ederim, siz soyleyince mantikli geldi simdi benim gecen sefer 9 yumurtam buyuyup toplanmisti çok yumurtam yok hani,opu gunune kadar hep kullanmistim ama hiç düşünmeden içmişim resmen bu neye yarar diye :)
Rica ederim ne demek bu arada bende gunde 3 kez kullanmistim. İnşallah pozitif gorursunuz.

Merhaba transferden sonra verildi bana gebeliğin 12.haftasına kadar kulllanmam gerekiyormuş günde üç defa kullanıyorum

Merhaba transferden sonra verildi bana gebeliğin 12.haftasına kadar kulllanmam gerekiyormuş günde üç defa kullanıyorum
Yaaa, o aşamada da kullanilan bir ilac oldugunu bilmiyordum. Progesteron oldugu icin tutunma saglamasi amacli verildi herhalde size de hayirli ugurlu olsun bebeginiz, saglikla kavusun insallah

Yaaa, o aşamada da kullanilan bir ilac oldugunu bilmiyordum. Progesteron oldugu icin tutunma saglamasi amacli verildi herhalde size de hayirli ugurlu olsun bebeginiz, saglikla kavusun insallah
Çok teşekkürler sanırım öyle ben de içeriğine baktım da inşallah Allah sizlere de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…