TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Heyecanla okudum:)
Masallah canim masallah
Iste rabbim ol derse oluyor.
Saglikla sihhatle kucagina da alirsin insallah. Bizlere de dua et. Benim de bugun transferim oldu,darisi basima
Ayyyy canimmmm_ aaaaaaminnn hayırlı olsun_ inşallah bebeklerin tutunmaya başlamistir bilee Tabii dua edeceğim canım_ inşallah 12 gün sonra POZITIFFF sonuç alirsin_ bunu tüm kalbimle istiyorum_ buradaki tüm arkadaşlar hamilelik sevincini paylaşsi

İnşallah canım benim ben sadece bahçeci de duydum açıkçası diğer yerlerde hiç duymadım ama sonuçlar iyi olunca sanırım onlarda tavsiye ediyor hastalarına ama yine de soracağın bakalım ne diyecek
Doğru ssöylüyorsun canim_ Bahçeci dışında bi de sanırım Eurofertilde op.dr.Hakan Özörnek kullandiriyo...Youtube'da videosunu izlemiştim. Eğer yumurta ve soya yağına bi alarjin yoksa zaten zararsız bi şey..hayrı daha çok

Aminnnn canim
Allah mi soyletti,bebeklerin demissin:)
2 transfer oldugunu yazmadim ama hadi insallah gonlunden gecen olur

Gozun aydin canim rabbim kucagina aldigin gunude gostersin ins.bende serum uygulayarak 4. Denememde aldim kucagima kizimi.ben cok inanmistim bu seruma ve inancimda da yanilmadim cunku bagisikligi guclendiriyor..

Gozun aydin canim rabbim kucagina aldigin gunude gostersin ins.bende serum uygulayarak 4. Denememde aldim kucagima kizimi.ben cok inanmistim bu seruma ve inancimda da yanilmadim cunku bagisikligi guclendiriyor..
Canımmm_ Allah anali-babali büyütsun inşallah...ohhh çok sevindim valla_ gerçekten böyle başariya ulaşan arkadaşlar bana büyük umut oluyor_ inanılmaz mutlu oluyorumBi de şu kritik haftalari bi atlatsam_ daha rahatlarim... Tekrar tekrar açıp okuyorum valla yazdığıni :)
Rabbim her kese hayırlı evlatlar nasip etsin_ inşallah_ senin minicik kuzunu da öpüyorum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…