Hala çıkmadı benim sonucum da ..Bizimkisi 3 buçuk ay sürmüştü adü de. Evet uzun sürüyor
3.denememde hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışı oluşmadı o yüzden istedi doktorum.ve de dediğin gibi 4.denemem olacağı için doktorum birçok test istediHer tüp bebek tedavisinden önce yapılıyor muymuş bu peki? Yoksa 4. Denemeniz olduğu için mi böyle bir test yapmanızı söylediler?
Cnm eşim ve bendende istedi drum. Hacettepe de verdik. 2 ay da çıktı. Nedeni 46 kromozom u inceliyorlar.3.denememde hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışı oluşmadı o yüzden istedi doktorum.ve de dediğin gibi 4.denemem olacağı için doktorum birçok test istedi
Evet canim eşim capa da yaptırdı onun sonuçların da sıkıntı yok ben de bekliyorum inşllah benimkinde de bi sıkıntı yokturCnm eşim ve bendende istedi drum. Hacettepe de verdik. 2 ay da çıktı. Nedeni 46 kromozom u inceliyorlar.
Hayırlısı olsun hakkımızda. Bizde ocakta tüp bebeğe başlicazEvet canim eşim capa da yaptırdı onun sonuçların da sıkıntı yok ben de bekliyorum inşllah benimkinde de bi sıkıntı yoktur
Amin inşallah.ilk denememi olucak ?Hayırlısı olsun hakkımızda. Bizde ocakta tüp bebeğe başlicaz
Inşallah ya bakalım bu ay çıkarsa bi sıkıntı da çıkmazsa ocak adetimle tedaviye başlayabilirim.2020 güzellikle gelir insallah☺Malesef sonuçlar geç çıkıyor aslında ilk tüp bebek tedavisine başlamadan isteniyor önlem alınması için bizim ki 3 ay da çıktı ve iyiki yaptırmışız yoksa eşim boş yere ameliyat olabilirdi yada benden boş yere yumurta toplanabilirdi. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar sizin
Hayırlısı ile ilk olacak. İnşallah tutarAmin inşallah.ilk denememi olucak ?
İnşallah ,Rabbim yardımcınız olsun,hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinHayırlısı ile ilk olacak. İnşallah tutar
Sizin de haftaya çıkar büyük ihtimalleBen dün yaptırdım testi. Bana da 2 ay sonra sonuç çıkacak dediler.
İnşallahSizin de haftaya çıkar büyük ihtimalle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?