TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Tesekkur ederim canim.
Darisi basina :)
Sağol canım_ ben de tüp bebekle hamileyim_7 haftalık. Ama bi sorun var_ bebeğimin gelişimi bir az zayıf ve kese de bir az küçük çok moralim bozuk_ önceden de 5 düşüğüm oldu_ hepsinde gelişimi geri kalıyordü. Bu defa intralipit serumu kullandim_ faydasina çok inanıyorum ama ilk kontrolde yine gelişim geriliğini gorunce çok üzülüdum...bi mucize diliyorum Allah'tan bebeğimin sağlıkla gelişmesi için.
Merak ediyorum_ var mi şu intralipit serumla düşüklerden sonra bebeğine kavuşan??

Canim rabbim büyüktür. Dua edelim hep. Insallah gelisimi normal devam eder.
5 düşüğün nedeni arastirildi mi?

Canim rabbim büyüktür. Dua edelim hep. Insallah gelisimi normal devam eder.
5 düşüğün nedeni arastirildi mi?
Inşallah canım_ Rabbim tevekkul ettim..,
Evet canım_ araştırildi, ama hiç bi neden bulunmadi. Kromozomlar, hormonlar, rahim yapısı hepsi normal...sebebi bilinmeyen tekrarlayan düşük diyorlar_ doktorlar. Zaten hangi doktora derdimi anlatsam: biz senin gibi hastalari sevmiyoruz_ çünkü elimizden gele bi şey yok diyorlar, tip aciz yani benim sorunum karşıinda..., demek ki bi tek Rabbimin OL demesi lazım_ benim anne ola bilmem için.
Neyse canım_ seni yormayim sorunlarimlar. Sen şimdi dinlenmene bak_ bol bol süt iç, yoğurt yumurta ve meyve sebze tüket

Yormuyorsun canim,estagfurullah.
Sebepsiz infertiliteyi duydum ama sebepsiz düsügü duymamistim.
Yapilacak bir sey mutlaka olmali diyecegim ama cok da bilgim yok bu konuda.
Rabbim insallah bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin.

Yormuyorsun canim,estagfurullah.
Sebepsiz infertiliteyi duydum ama sebepsiz düsügü duymamistim.
Yapilacak bir sey mutlaka olmali diyecegim ama cok da bilgim yok bu konuda.
Rabbim insallah bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin.
Amin_ canım, inşallah Rabbim hepimize bebekevlerimizi sağlık-sıhhatle nasip etsin..

Ohhhh masallah subhanallah saglikla kucagina aldigin haberinide aliriz insallah .dualarin kabul oldu cok sukur
Beni habersiz birakma sakin kacma buralardan bizi unutma emi

Amin canim,insallah o gunleri de gorurum:)
Unutur muyum canim hic,dualarim sizlerle. Rabbim size de nasip etsin.
Tedaviyi tamamen biraktin mi canim?

Canım bi yakınım o serumu kullandı hamile kaldı onunda kese bozuk vs demişlerdi ama çok şükür 12 hafta olacak şuan iyis seruma devam ediyor şuan da

Ayyyy canımmm öyle mii..ne güzel..ben de tüm ümitlerimi Rabbime ve şu seruma bağlıadim_ ama gelişimi bir az geriden gelince ve kese küçük olunca çok üzüldum_ bu da işe yaramadı diye Şimdi sen böyle söyleyince ümitlerim arttı..beklemediğim hala..yarın tekrar kontrolüm var_ heyecanli ve tedirginim. Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah...her kes kalbinin muradina kavuşsun inşallah

Iyiyiz teyzesi:)
Suanda bir sorun yok allaha sukur. Kese icin sali gidecegiz,hayirlisiyla bir gorsek rahatlayacagim biraz daha.
Sen nasilsin?
2017 hepimizin bebislerine kavustugu yil olsun insallah
Sagol cnm bende iyiyim .insallah bu yil hepimizin yuzu gulsun .
Canim keseyi gorceksin kalp atisi bekliyeceksin heyecan dogurana kadar surecekc.bunlar guzel bekleyisler.Rabbim hayirlisini versin insallah

Sagol cnm bende iyiyim .insallah bu yil hepimizin yuzu gulsun .
Canim keseyi gorceksin kalp atisi bekliyeceksin heyecan dogurana kadar surecekc.bunlar guzel bekleyisler.Rabbim hayirlisini versin insallah

Aminnn insallah canim. Evet guzel ve heyecanli bekleyisler:)
Bugun kesemizi gorduk canim,cok sukur,1 tane kesemiz var:)
Cok minicik daha. 15 gun sonra da kalp insallah
Darisi basina canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…