Arkadaşlar merhaba.ilk sayfadan itibaren okudum mesajlarınızı.Allah bu yolda hepimkzin yardimcisi olsun,gercekten zorlu süreclerden geciyoruz.
Ben 3 yillik evliyim ve 2,5 yildir sebepsiz infertiliteyle ugrasiyorum.esiminde benimde herseyimiz olmasi gerekenden daha iyi ama yinede hamile kalamadim hic.2 negatif asilamam,1 negatif tüp bebegim var.32 yasindayim ama dr um yasima gore rezervimin cok cok iyi oldugunu soyledi.dusuk dozlu ignelerde bile 25 yumurtam toplandi ve 8 tane 5.gun embriyom oldu.2 tane birinci kalite embriyo transfer edilmesine ragmen sonuc negatif.3 ay ara dedi dr um ve bu ay icin hiteroskopi ve onumuzdeki ayda dondurulmus transferi dedi.dr um gerek yok desede ben pihtilasma ve genetik testi yaptirdim sonucunu bekliyorum su anda.
Bide arkadaslar ben nefes terapisine gittim bu terapiyle normal yolla hamile kalan cok fazla insan varmis.terapide kadin bana bilinc altinda kaybetme korkum oldugunu ve bu yuzden hamile kalamiyor olabilecegimi soyledi.zaten tedavilerimde hep umutsuzdum hic bir sorunum olmamasina ragmen olacagina hic inanmiyordum ve olmadida.ben bu terapiye devam edicem fayda olan cok fazla insan var.manken didem uzel bir suru tedaviyle hamile kalamamis ve bu terapiyle 45 yasinda normal yolla hamile kalmis.bu islerde psikoloji hepsinden daha önemli sanirim.