Hımmm anladım canım, doğru bu hafta daha erken senin için, düşündüm aslında neden bu kadar erken gidiyor diye, sonra heralde yine tahlil yapıp ona göre ilaç falan verecek diye düşündüm.Neyse evet inşallah gebelik kontrollerimiz esnasında tanışırız canım. Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, bu forumda kiminle böyle senle olduğumuz gibi muhabbet edip daha sık yazışsam ve paylaşımlarda bulunsam tek tek hamile kaldılar.
İnşallah sıra sendedir ama artık bana da sıra gelsin nolur Allahım duy sesimizi.
Çok iyi oldu bunu öğrendiğim canım ya süper, akşam baya panik yaptım. Normalde bu zamana kadar hiç ilacımı yanlış almadım, hatta saatini bile karıştırmazdım. Bu tedavide en başından beri maşallah diyeyim bir rahatlık var üzerimde, gün saymıyorum, hayal kumuyorum, sanki hiç transfer olacak olan ben değillim gibi. Biraz yoğun ve güzel geçiyor günlerim çok şükür, bir de havalarda bahara döndü belki ondandır. Hoşuma gitmiyor değil bu durum stres yapmıyorum böylece ama bir yandan da tedaviyi unutuyorum bir an işte böyle ilaçlarımı yanlış alıyorum. Bu 2. yanlışlığım bu tedavide doktora söylemeye utanıyorum artık. Geçen de estrofemi günde 2 den 3 e geçmem gereken gün hala günde 2 tane almışım ertesi gün farkettim. Allahtan birşey olmaz dedi Ali Bey.İnşallah herşey yolunda gider. Çok şapşalım anlayacağınız bugünlerde.