TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE BAĞIŞIKLILIK SİSTEMİNİ BASKILAMAK İÇİN intralipid SERUM KULLANAN OLDUMU?

bu ıkıncı yumurta toplama 38 zaten yyumurta toplandı 10 tanesı dollendı 5, embrıyosu gecen subat 2 tane trasnfer oldu dusuk oldu sımdı tekrar denıycez ıste ıkı embrıyo trasnfer edılecek bılemıyorum paket derken 6,950 ıcınde trasnferler ucretsız
Transfer den once sana serum verildi mi peki

Canim benim transferimin bugun 3. Gunu bakalim serum bende etki yapacakmi benimde tutup dustu simdiye kadar ama bunda ne olur bilmem negatifmi alirim pozitifmi bilmiyorum birseyde hissetmiyorum arada adet agrim oluyor o kadar gorucez bakalim canim allah hepimize anne olmayi nasip etsin amin
Esmaa..nasilsinnnn..ne var ne yokkk..beklemekk cok zor yaaa...simdi bizim kacinci gunumuz bu....

Hic belirtin varmiii...

Esmaa..nasilsinnnn..ne var ne yokkk..beklemekk cok zor yaaa...simdi bizim kacinci gunumuz bu....

Hic belirtin varmiii...
Evet canim ya beklemek cok zor bugun transfer gununu saymazsak 4 gunumuz belirti olarak bazen bacaklarim agriyor adet agrisi gibi arada bi ince sizi giriyor sende varmi pek bisey hissetmiyorum

Evet canim ya beklemek cok zor bugun transfer gununu saymazsak 4 gunumuz belirti olarak bazen bacaklarim agriyor adet agrisi gibi arada bi ince sizi giriyor sende varmi pek bisey hissetmiyorum
Bendede ayni agri ve sizilar vardi...bide agzimda garip bir tat...2 gundur hastanedeyiz kardesim dogum yapti..ve bugun gizliden hastanede kan verdim.. benimki 5. Gun embriyosuydu..ve 2 taneydi..5...6.. da olsa ufakdan deger cikar dedim...ama malesef...yine negatif...ve 0.700 cikti.. benim son embriyolarimdi.. ve bitti...kimse bilmiyordu tup bebek yaptirdigimi..negatifi gorunce oyle kotu oldumki..insanlarin icindeyim aglayamiyorumm...resmen bogazimda bir tas vardi sanki ve ben onu yuttum zorlaaa

Bendede ayni agri ve sizilar vardi...bide agzimda garip bir tat...2 gundur hastanedeyiz kardesim dogum yapti..ve bugun gizliden hastanede kan verdim.. benimki 5. Gun embriyosuydu..ve 2 taneydi..5...6.. da olsa ufakdan deger cikar dedim...ama malesef...yine negatif...ve 0.700 cikti.. benim son embriyolarimdi.. ve bitti...kimse bilmiyordu tup bebek yaptirdigimi..negatifi gorunce oyle kotu oldumki..insanlarin icindeyim aglayamiyorumm...resmen bogazimda bir tas vardi sanki ve ben onu yuttum zorlaaa
Canim daha erken niye yaptirdin benim okudugum kadar beta 6 gun salgilanmaya basliyormus hemen uzme cuma bidaha yaptir belki gec tutunuyor ne bileyim bende cok korkuyorum ama elden birsey gelmiyor kaderde ne varsa onu yasiycaz arkadasim sen dedigim gibi bi kacgun sonra tekrar baktir

Hadi bakalim hepside en kaliteli sekilde dollenirler insalah benimde 10taneydi 9 tane dollendi 3tane kaliteli varmis digerleri :KK43:(( gitti yavrularim
Tsk ederim canim darisi senin de basina inss..agrim var biraz uyuyamadim zaman da gecmek bilmiyor yarini bekliyorum sabirsizlikla kac tane dollenecek diye heyecanda varr bu gece bana uyku yok :KK33:

Canim sen yinede 12. Gun yaptir 5 ustu gebelik var diyorlar belki gec tutunuyor rabbim ne derse o olur bende korkuyorum ama yapicak birsey yok yarin belli olur artik canim

Arkadaslar bende transfer oldum salı günü bugün transfer gününü sayarsak 3.günüm ve cok azmi az kahverengi akinti geldi böyle bir durum yaşayan varmi acaba

X