TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Poldi,sen nasılsın canım...tedaviye başladınmı?
Merhaba, teşekkür ederim şuan hastalıkla uğraşıyorum soğuk algınlığı, mide rahatsızlığı derken mahvetti beni. Tedaviye adet olunca gideceğim bakalım, doktor uygun görürse başlarız, bu ayın sonu gibi bekliyorum adet olmayı.
sen nasılsın, ceseratin varmı yeni tedavi için...

Merhaba, teşekkür ederim şuan hastalıkla uğraşıyorum soğuk algınlığı, mide rahatsızlığı derken mahvetti beni. Tedaviye adet olunca gideceğim bakalım, doktor uygun görürse başlarız, bu ayın sonu gibi bekliyorum adet olmayı.
sen nasılsın, ceseratin varmı yeni tedavi için...
poldi,inşaallah bu tedavin bebeğine sebni kavuşturur....bir kezde bu serumla denemeyi düşünüyorum ama,zamanı hiç belli değil..

poldi,inşaallah bu tedavin bebeğine sebni kavuşturur....bir kezde bu serumla denemeyi düşünüyorum ama,zamanı hiç belli değil..
aminnn...inşallah canım sağolasın...bu serumun faydasını görenler çok olmuş, inşallah bizede faydası olur, ne zaman kendini hazır hissedersen bir kez daha dene bencede, Rabbim yardımcımız olsun..

söylediğin hap neymişki, hiç duymadım ilacın adını biliyormusun...ben bu sefer çok vitaminler kullanıyorum d vitamini, coenz q10, ace selenyum , çinko, b12....inşallah bu sefer işe yarar.....
bu serum tedavisini denemekte fayda var, inşallah yarar canım.

Ay kusura bakma faretmemis mesajını. gnc colostrum bahsettiğim ilaçin adı biliyorum omu yumurta gelisimnde iyi geldi ama ben ise yaradığını düşünüyorum. İstersen sende bir dr. Danış birde onunla beraber melatonina ve biosteron kullandim

Elpisksk Elpisksk nasılsın? Serum verilmeye devam ediliyor mu? Günlerin nasıl geçiyor umarım şu gibi geçer ve pozitifi görürsün.

E esma_kavak1907 keseyi ne zaman göreceksiniz?
Tsk ler canim iyi diyelim iyi olalim ins..serumu transfer gunu verdi doktor test gunu pozitifi gorursek o gunu vericek hayirlisiyla.biraz kasiklarimda agrilarim var gaz sancilarim cok oluyo yinede cok sukur bugunumuze.

Tsk ler canim iyi diyelim iyi olalim ins..serumu transfer gunu verdi doktor test gunu pozitifi gorursek o gunu vericek hayirlisiyla.biraz kasiklarimda agrilarim var gaz sancilarim cok oluyo yinede cok sukur bugunumuze.

Allahım hepimize önce can sağlığı sonra birer hayırlı evlat versin inşallah, haberlerini bekliyoruz

Ay kusura bakma faretmemis mesajını. gnc colostrum bahsettiğim ilaçin adı biliyorum omu yumurta gelisimnde iyi geldi ama ben ise yaradığını düşünüyorum. İstersen sende bir dr. Danış birde onunla beraber melatonina ve biosteron kullandim
bunu hiç duymamıştım...biesteronu doktorum önermedi o yüzden içmedim, çok ilaç içiyorum midem iflas etti, daha yeni toparladım , bir kaç gündür içmedim vitaminlerimi, artık kımset canım...sağolasın..

Suan iyiyim ama hep tedirginim bu aksam bidaha test yapsam diyorum keseyi kalp atisini gorsem belirtide yok arada kasikda agri olup geciyor bulanti filan yok erkenmi acaba
esmacım..iyi olmana sevindim...bulantı içinde daha erken canım..keseyi görmeyede az kalmış,inşaallah hayırlısıyla görürsün..sonra sırayla.kalp atışı ve büyümesini görürsün inşaallah...

aminnn...inşallah canım sağolasın...bu serumun faydasını görenler çok olmuş, inşallah bizede faydası olur, ne zaman kendini hazır hissedersen bir kez daha dene bencede, Rabbim yardımcımız olsun..
poldi,inşaallah canım sendede işe yarar bu serum canım..bakalım Şahin bey ne dicek bu serum için ...

X