sen insallah gizel haberler vereceksin..tek duamm insallah devamida gelir bu sefer..kucagina alirsin insallah onlarii...
benim umidim
sen insallsıkıntı allahim saglik versin gerisi hallolr sukur uzme kendi ve hep sunu de allahim vermiorsa daha iyisini verecegi icin bekliyor
Sormaa...bazen kendimede hayret ediyorumm biliyormusunn...bu son embriyolarumdi..onun uzuntusu ayri...ve su gunlerde hastanede dogum katlarindaydim..ailemizin ilk torunu geldi kardesim dogum yapti...onlarin haberi yokdu tup bebekden..ben negatif sonucla yanarken belli edemeyip bide guldum o ayri bi yukduu...yanii..zor bi donemden geciyorum..bugun yine bi aglama krizi gecirdim..simdi daha rahatim...
Simdiyse bir milyon soru beynimde...merkezi degistiricemm..nereye gitsem napsam..neden olmuyor..degerim neden yukselemiyorr...ne yapmaliyim..ya hic olmazsa pesmi etmeliyimm..yani beynim cok dolu...
Senin kacinciydi..tutmadimi seninde...
Benim ilkdenememdi amaben diger tedaviler de cok oyalandim igneler haplar asilamalr catlatmalar benin emriom var ama esim cokuzuluyo paramiz yok acele etme ben cok uzuluyorum diyo anlasilan benimde zor biraz isim yasim 31 o bir yandan sikunti
ha..oncekilerde boyleydii..en fazla 20 ye kadar yukselip sonra dusuyor...anlamadim gitti...hayirlisi ne diyelimmm...
Sormaa...bazen kendimede hayret ediyorumm biliyormusunn...bu son embriyolarumdi..onun uzuntusu ayri...ve su gunlerde hastanede dogum katlarindaydim..ailemizin ilk torunu geldi kardesim dogum yapti...onlarin haberi yokdu tup bebekden..ben negatif sonucla yanarken belli edemeyip bide guldum o ayri bi yukduu...yanii..zor bi donemden geciyorum..bugun yine bi aglama krizi gecirdim..simdi daha rahatim...
Simdiyse bir milyon soru beynimde...merkezi degistiricemm..nereye gitsem napsam..neden olmuyor..degerim neden yukselemiyorr...ne yapmaliyim..ya hic olmazsa pesmi etmeliyimm..yani beynim cok dolu...
Senin kacinciydi..tutmadimi seninde...