- 26 Şubat 2016
- 150
- 91
- 36
-
- Konu Sahibi esma_kavak1907
Sağol canım_ ben de tüp bebekle hamileyim_7 haftalık. Ama bi sorun var_ bebeğimin gelişimi bir az zayıf ve kese de bir az küçükTesekkur ederim canim.
Darisi basina :)
Sağol canım_ ben de tüp bebekle hamileyim_7 haftalık. Ama bi sorun var_ bebeğimin gelişimi bir az zayıf ve kese de bir az küçükçok moralim bozuk_ önceden de 5 düşüğüm oldu_ hepsinde gelişimi geri kalıyordü. Bu defa intralipit serumu kullandim_ faydasina çok inanıyorum ama ilk kontrolde yine gelişim geriliğini gorunce çok üzülüdum...bi mucize diliyorum Allah'tan bebeğimin sağlıkla gelişmesi için.
Merak ediyorum_ var mi şu intralipit serumla düşüklerden sonra bebeğine kavuşan??
Inşallah canım_ Rabbim tevekkul ettim..,Canim rabbim büyüktür. Dua edelim hep. Insallah gelisimi normal devam eder.
5 düşüğün nedeni arastirildi mi?
Inşallah canım_ Rabbim tevekkul ettim..,
Evet canım_ araştırildi, ama hiç bi neden bulunmadi. Kromozomlar, hormonlar, rahim yapısı hepsi normal...sebebi bilinmeyen tekrarlayan düşük diyorlar_ doktorlar. Zaten hangi doktora derdimi anlatsam: biz senin gibi hastalari sevmiyoruz_ çünkü elimizden gele bi şey yok diyorlar, tip aciz yani benim sorunum karşıinda..., demek ki bi tek Rabbimin OL demesi lazım_ benim anne ola bilmem için.
Neyse canım_ seni yormayim sorunlarimlar. Sen şimdi dinlenmene bak_ bol bol süt iç, yoğurt yumurta ve meyve sebze tüket
Amin_ canım, inşallah Rabbim hepimize bebekevlerimizi sağlık-sıhhatle nasip etsin..Yormuyorsun canim,estagfurullah.
Sebepsiz infertiliteyi duydum ama sebepsiz düsügü duymamistim.
Yapilacak bir sey mutlaka olmali diyecegim ama cok da bilgim yok bu konuda.
Rabbim insallah bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin.
Oyy masallah teyzesi cok sevindim .insallah kat kat artar.dinlen keyfine cikar cnm
Ohhhh masallah subhanallah saglikla kucagina aldigin haberinide aliriz insallah .dualarin kabul oldu cok sukurCanimm hamileyimmm
Degerim 119 cikti. Darisi sana ve tum isteyenlere olsun insallah.
Ohhhh masallah subhanallah saglikla kucagina aldigin haberinide aliriz insallah .dualarin kabul oldu cok sukur
Beni habersiz birakma sakin kacma buralardan bizi unutma emi
Canım bi yakınım o serumu kullandı hamile kaldı onunda kese bozuk vs demişlerdi ama çok şükür 12 hafta olacak şuan iyis seruma devam ediyor şuan daSağol canım_ ben de tüp bebekle hamileyim_7 haftalık. Ama bi sorun var_ bebeğimin gelişimi bir az zayıf ve kese de bir az küçükçok moralim bozuk_ önceden de 5 düşüğüm oldu_ hepsinde gelişimi geri kalıyordü. Bu defa intralipit serumu kullandim_ faydasina çok inanıyorum ama ilk kontrolde yine gelişim geriliğini gorunce çok üzülüdum...bi mucize diliyorum Allah'tan bebeğimin sağlıkla gelişmesi için.
Merak ediyorum_ var mi şu intralipit serumla düşüklerden sonra bebeğine kavuşan??
Amin cnm insallah .Amin canim,insallah o gunleri de gorurum:)
Unutur muyum canim hic,dualarim sizlerle. Rabbim size de nasip etsin.
Tedaviyi tamamen biraktin mi canim?
Cnm sen bu tedavide serum kullandinmi.kac embriyo kacinci gun transfer edildi .Amin canim,insallah o gunleri de gorurum:)
Unutur muyum canim hic,dualarim sizlerle. Rabbim size de nasip etsin.
Tedaviyi tamamen biraktin mi canim?
Cnm sen bu tedavide serum kullandinmi.kac embriyo kacinci gun transfer edildi .
Amin cnm insallah .
Tedaviyi simdilik biraktim ama 2 aya kadar istiyorum kendimi hazir hissediyorum.bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah
Evt cnm ayni hastaneye devam mecburen ama Allahim gonlume gore verdi doktor degistirmek istiyodum bizim doktor baska hastaneyle amlasmis istanbuldan baska bi bayan doktor gelmis bizim hast.bide bu bayanla deneyelim bakalim belki eli ugurlu gelir bizeYine eurofertili mi dusunuyorsun canim?
Sagol cnm bende iyiyim .insallah bu yil hepimizin yuzu gulsun .Iyiyiz teyzesi:)
Suanda bir sorun yok allaha sukur. Kese icin sali gidecegiz,hayirlisiyla bir gorsek rahatlayacagim biraz daha.
Sen nasilsin?
2017 hepimizin bebislerine kavustugu yil olsun insallah
Hayirli aksamlar guzel annecik.gittinmi bebisi gormeye.ne yapiyomus minnak bebis:)Sagol cnm bende iyiyim .insallah bu yil hepimizin yuzu gulsun .
Canim keseyi gorceksin kalp atisi bekliyeceksin heyecan dogurana kadar surecekc.bunlar guzel bekleyisler.Rabbim hayirlisini versin insallah
Sagol cnm bende iyiyim .insallah bu yil hepimizin yuzu gulsun .
Canim keseyi gorceksin kalp atisi bekliyeceksin heyecan dogurana kadar surecekc.bunlar guzel bekleyisler.Rabbim hayirlisini versin insallah