• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi ve yarım rahimlilerde ikiz bebek

canmay

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
144
140
18
33
Merhabalar. Tüp bebek tedavisinde ikiz bebek riski çok mu yüksek.Transfer beklemekteyim. İkiz için Doktorum riskli ama karar verip konuşacağız dedi. Aramızda yarım rahimli olup ikiz bebişleri olanlar var mı 🌸

Merhabalar. Tüp bebek tedavisinde ikiz bebek riski çok mu yüksek.Transfer beklemekteyim. İkiz için Doktorum riskli ama karar verip konuşacağız dedi. Aramızda yarım rahimli olup ikiz bebişleri olanlar var mı 🌸
Canım bende yarım rahimliyim. Doktorum bana ikiz gebelik çok riskli senin durumunda demişti. Hatta aşılamada bile tek yumurta olmasına dikkat etti çok. Bende öbür ay başlayacağım tüp bebeğe. Hali hazırdaki rahmin küçük mü ne dedi doktorun

Benim de rahmim küçük, 1.5 sene once genişletme yapıldı, ona rağmen iki embriyo transferi tıbbi bir hata olur diyor doktorlarim , ben hep tek transfer yaptırdım bu sebeple.

Merhaba canm bende yarım rahimliyim ve tek transfer oluyor doktor öyle uygun görüyor tek bebeği bile zor taşıyor ilaçlarla birlikte 🥺 Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲

Canım bende yarım rahimliyim. Doktorum bana ikiz gebelik çok riskli senin durumunda demişti. Hatta aşılamada bile tek yumurta olmasına dikkat etti çok. Bende öbür ay başlayacağım tüp bebeğe. Hali hazırdaki r

Canım bende yarım rahimliyim. Doktorum bana ikiz gebelik çok riskli senin durumunda demişti. Hatta aşılamada bile tek yumurta olmasına dikkat etti çok. Bende öbür ay başlayacağım tüp bebeğe. Hali hazırdaki rahmin küçük mü ne dedi doktorun
Henüz konuşmadık sadece opuean önce uterusun kalınlığı güzel demişti.yüz yüze konuşacağız dedi bekliyorum bende.

Merhaba canm bende yarım rahimliyim ve tek transfer oluyor doktor öyle uygun görüyor tek bebeği bile zor taşıyor ilaçlarla birlikte 🥺 Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲
Yarım rahimli duyduklarım var ve 4 5 tane doğurmuşlar.Biraz da şans tabi.İnşallah bizde sorunsuz bir şekilde bu yollardan geçeriz 🤲

Back
X