TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Kızlar selam herkese. Bilginize ihtiyacım var. Sebepsiz infertilite grubundayim ve üç negatif tüp bebek uç negatif aşılama denememiz oldu. Bağışıklık sistemi testini yaptırmam için hastanede hangi bölüme gitmeliyim? Bu serumu kullanmak için illa tüp bebek tedavisi mı gerekiyor, normal yolla gebelik için kullanılır mı? aranızda normal yolla bu serumu kullanıp hamile kalan var mı?Bı kaç arkadaş kalmış bu serumu kullanıp fakat detaylı bilgi alamadım. Nasıl kullanılır hangi bölüme gitmeliyim devlet hastanesinde test yaptırmak için

bende tv den öğrendim geçen hafta intralipid serumu, başladım araştırmaya. bu serum normalde yoğun bakım hastalarına beslenmesi için verilen bir serummuş, soya yağlı serum soyaya alerjin olmaması gereklimiş sadece. hep karşıma eurofertil çıktı bu serumla ilgili ama biz konyadayız ve ben devlet ünv hastanesinde 3. denememe başlıycam yakında. özelde de yaptırmadığım için devlet için araştırdım serumu sağlık bakanlığı ile konuştum 184 den aradılar bugün hastanenizden talep edebilirsiniz dr da uygun gorurse dediler. hastanede yoksa bu serum eczanelerden alacaklardır eger eczanede yoksa doktorunuz muracat edip talepte bulunacak ve hastaneye bu serum gelecektir dediler. umarım uzun bir süreç değildir yada umarım zaten ellerinde mevcuttur yarın gittiğimde öğrenince yazarım. benim gibi devletin hastanelerine soran oldumu yaptıran oldumu daha önce onu da merak ediyorum burdan sormak istedim varsa yaptıran yazabilir mi?

Burada geçen yıl epey aktifmiş arkadaşlar ,maalesef ki geç kaldım onlara.Endometrium inceliği sorunu olan A argok
K kelly_ ladycry ladycry
gibi arkadaşlar vardı sanırım.Bu sorununa çözüm bulabilmiş olan arkadaşlar lütfen buraya da izlenen yolu ,tedavinizi yazın ,bizlere ışık olun ,umut olun.İnanın buna çok ihtiyacımız var.
A argok arkadaş yurtdışından ilaç getirtip kullanacağını yazmış bir kaç yıl önce ama hiç geri bildirimde bulunmamış.Kendisine nasıl ulaşacabileceğimi bilen varsa lütfen Allah rızası için yazsın,mesaj atsın bana özelden .

Burada geçen yıl epey aktifmiş arkadaşlar ,maalesef ki geç kaldım onlara.Endometrium inceliği sorunu olan A argok
K kelly_ ladycry ladycry
gibi arkadaşlar vardı sanırım.Bu sorununa çözüm bulabilmiş olan arkadaşlar lütfen buraya da izlenen yolu ,tedavinizi yazın ,bizlere ışık olun ,umut olun.İnanın buna çok ihtiyacımız var.
A argok arkadaş yurtdışından ilaç getirtip kullanacağını yazmış bir kaç yıl önce ama hiç geri bildirimde bulunmamış.Kendisine nasıl ulaşacabileceğimi bilen varsa lütfen Allah rızası için yazsın,mesaj atsın bana özelden .
Merakla bende bekliyorum

Arkadaşlar merhaba. Allah her kese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah. ...Ben 5 tekrarlayan gebelik kaybindan sonra bu serumu buldum, araştırdım. Gerçi doktorlar bir işe yaramaz dediker ama ben israrla kullanmaya karar verdim. 6.gebeliyim tüp bebekle oldu ve şu intakipid serumu kullanmaya başladım 10 hafta. Çok şükür rabbime şimdi 27 haftalık hamileyim. Bir az sorunlarım var_ bebeğimin suyu az.....ama Rabbim ol deyince oluyor. Bence kullanın serumu...zararı yok....faydasını görürsünüz inşallah

Arkadaşlar merhaba. Allah her kese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşallah. ...Ben 5 tekrarlayan gebelik kaybindan sonra bu serumu buldum, araştırdım. Gerçi doktorlar bir işe yaramaz dediker ama ben israrla kullanmaya karar verdim. 6.gebeliyim tüp bebekle oldu ve şu intakipid serumu kullanmaya başladım 10 hafta. Çok şükür rabbime şimdi 27 haftalık hamileyim. Bir az sorunlarım var_ bebeğimin suyu az.....ama Rabbim ol deyince oluyor. Bence kullanın serumu...zararı yok....faydasını görürsünüz inşallah
Canim merhaba rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin bende 4.denemde serumu kullanarak kizimi kucagima aldim.tup bebek grubundan bir arkadasiminda suyu azdi 34. Haftasinda saglikla kucagina aldi bebesini sen icini rahat tut bol bol sivi al dinlen.

Canim merhaba rabbim bebegini kucagina almayi nasip etsin bende 4.denemde serumu kullanarak kizimi kucagima aldim.tup bebek grubundan bir arkadasiminda suyu azdi 34. Haftasinda saglikla kucagina aldi bebesini sen icini rahat tut bol bol sivi al dinlen.
Çok teşekkür ederim canım_ güzel dileklerin için... Heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyim ...inşallah sağlıkla doğar da hayata tutunmayı başarır. Rabbim senin de yavrunu korusun, analı babalı büyüsün inşallah. Allah' a emanet olun canım

canım selam sen doktora danışmadan mı kullandın? hamileliğin hayırlısı olsun arkadaşım, bebişini kucağına almayı nasip etsin Allahım

canım selam sen doktora danışmadan mı kullandın? hamileliğin hayırlısı olsun arkadaşım, bebişini kucağına almayı nasip etsin Allahım
Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim . Hamile arkadaşların gebeliği sağlık şekilde devam etsin inşallah . Bu ay ben de intralipid li deneme yapacağım sanırım

Amin..canım teşekkür ederim. Tüm isteyenlere Rabbin evlat sevinci yaşatsın inşallah.
Canım benim doktor hiç tavsiye etmiyordu şu serumu "sende bir işe yaramaz diyordu...tekrarlayan gebelik kaybında etkisi yok diyordu" ama ben israr ettim_ kullanmak istiyorum diye. O da istersen yaparız .. dedi. Ve haftada 1 kere olmak üzete 10 hafta yapıldı. Yani ben usrarla istemesem yap ayacaktı bana. Çok şükür etkisini de gördüm _ daha önce hiç bir hamileliğim bu evreye kadar gelmemişti....inşallah sonumuz da hayırlı olur...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Amin..canım teşekkür ederim. Tüm isteyenlere Rabbin evlat sevinci yaşatsın inşallah.
Canım benim doktor hiç tavsiye etmiyordu şu serumu "sende bir işe yaramaz diyordu...tekrarlayan gebelik kaybında etkisi yok diyordu" ama ben israr ettim_ kullanmak istiyorum diye. O da istersen yaparız .. dedi. Ve haftada 1 kere olmak üzete 10 hafta yapıldı. Yani ben usrarla istemesem yap ayacaktı bana. Çok şükür etkisini de gördüm _ daha önce hiç bir hamileliğim bu evreye kadar gelmemişti....inşallah sonumuz da hayırlı olur...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Cevap verdiğin için teşekkürler canım

Merhaba arkadaslar
Bende 6 kez biyokimyasal gebelik sonrasi intralipid seeum neupojen ve prednol ile gebe kaldim.6 gebeligimde kendiliginden olmustu herhangi bir yardimci ureme teknigi kullanmadan. Dusuklerim hep ayni zamanlarda oluyorsu bhcg en fazla 400 lü degerlere kadar yukseliyor sonra kanamayla düşüyordu değerlerim.cok arastirdim cok uğraştı m tup bebek merkezlerine gittim bana tup bebek adayi olmadigimi kendiligimden gebe kalabildigimi tup bebek yapilsada tutunmayi saglayabilecek baska bir yontem olmadigindan tekrar dusukle sonuclanacagini soyleyip tedaviye baslamadilar. Arastirirken bu sitesen birlac arkadasin prednol intralipid neupojenle gebe kaldiklarini okudum .Dr.Ali Osman Koyuncuoglu bu tedaviyi uyguladi ve şu an Rabbime binlerce şükürler olsun ki 11 aylik ikizlerim var.İnsallah rabbim sizlerede saglikla tez vakitte nasip eder. Arkadaslar sormak istediginiz bir sey olursa severek yardimci olmaya calisirim.Ben bu forum sayesinde doktorumu ve tedavimi buldum insallah sizlerede ışık olur.

kızlar aynı dertten muzdarıbım cok zor cok 4 dusukte bende var herseye ragmen kaybedıyorum yalnız benım anlamadıgım 4. gebelıgımde serum banada takıldı ama sadece gebelıkten once 1 kere sız 10 hafta dıyorsunuz kafam cok karıstı ne kadara taktırdınız yardımcı olursanız cok mınnettar kalırım

Arkadaşlar bende bu konu açarken nasıl olcak nasıl gidecek diye çok araştırmıştım bende çok şükür bu serumu kullanarak ikizlerim oldu bende ALi OSMAN KOYUNCUOĞLUNA tedavi oldum şuan 18 aylıklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bu serumu kesinlikle tavsiye ediyorum doktprunuz kim olursa olsun isteyin bence allah yardımcınız olsun benimde 5.denememde oldu

kızlar aynı dertten muzdarıbım cok zor cok 4 dusukte bende var herseye ragmen kaybedıyorum yalnız benım anlamadıgım 4. gebelıgımde serum banada takıldı ama sadece gebelıkten once 1 kere sız 10 hafta dıyorsunuz kafam cok karıstı ne kadara taktırdınız yardımcı olursanız cok mınnettar kalırım
Ben 7 aya kadar hemen hemen taktırdım ilk önce 15 gün arayla 5 aydan itibaren 1 ay arayla

Arkadaşlar bende bu konu açarken nasıl olcak nasıl gidecek diye çok araştırmıştım bende çok şükür bu serumu kullanarak ikizlerim oldu bende ALi OSMAN KOYUNCUOĞLUNA tedavi oldum şuan 18 aylıklar Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama bu serumu kesinlikle tavsiye ediyorum doktprunuz kim olursa olsun isteyin bence allah yardımcınız olsun benimde 5.denememde oldu
Merhaba Esma Kavak
Ali osman koyuncuoglunu tercih etme sebebim sizin forumdaki yazdiklariniz olmustu ilk intralipiti sizin msjlarinizda okudum.Tedaviye ve doktor seçimime vesile olduğunuz icin size çok çok tesekkur ederim . Benim tedavi sureci ve gebelik donemimde siz forumdan uzak kalmistiniz o yuzden size bunlari yazmak firsatim olmadi ama inanin size cok dua ettim.Sizden Allah razi olsun.Yasadiklarimizi ve tecrubelerimizi paylasarak inanin fark etmediginiz hayatlarin dayanağı oluyoruz .O kadar zor ki evlat sahibi olmak yolunda bilinmezlerle endişelerle yürümek,her hamile gördüğünde acabalar içinde,boğazda kocaman bir düğümle nefes almaya çalişmak.Rabbim kimseyi bu yolda sinamasin.Şu an 10 aylik ikizlerim var ve ben hala evlat sahibi olana kadar yaşadigim sikintilarin etkisinden kurtulabilmiş degilim. Esma kavak tekrar hersey icin tesekkurler evlat sahibi olmama vesile oldunuz.

X