TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

Ben dun 8. Gun yaptirdim... d3gerim 4 cikti..yine olmadii...insallah senden guz3l haberler alirizzz...
Ama allah sabrini veriyo Dimi her olmadi dedikten sonra yeniden diye basliyoruz allahim icimizdeki isigi sondurmesin bugun olmazsa yarin yarin olmazsa baska birgun allahim bunu bize vermiyorsa bile vardir bir bildigi daha guzelini daha hayirlisini nasip etmek icin bekletiyo canim

Arkadaslar bende transfer oldum salı günü bugün transfer gününü sayarsak 3.günüm ve cok azmi az kahverengi akinti geldi böyle bir durum yaşayan varmi acaba
Benim olmadi canim ama iyiye isaret bebegin yerlesiyordur sana herkeste olucak diye birsey yok ama olanlar icinde boyle deniliyor kirmizi olmadikca korkmayin diyor doktorlar canim hadi hayirlisi

Ay inşallah Teşekkürler yazdığın için eğer o konuyla ilgili bir ilgisi yoksa kimse yazmıyor üzüldüm
İyi dusun iyi olsun canim bol bol dinlen birde kan kirmizi olmasin olursada hic bekleme ara doktorunu kesilmesi icin igne yapiyorlar insallah olmaz bebegin sana tutunmustur benimde yarin test gunum dua edin bana

İyi dusun iyi olsun canim bol bol dinlen birde kan kirmizi olmasin olursada hic bekleme ara doktorunu kesilmesi icin igne yapiyorlar insallah olmaz bebegin sana tutunmustur benimde yarin test gunum dua edin bana

oyy büyük gün yarınmi hadi bakalim insallah dualrim seninle canim cumartesidede ben gidicem yeni muaynehaneye ilk kez bakalim kismetse

oyy büyük gün yarınmi hadi bakalim insallah dualrim seninle canim cumartesidede ben gidicem yeni muaynehaneye ilk kez bakalim kismetse
Evet canim insallah pozitif olup devami gelir insallah dusmezler bu defa bende gitmedim yeni yerine ama yarinda yerine gitmiycem yakinimizdaki hastanede yapip telefonla bildiricem doktora bakalim sabah gider veririm sonra allah buyuk senin nasil gidiyor az kaldi ne guzel darisi nasima insallah ammmin

Canim sen yinede 12. Gun yaptir 5 ustu gebelik var diyorlar belki gec tutunuyor rabbim ne derse o olur bende korkuyorum ama yapicak birsey yok yarin belli olur artik canim

sen insallah gizel haberler vereceksin..tek duamm insallah devamida gelir bu sefer..kucagina alirsin insallah onlarii...

benim umidim yok daha..oncekilerde boyleydii..en fazla 20 ye kadar yukselip sonra dusuyor...anlamadim gitti...hayirlisi ne diyelimmm...

Ama allah sabrini veriyo Dimi her olmadi dedikten sonra yeniden diye basliyoruz allahim icimizdeki isigi sondurmesin bugun olmazsa yarin yarin olmazsa baska birgun allahim bunu bize vermiyorsa bile vardir bir bildigi daha guzelini daha hayirlisini nasip etmek icin bekletiyo canim

Sormaa...bazen kendimede hayret ediyorumm biliyormusunn...bu son embriyolarumdi..onun uzuntusu ayri...ve su gunlerde hastanede dogum katlarindaydim..ailemizin ilk torunu geldi kardesim dogum yapti...onlarin haberi yokdu tup bebekden..ben negatif sonucla yanarken belli edemeyip bide guldum o ayri bi yukduu...yanii..zor bi donemden geciyorum..bugun yine bi aglama krizi gecirdim..simdi daha rahatim...

Simdiyse bir milyon soru beynimde...merkezi degistiricemm..nereye gitsem napsam..neden olmuyor..degerim neden yukselemiyorr...ne yapmaliyim..ya hic olmazsa pesmi etmeliyimm..yani beynim cok dolu...

Senin kacinciydi..tutmadimi seninde...

Canım sen de mi Ali osman beye gidiyorsun. Cumartesi benimde rahim kalınlığı ölçülecek tekrar. Sen hangi aşamadasın şuan. Bu arada bugün 2.kez gittim ben yeni muayenaneye, çok güzel olmuş. Aile hastanesine göre çok ferah olmuş. Bekleme salonunda sıkıntı nasıyordu beni penceresiz. Burası güzel olmuş. İnşallah esmaya hayırlı geldiği gibi biz de hamile olarakgideriz yakında oraya.

sen insallah gizel haberler vereceksin..tek duamm insallah devamida gelir bu sefer..kucagina alirsin insallah onlarii...

benim umidim yok daha..oncekilerde boyleydii..en fazla 20 ye kadar yukselip sonra dusuyor...anlamadim gitti...hayirlisi ne diyelimmm...

Sormaa...bazen kendimede hayret ediyorumm biliyormusunn...bu son embriyolarumdi..onun uzuntusu ayri...ve su gunlerde hastanede dogum katlarindaydim..ailemizin ilk torunu geldi kardesim dogum yapti...onlarin haberi yokdu tup bebekden..ben negatif sonucla yanarken belli edemeyip bide guldum o ayri bi yukduu...yanii..zor bi donemden geciyorum..bugun yine bi aglama krizi gecirdim..simdi daha rahatim...

Simdiyse bir milyon soru beynimde...merkezi degistiricemm..nereye gitsem napsam..neden olmuyor..degerim neden yukselemiyorr...ne yapmaliyim..ya hic olmazsa pesmi etmeliyimm..yani beynim cok dolu...

Canim boyle konusarak benide uzuyprsun rabbim vericek hepimiz anne olucaz allahin izniyle baska hastane ve doktor arastir emin ol anne olucan evet simdi uzuluyorsun ama kendini toparlayinca yeniden baslamak istiyceksin en dogrusuda bu dualarimfasin sakin karamsar olma simdi icini bosalt ama daha sonra tekrar dene canim rabbimize dua edicez o da vericek insallah sikma canini

[TE="esma_kavak1907, post: 40535951, member: 554021"]Evet canim insallah pozitif olup devami gelir insallah dusmezler bu defa bende gitmedim yeni yerine ama yarinda yerine gitmiycem yakinimizdaki hastanede yapip telefonla bildiricem doktora bakalim sabah gider veririm sonra allah buyuk senin nasil gidiyor az kaldi ne guzel darisi nasima insallah ammmin[/QUOTE]

insallah cnm inşallah hersey güzel olur inan yeter

Canım se de mi Ali osman beye gidiyorsun. Cumartesi benimde rahim kalınlığı ölçülecek tekrar. Sen hangi aşamadasın şuan. Bu arada bugün 2.kez gittim ben yeni muayenaneye, çok güzel olmuş. Aile hastanesine göre çok ferah olmuş. Bekleme salonunda sıkıntı nasıyordu beni penceresiz. Burası güzel olmuş. İnşallah esmaya hayırlı geldiği gibi biz de hamile olarakgideriz yakında oraya.

insallah cnm inşallah ben çok şükür kızımı bekliyorum 6 aylık olduk bakalım Rabbim hayirlisiyla kucagima alirim sizlerde mutlu haberlerinizi verirsiniz bende cumartesi kizcemi görecem kismetse karsilasiriz belki 1.30 da benim randevum

insallah cnm inşallah ben çok şükür kızımı bekliyorum 6 aylık olduk bakalım Rabbim hayirlisiyla kucagima alirim sizlerde mutlu haberlerinizi verirsiniz bende cumartesi kizcemi görecem kismetse karsilasiriz belki 1.30 da benim randevum
Aaaa eveeet, telefonda minik ekran olunca dikkat etmemişim sen zayen bebişini almış büyütmüşsün bile. İnşallah kicağına da alır sağlıkla bir ömür gözlerine bakabilirsin hep. Ben daha o yola giremedim. Dualarını eksik etme. Benim 16.15 te randevum. Büyük ihtimalle bu defa karşılaşmayız. İnşallah bi dahakine.Sen ali beyde tüp bebekle mi hamile kaldın peki.

Aaaa eveeet, telefonda minik ekran olunca dikkat etmemişim sen zayen bebişini almış büyütmüşsün bile. İnşallah kicağına da alır sağlıkla bir ömür gözlerine bakabilirsin hep. Ben daha o yola giremedim. Dualarını eksik etme. Benim 16.15 te randevum. Büyük ihtimalle bu defa karşılaşmayız. İnşallah bi dahakine.Sen ali beyde tüp bebekle mi hamile kaldın peki.

evet cnm tüp bebek bizde

benim umidim
sen insallsıkıntı allahim saglik versin gerisi hallolr sukur uzme kendi ve hep sunu de allahim vermiorsa daha iyisini verecegi icin bekliyor

Benim ilkdenememdi amaben diger tedaviler de cok oyalandim igneler haplar asilamalr catlatmalar benin emriom var ama esim cokuzuluyo paramiz yok acele etme ben cok uzuluyorum diyo anlasilan benimde zor biraz isim yasim 31 o bir yandan sikunti
ha..oncekilerde boyleydii..en fazla 20 ye kadar yukselip sonra dusuyor...anlamadim gitti...hayirlisi ne diyelimmm...

Ben gecen yil ilk tup bebegimi yaptirdim ama 4yildir neredeyse her ayim gebelik icin tedevilerle gecti maddi olarak cok acildik asil tup bebek icin de krdi cektik dogal olarak maddi sik

Ankara da bu serumu kullanan dr. Varmı acaba, benimde 3 negatif denemem var 4. Test günü pazartesi bugün 10. Günüm bhcg 11.75 çıktı yani bence yine tutmadı değer çok düşük, bir daha ki tedavomde kullanmak istiyorum bu serumu

Evet canim dun aksam yaptirdim 336 cikti bugun gittim doktora serum takti yarin test tekrarlanacak dua edin bana katlansin cok ihtiyaCim var dualariniza
Maşallah süpenallah:nazar: dahada kat katlansın, Rabbim sağlıkla evladınıza kucağınıza almayı nasip etsin. Esma inan bak namazlarımda isminle dua ediyorum sana, birazdan öğlen namazımı kılacağım yine dua edeceğim, Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder. Bu yolda sende benim gibi çok emek verenlerdensin, inşallah yüzün bu sefer gülecek canım..

X