• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık tüp bebek tedavisi öncesi genetik test

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ipek__23

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2019
2.211
3.337
133
kızlar 4.tüp bebek denemesinden önce doktorum benden genetik test istedi.kanuni sultan süleyman hastanesi nde 12 kasım da kan verdim.yaklaşık 2 ay sonra çıkarmış sonuçlar.bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı?tam olarak 2 ay sonra mı çıkıyor?

Her tüp bebek tedavisinden önce yapılıyor muymuş bu peki? Yoksa 4. Denemeniz olduğu için mi böyle bir test yapmanızı söylediler?

Her tüp bebek tedavisinden önce yapılıyor muymuş bu peki? Yoksa 4. Denemeniz olduğu için mi böyle bir test yapmanızı söylediler?
3.denememde hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışı oluşmadı o yüzden istedi doktorum.ve de dediğin gibi 4.denemem olacağı için doktorum birçok test istedi

3.denememde hamile kaldım ama bebeğimin kalp atışı oluşmadı o yüzden istedi doktorum.ve de dediğin gibi 4.denemem olacağı için doktorum birçok test istedi
Cnm eşim ve bendende istedi drum. Hacettepe de verdik. 2 ay da çıktı. Nedeni 46 kromozom u inceliyorlar.

Malesef sonuçlar geç çıkıyor aslında ilk tüp bebek tedavisine başlamadan isteniyor önlem alınması için bizim ki 3 ay da çıktı ve iyiki yaptırmışız yoksa eşim boş yere ameliyat olabilirdi yada benden boş yere yumurta toplanabilirdi. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar sizin

Malesef sonuçlar geç çıkıyor aslında ilk tüp bebek tedavisine başlamadan isteniyor önlem alınması için bizim ki 3 ay da çıktı ve iyiki yaptırmışız yoksa eşim boş yere ameliyat olabilirdi yada benden boş yere yumurta toplanabilirdi. İnşallah sonuçlarınız iyi çıkar sizin
Inşallah ya bakalım bu ay çıkarsa bi sıkıntı da çıkmazsa ocak adetimle tedaviye başlayabilirim.2020 güzellikle gelir insallah☺

Belki bu konuya bakanlara bilgi olur diye yazıyorum.12 kasımda verdiğim trambofili ve kromozom analizi testlerimin 24 aralıkta sonuçlarımı aldım,2 ay bile sürmedi.kanuni de alper gezdirici doktorum.çok ilgili bi doktor.bu arada testlerim temiz çıktı.

Ben dün yaptırdım testi. Bana da 2 ay sonra sonuç çıkacak dediler.

benim 1,5 ay da çıkmıştı tedaviye başlamadan önce yaptırmıştık . uzun süre oldu yaptıralı ama devlette numuneler Ankara ya gönderildiği için ortalama herkesin bu sürede geliyor. pıhtılaşma vs sonuçları da 3 haftada çıkmıştı.

Back