- 19 Ocak 2015
- 57
- 32
- 31
- Konu Sahibi esma_kavak1907
aminnnnnn inşallahhh ıkı emrıyomu trasnfer edildi size
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepimizde yeni uygulanicak nisan sonunda hepimizin belli olur yasiycaz ve ogrenicez bakalim :)) sen nerde tedavi goruyorsun ?
d Arkadasim birde hic gebe kalamayanlar bu yontemi kullana biliyormu internette 3tup bebekten ve dusukten sonra yaziyordu bende irembeyi aradim gecen gun kaan bey diye bi doktoru bagladilar sagolsunlar dusuk yapmadiysan sana o tedavi olmaz dedi o gun soku uzerimden atamadim tedaviye okadar inandimki sonra toparlandim icimde kalacagina denerim dedim ve son kararimida verdim 2.ye gene sudayim9 gun menopur vuruldum dunden bu yanada cetrodite verdi sabah aksam yumurtalarin catlamasini engelliyor diye biliyorum canim.
Benim ilk 2 deneme kaan beydeydi ama ben kaan beyden ne hosnut kaldim nede mutlu olabildim sanirim sorun bende cunku herkes kaan beyden cok memnun ama ben sikayetciyim :)) izmirde bir tek o kalsa yinede gitmem :)) 3.denemeyi nuray hanimda denedim pozitifide gordum ama dvm etmedi.bu tedavide serumu uyguluycam diyince doktoruma dedim neden uygulamadik daha once ilk 3 dneeme sonrasi ve dusuk olaayindan sonra dusunuyoruz dedi ama sen yinede sorarsin vardir yapacagi birseyler..Arka
d Arkadasim birde hic gebe kalamayanlar bu yontemi kullana biliyormu internette 3tup bebekten ve dusukten sonra yaziyordu bende irembeyi aradim gecen gun kaan bey diye bi doktoru bagladilar sagolsunlar dusuk yapmadiysan sana o tedavi olmaz dedi o gun soku uzerimden atamadim tedaviye okadar inandimki sonra toparlandim icimde kalacagina denerim dedim ve son kararimida verdim 2.ye gene sudayim
Herseyin hayirlisi rabbim yazmistir bizede guzel.gunleri ins...cok soru soruyorum kusura bakma ne olur doktorun kim?eurofertılda tedavı goruyorum bu 4, denemem olucak canım
Evet gidip yuzyuze konusmak gerekiyor aslinda telefonla ne kadar sorularini cevaplaya bilir hakkomizda hauirlisi ama ben sizi takip etmeye devam edecem guzel haberlerle lutfeeeenBenim ilk 2 deneme kaan beydeydi ama ben kaan beyden ne hosnut kaldim nede mutlu olabildim sanirim sorun bende cunku herkes kaan beyden cok memnun ama ben sikayetciyim :)) izmirde bir tek o kalsa yinede gitmem :)) 3.denemeyi nuray hanimda denedim pozitifide gordum ama dvm etmedi.bu tedavide serumu uyguluycam diyince doktoruma dedim neden uygulamadik daha once ilk 3 dneeme sonrasi ve dusuk olaayindan sonra dusunuyoruz dedi ama sen yinede sorarsin vardir yapacagi birseyler..
Herseyin hayirlisi rabbim yazmistir bizede guzel.gunleri ins...cok soru soruyorum kusura bakma ne olur doktorun kim?
İstanbul mu canimhuri ceyhan onemlı degıl sohbet etmeyı severım
Yuz yuze konusunca emin ol daha cok soru geliyor aklina ve yeterince bilgi sahibi oluyorsun.elimden geldigince yardimci olurum canim istedgini sorabilirsin.inss hepimizin hakkinda hayirlisi olsun rabbim bizlerinde yuzunu guldurecekkk bigunn..Evet
Evet gidip yuzyuze konusmak gerekiyor aslinda telefonla ne kadar sorularini cevaplaya bilir hakkomizda hauirlisi ama ben sizi takip etmeye devam edecem guzel haberlerle lutfeeeen
İstanbul mu canim
Ben izmir arkadasim.eurofertil izmir nuray aytekin ayguler doktorum.evet ıstanbul altunzaıdede hastane daha once doktorum erkektı aynı hastanedeydı 2, denememden sonra degıstırdım işte sımdıkı doktorumundan cok memnunum sız nerdensınız
İstanbul mu canim
Gercekten icim cok rahatladi senide ayni hastanede ayni tedavide gorunce yalniz degilim dedim allah hepinizden razi olsun konuyu acan arkasimizdan da bugun 3gunu 12gun sonra guzel haberler basliyacak acilisiYuz yuze konusunca emin ol daha cok soru geliyor aklina ve yeterince bilgi sahibi oluyorsun.elimden geldigince yardimci olurum canim istedgini sorabilirsin.inss hepimizin hakkinda hayirlisi olsun rabbim bizlerinde yuzunu guldurecekkk bigunn..
Bende izmir elpis arkasla ayni yerde ama ben hazirda basliycam 2.ye canimevet ıstanbul altunzaıdede hastane daha once doktorum erkektı aynı hastanedeydı 2, denememden sonra degıstırdım işte sımdıkı doktorumundan cok memnunum sız nerdensınız
Bizi zaten baskasi anlayamazki bizler birbirimizi tamamliyoruz burada derdimiz ortak cunku canim benim.ne zaman istersen yazabilirsin aklina bisi takildigindada ozele yazabilirsin yardimci olurum rabbimin izniyle..Gercekten icim cok rahatladi senide ayni hastanede ayni tedavide gorunce yalniz degilim dedim allah hepinizden razi olsun konuyu acan arkasimizdan da bugun 3gunu 12gun sonra guzel haberler basliyacak acilisi
Benim birinci oldugundan gecen yil 1tane empriyo konuldu birde sen hangi asamadasin tedavide bilgi verirmisin izmirle istanbul fiyat olarak nasil acabaaminnnnnn inşallahhh ıkı emrıyomu trasnfer edildi size
Benim birinci oldugundan gecen yil 1tane empriyo konuldu birde sen hangi asamadasin tedavide bilgi verirmisin izmirle istanbul fiyat olarak nasil acaba
Hazirda emriyon varmiydi paket derken oneymis kiz yeni mi cikti bu paketbız paket aldık 6,950
ılaclar zaten kısıye gore degısıyor ben suan trasnfer asamasındayım ılac kullanıyorum allahın ıznıyle salı gunu trasnferım olucak
Hazirda emriyon varmiydi paket derken oneymis kiz yeni mi cikti bu paket