TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BOL SU İÇMEK ?

TÜP BEBEK TEDAVİSİNE YENİ BAŞLADIM DOKTORUM GÜNDE 3.5 L SU İÇMEMİ ÖNERDİİ...BU MİKTAR SİZÇE COK DEGİLMİ?
doğrusu benim doktorum yumurta toplama işlemi sonrası günde 6 litre su iç bu hafta, sonraki haftalar 5 litre içsen de yeter demişti. ben tabi ki o kadar su içemiyorum ama günde 3ün altına da hiç düşmüyorum, zaten sıcaklar bir şekilde susatıyor.
önerdiği miktar sadece su için değildir belki. içtiğin çay, çorba, yediğin karpuz gibi şeylerin su miktarı da günlük tüketim miktarını etkiliyor olabilir.

5 6 lt.cok fazla ya dr.kendinde miydi acaba ne toplama isleminden sonra nede transferden sonra dr.um o kadar demedi bana acikcasi o kadar su bobreklerede zarar

5 6 lt.cok fazla ya dr.kendinde miydi acaba ne toplama isleminden sonra nede transferden sonra dr.um o kadar demedi bana acikcasi o kadar su bobreklerede zarar
Nasil yaaa. 3 l migdem bulaniyor.doktora gittim dayanamiyorumdedim... devam dedi doktor...6. Icsem bayilirim herhalde...ya birde sudan sisti vucudummm...nefes alamaz oldum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…