TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

canım hamilesin değilmi, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:nazar: intrapilid serumdan banada uygulanacak inşallah, doktorum transfer günü takarız dedi, sende toplamda kaç gün takıldı peki?
Evet tatlim allahin izniyle p.tesi kese gormeye gidicem.ulk transfer gunu verdiler 10.gun sonucu ogrendigimde verdiler p.tesi keseyi gorursek ins yine var en sonda kalp atisinda varmis.

Elpis-ksk arkadaşım senin sorunun neydi neden bu serum verildi bu arada hamileliğinin rabbim tamamına erdirsin insaallah hayırlı uğurlu gelsin

Evet tatlim allahin izniyle p.tesi kese gormeye gidicem.ulk transfer gunu verdiler 10.gun sonucu ogrendigimde verdiler p.tesi keseyi gorursek ins yine var en sonda kalp atisinda varmis.
doktorum ilk kez bende uygulayacak o yüzden merak ettim, transfer günü takılacak başka olurmu bilmiyorum, çok sağol canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, benimde 4. olacak...

ya testere dişli aslan pençesi için dıyolar tüp bebegın tutunması için..ibrahım saraçoğlu dedıııı..sence bitkisel trazı şeyler içmek tehlıkelı mı
kesinlikle bitki çayları içme hamileyken bence transverden önce belki içilebilir ama transverden sonra düşüğe neden olabilir

Çok sevindim canim rabbim inşallah kalp atiminida dogdugunuda gösterir hayırlısı ile

Günaydın arkadaslar er su arkadas vardı 9 gebelik kaybı olan keseyi görmüştü en son gebeligi nasıl gidiyor bilgisi olan varmı?

Günaydın arkadaslar er su arkadas vardı 9 gebelik kaybı olan keseyi görmüştü en son gebeligi nasıl gidiyor bilgisi olan varmı?
beni soruyorsan ben sadece prednol kullanmıştım transferden itibaren 14 gün benim ikizdi gebeliğim fakat mayısın 6 sında bebeklerimden birinin kalbi durmuş diğeri 11 haftalıktı bir sonraki kontrolüm 16 mayısta iyidir inşallah bebeğim

Evet seni sordum merak ettim nasıl gidiyor diye ikiz gebeliklerde olabiliyor tabi tekini kayip rabbim inşallah bundan güzel haberler aldırır hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah derse yakaran inşa edermiş yaradan çok iyi bilirim kayibin acısını

X