- 8 Haziran 2024
- 103
- 75
- 34
-
- Konu Sahibi hayat umudum var
Bahçeci de dondurma ücretini bir kez verdiğinde 12 ay boyunca verilen tüm semenleri dondurabilme şansın vardı sizin merkezinizin işleyişi farklıdır belkiKizlar bir sorum olacak bilgisi olanlar
Eşim mikro tese operasyonu oldu ve ağustos ayında m denemeyi yaptık döllenme olmadı transfere gidemedik operasyon da 2 tüp daha sperm bulundu ve donduruldu doktorum problemin hem spermden hem yumurtadan olabileceğini söyledi kesin bişey söylemedi ekim ayinda tekrar başlayacağız inşallah bekim.aklima takılan sperm kaynakliysa yine olumsuz olursa diye düşünmeden edemiyorum biz tedaviye başlamadan önce sperm testi versek dondurulanlarin spermlere onuda ekleletebilirmiyiz ek ücret talep ederlermi acaba böyle bişey yaşayan varmı 1 senelikucretini ödedik ama 2 tüplemi sınırlı acaba bilen varmı
İnşallah herşey yolunda gider olumlu sonuçlar alırsınızBenim eşimde 5 gün önce mikro tese oldu canım 3 tüp bulundu 6 bin ücret ödedik 1 sene geçerli dediler birinci tüpü bozacağız olmazsa 2. Tüp oda olmadı 3.tüp dediler
İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alalim canım Rabbımhepimizin yardımcısı olsun inşallahİnşallah herşey yolunda gider olumlu sonuçlar alırsınız
Doktorumuz aynıymış sizinle şuan hangi aşamadasinizBahçeci de dondurma ücretini bir kez verdiğinde 12 ay boyunca verilen tüm semenleri dondurabilme şansın vardı sizin merkezinizin işleyişi farklıdır belki
Eşiniz mikro tese oldu ise neden tekrar test vereceksiniz dondurulmuş tüpler varmış
Aaa öyle mi. Ben transfer aşamasındayım şuan yani bi 10 gün sonra transfer olucam siz hangi aşamadasınızDoktorumuz aynıymış sizinle şuan hangi aşamadasiniz
Ben şuan beklemedeyim ilaçları kullanıyorum Ekim sonu adetimde gideceğim duruma göre ikinci tedaviye başlayacağızAaa öyle mi. Ben transfer aşamasındayım şuan yani bi 10 gün sonra transfer olucam siz hangi aşamadasınız
İlk transferinizde mi ebru hocada olduBen şuan beklemedeyim ilaçları kullanıyorum Ekim sonu adetimde gideceğim duruma göre ikinci tedaviye başlayacağız
Transfere gidemedik döllenme olmadı malesefİlk transferinizde mi ebru hocada oldu
İnşallah çok teşekkür ederim sizin içinde aynı şekilde inşallah herşey güzelnolur sizin içinSizin için herşey güzel olur inşallah tedaviniz olumlu sonuclansin sağlıklı sıhhatliburadan güzel haberler paylaşmak nasip olur
Merhabaİnşallah çok teşekkür ederim sizin içinde aynı şekilde inşallah herşey güzelnolur sizin için