TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Arkadaşlar merhaba,
Ben bugün transferimi oldum. Bu bağışıklıkla ilgili ilaçlarımın hepsini sizlerle paylaşmak istiyorum. Estrofeme başlar başlamaz tedavinin en başında deltacortril(günde 1) diye bir ilaca başladım. Hala devam ediyorum. Transferden 1 hafta 10 gün önce ve bugün transfer günü transferden önce olmak üzere 2 kez bu bahsettiğimiz intralipid serumu taktilar. Birde bugün başlayıp 2 günde 1 tane olmak üzere 3 defaya mahsus neupogen diye bir iğne verdi doktorum. Bunlar her zamanki tüpbebek ilaçlarına ilave olarak bağışıklığı baskılamak için olan ilaçlar. Hepsinin maliyeti de 700-750 civarında tuttu. Bu tedavi için araştıranlara ışık olsun. Herkesin kandili ve duaları mübarek olsun.

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah poztif sonuç görüp, sağlıkla bebeğinizin kucaginiza alıp bizlere de umut ışığı olursunuz.

Ben bu tedaviye çok inanıyorum, hep poztifleri okuyacağız bu topilde

Tedaviniz hayırlı olsun inşallah poztif sonuç görüp, sağlıkla bebeğinizin kucaginiza alıp bizlere de umut ışığı olursunuz.

Ben bu tedaviye çok inanıyorum, hep poztifleri okuyacağız bu topilde
İnşallah canım ya esma pozitifi aldı. Devamı gelir inşallah dediğin gibi güzel yürekli arkadaşım çok moral oluyor bu sözleriniz. Hepimiz için hayırlısı. Rabbime teslim olduk, ondan ne gelirse razıyız. Her sonuç bizim için en hayırlısı biliyorum. Yeter ki allahım sonucuna göre insana sabır versin inşallah. Hepimiz bir gün bebeklerimize kavuşuruz inşallah. Ben de çok tedirginim. Yani öncekinde de herşey yolundaydı olacak diye düşünüp çok heveslenmiştim. Fakat negatifi görünce çok büyük yıkım oldu. Bu defa çok heveslenmeyeceğim o acıyla yaşamak zor çünkü. tüm umutlarımı yiyitirmek istemiyorumm. Hayırlısı inşallah belki embriyolarda genetik birsey vardır henüz teste gönderilmedi. İnşallah olpozitif olurda bu endişeleriimiz biter canım.

sıcak bakacakmı yoksa olmazmı diyecek, kesin olur diyeceğinden şüpheliyim biraz . Bu uygulamayı yapan çok fazla yer yok gibi çünkü, ısrar edeceğim

Poldi canim ben bi konusma sirasinda soylemistim serumu sanada yapariz tabi istersen demisti. Sicak bakiyor yani.bende rahime cixik atma olayini istedim de tekrar eden dusuklerde yapiyorum cok gerekli degil dedi
Dhea yi neden onermedi ne dedi cok merak ettim.

Bu serumu yaparız dedi öylemi buna sevindim, bakalım bana ne diyecek...Histerskopide bir şey varsa alınır yoksa belki çizik atarız demişti, sonrasında oldum zaten polipler varmıştı temizlendi..ama medicalparkta..
Dhea konusuna gelince bana önermedi, yan etkileri çok fazla, özellikle menopoz belirtileri çok oluyor, etkiside kanıtlanmış değil dedi. Kontrolde yumurtalarım vardı baya, kullanma dedi, böyle söyleyince cesaret edemedim..

Esma ortalıkta yok arkadaşlar, insallah iyi bir haftasonu geciriyordur. Merak ettim ben cok. İnsallah bir sorun yoktur.

Selam arkadaşlar beni de alın aranıza tekrarlayan dusuklerim var esmayi bende takip ediyordum yeni üye oldum durumunu çok merak ediyorum

Selam arkadaşlar beni de alın aranıza tekrarlayan dusuklerim var esmayi bende takip ediyordum yeni üye oldum durumunu çok merak ediyorum
Hoşgeldin arkadaşım, inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun. Senin bu serum tedavisi uygulandı mi hiç. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.

Hosgeldiniz, kac kere düşük yaptınız , daha önce hiç serum tedavisi denendi mi ? İnsalllah bu tedavi ile hepimiz pozitif sonuçlar göreceğiz

Hoşgeldin arkadaşım, inşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun. Senin bu serum tedavisi uygulandı mi hiç. Hepimiz için hakkımızda hayırlısı.
Allah razi olsun benimde bu sefer uygulayacak miş doktorum bekliyoruz bakalım rabbim hiçbir isteyenin kollarını boş koymadım

Serum ilk uygulanacak ama doktor hamile kalınca dedi bide şeker ve hasimato troidim varmış onları tedavi ediyor doktor

İNSALLAH İNSALLAH rabbim isteyen herkesin kollarını doldursun ben bazen çok ümitsiz oluyorum ama rabbim merhamet etsin inşallah hepimize

İNSALLAH İNSALLAH rabbim isteyen herkesin kollarını doldursun ben bazen çok ümitsiz oluyorum ama rabbim merhamet etsin inşallah hepimize

Lütfen ümitsizliğe kapilmayin , bazen Bende kendimi çok ümitsiz hissediyorum ama hemen aklıma sunu getiriyorum 'benim yaşadığım gerginlik hormonları mi etkileyecek ve istediğim şeyden uzaklasacagim, eşimin ve benim sağlığımız yerinde olduğu müddetçe allahım bize hayırlısıni verir, istemekden vazgecersem ışte o zaman umitsizlige kapılabilirim ama ben hayırlısı neyse onu çok istiyorum o yüzden ümitsizlik yasak

Kızlar bir ricam olacak intralipid serum tedavisi gören arkadaşlar hangi şehir hangi merkez hangi dr. Gittiklerini yazarlarsa topigi okuyan arkaodaslara da firkir vermiş oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…