- 21 Temmuz 2015
- 148
- 60
- 48
-
- Konu Sahibi f_samanyolu
TŞK EDERİM ARKADAŞIMM ....İNŞŞŞYaz olduğu için normal. Ben baharda 2 lt içtim. Sağlıkla kucağına al inşallah
Mrb soyledigi gayet normal cunku bende ayni sekilde 3.5 lt.iciyorum.banada oyle soylendiTÜP BEBEK TEDAVİSİNE YENİ BAŞLADIM DOKTORUM GÜNDE 3.5 L SU İÇMEMİ ÖNERDİİ...BU MİKTAR SİZÇE COK DEGİLMİ?
doğrusu benim doktorum yumurta toplama işlemi sonrası günde 6 litre su iç bu hafta, sonraki haftalar 5 litre içsen de yeter demişti. ben tabi ki o kadar su içemiyorum ama günde 3ün altına da hiç düşmüyorum, zaten sıcaklar bir şekilde susatıyor.TÜP BEBEK TEDAVİSİNE YENİ BAŞLADIM DOKTORUM GÜNDE 3.5 L SU İÇMEMİ ÖNERDİİ...BU MİKTAR SİZÇE COK DEGİLMİ?
5 6 lt.cok fazla ya dr.kendinde miydi acaba ne toplama isleminden sonra nede transferden sonra dr.um o kadar demedi bana acikcasi o kadar su bobreklerede zarardoğrusu benim doktorum yumurta toplama işlemi sonrası günde 6 litre su iç bu hafta, sonraki haftalar 5 litre içsen de yeter demişti. ben tabi ki o kadar su içemiyorum ama günde 3ün altına da hiç düşmüyorum, zaten sıcaklar bir şekilde susatıyor.
önerdiği miktar sadece su için değildir belki. içtiğin çay, çorba, yediğin karpuz gibi şeylerin su miktarı da günlük tüketim miktarını etkiliyor olabilir.
Nasil yaaa. 3 l migdem bulaniyor.doktora gittim dayanamiyorumdedim... devam dedi doktor...6. Icsem bayilirim herhalde...ya birde sudan sisti vucudummm...nefes alamaz oldum ..5 6 lt.cok fazla ya dr.kendinde miydi acaba ne toplama isleminden sonra nede transferden sonra dr.um o kadar demedi bana acikcasi o kadar su bobreklerede zarar
Miltmugur size ne kadar tavsiye etti doktorunuzzzNasil yaaa. 3 l migdem bulaniyor.doktora gittim dayanamiyorumdedim... devam dedi doktor...6. Icsem bayilirim herhalde...ya birde sudan sisti vucudummm...nefes alamaz oldum ..
2.5 3 litre dedi banaMiltmugur size ne kadar tavsiye etti doktorunuzzz
Diyorum sana fazlasida zararli diyeNasil yaaa. 3 l migdem bulaniyor.doktora gittim dayanamiyorumdedim... devam dedi doktor...6. Icsem bayilirim herhalde...ya birde sudan sisti vucudummm...nefes alamaz oldum ..