TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Heyecanla okudum:)
Masallah canim masallah:nazar:
Iste rabbim ol derse oluyor.
Saglikla sihhatle kucagina da alirsin insallah. Bizlere de dua et. Benim de bugun transferim oldu,darisi basima:anneadayı::anne:
Ayyyy canimmmm_ aaaaaaminnn:dua: hayırlı olsun_ inşallah bebeklerin tutunmaya başlamistir bilee:dua::emir_bebek: Tabii dua edeceğim canım_ inşallah 12 gün sonra POZITIFFF sonuç alirsin:anneadayı:_ bunu tüm kalbimle istiyorum_ buradaki tüm arkadaşlar hamilelik sevincini paylaşsi:KK200::anne::emir_bebek:

İnşallah canım benim ben sadece bahçeci de duydum açıkçası diğer yerlerde hiç duymadım ama sonuçlar iyi olunca sanırım onlarda tavsiye ediyor hastalarına ama yine de soracağın bakalım ne diyecek
Doğru ssöylüyorsun canim_ Bahçeci dışında bi de sanırım Eurofertilde op.dr.Hakan Özörnek kullandiriyo...Youtube'da videosunu izlemiştim. Eğer yumurta ve soya yağına bi alarjin yoksa zaten zararsız bi şey..hayrı daha çok

Ayyyy canimmmm_ aaaaaaminnn:dua: hayırlı olsun_ inşallah bebeklerin tutunmaya başlamistir bilee:dua::emir_bebek: Tabii dua edeceğim canım_ inşallah 12 gün sonra POZITIFFF sonuç alirsin:anneadayı:_ bunu tüm kalbimle istiyorum_ buradaki tüm arkadaşlar hamilelik sevincini paylaşsi:KK200::anne::emir_bebek:

Aminnnn canim:dua:
Allah mi soyletti,bebeklerin demissin:)
2 transfer oldugunu yazmadim ama hadi insallah gonlunden gecen olur:emir_bebek::emir_bebek:

Merhaba canım_ serumu bulamayınca Ankarada oturan ablam tüp bebek merkezkerine gitti_ bi kaç merkezle görüştükten sonra nihayet bula bildi intralipit serumu ve Opu günü bana yetişdirdi_ çok şükür. Transfer öncesi 1 kere vuruldu bu serum ve transfer günü büyük bi yıkım yaşadim. Şöyle ki_ transfer masasindayim ve her şey hazır tam transfer olucak o anda doktorum bana crinone jel kullandin mi diye sordu_ şok oldum hemşire bana crinone jel kullanmam gerektigini söylememiş. Böyle bi unutkanlik oolur mu...transferi iptal Ediyordu doktor tutmayacak diye, şansin %50 den %15 e düşer dedi ama ben ısrarla transfer olmasıni istedim_ Rabbime sığındım o an. Ve doktorum en iyi iki embriyo yerine 1 tane zayif kaliteli olanı transfer etti_ nasıl olsa tutmayak diye_ kaliteli embriyolar ziyan olmasin diye. Moralim çok bozuk halde geldim eve_ Allah'tan bi mucize olması için her an dua ettim ve havuç suyu içtim. Gerçekten Allah "ol" deyince oluyormuş_ bi mucize oldu ve kan testimde hcg pozitif çıktı :) çok şükür Rabbim bebeğimi %15 ihtimale rağmen tutundurdu...Şimdi de 10. Haftayi geçecek mi diye korkmaya başladim ve bu serumun fayda edeceğine inanıyorum. Çünkü önceden 5 düşügum var hepsi 6-9 haftalik. Şimdi Rabbime dua ediyorum ve korkuyorum düşük olur diye...
Gozun aydin canim rabbim kucagina aldigin gunude gostersin ins.bende serum uygulayarak 4. Denememde aldim kucagima kizimi.ben cok inanmistim bu seruma ve inancimda da yanilmadim cunku bagisikligi guclendiriyor..

Gozun aydin canim rabbim kucagina aldigin gunude gostersin ins.bende serum uygulayarak 4. Denememde aldim kucagima kizimi.ben cok inanmistim bu seruma ve inancimda da yanilmadim cunku bagisikligi guclendiriyor..
Canımmm_ Allah anali-babali büyütsun inşallah:nazar::KK200:...ohhh çok sevindim valla_ gerçekten böyle başariya ulaşan arkadaşlar bana büyük umut oluyor_ inanılmaz mutlu oluyorum:anneadayı:Bi de şu kritik haftalari bi atlatsam_ daha rahatlarim... Tekrar tekrar açıp okuyorum valla yazdığıni :)
Rabbim her kese hayırlı evlatlar nasip etsin_ inşallah_ senin minicik kuzunu da öpüyorum burdan:KK15:

X