- 26 Ocak 2014
- 1.494
- 874
- 34
amin çok saol arkadasımBen Prof.Dr. Murat Sönmezer ile başladım tedaviye. Ankara Cebeci Tıp Fakültesinde hoca kendisi. Ama opu ve trasferi Hrs ankara hastanesinde yaptı. Doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım. Bende doktoruma ayni soruyu sormuştum nelere dikkat etmeliyim diye. Öncelikle kesinlikle yatmayacaksin günlük rutinini çok fazla degistirmeyeceksin ama sürekli aklımda diye gezeceksin dedi. Dikkatli ama rahat olacaksın ve bana guveneceksin dedi. Bende dediklerini harfiyen yaptım. Transfer sonrasi 3 kere şehirler arasi yolculuk bile yaptım ama arabayla. Isime gittim yemeğimi yaptım. Ama asla ağır kaldırmadim ani hareket etmedim. Rutinimde yuruyus falan olmadığı için yapmadım. Bol bol dinlendim kitap okudum ve her gece 20 kere eşim karnıma Ya Mübdi yazdı. Allahin yoktan var etmekle ilgili ismi. Ya Rabbim sen Ya Mübdi isminle tecelli et Ol de Olsun diye dua ettim. Allahım kimseyi evlatla imtihan etmesin. Isteyen herkese de nasip etsin.
- Ben 5. gün transfer yaptırmıştım ve 9.gün idrar testim (evde yapilanlar) negatif çıktı ve dünya başıma yıkıldı. 10.gün bet hcg baktirdim 103.1 di ama 12.gun 236 ya yükselmişti. Içini ferferah tut ve sakin kalmaya çalış. Psikoloji cidden önemli. InsInşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Maalesef negatif sonuçlandı, adet oldum, üzgünüm. Sanırım adet bitimi ikinci aşılama için start vericem. Moral depolamaya çalışıyorum. Dua edin
ben kasımın 2 sinde transfer oldum şişli memorialda pgt tüp bebek yaptırdım eşimde bende genetik hastalık taşıyıcısız ilk denememizdi şükürler olsun hamileyim transferin ertesi güne izmire evime döndüm arabayla o haftayı evde geçirdim çalışmadım çok fazla iş yapmadım ama sürekli de yatmadım yemeğimi falan kendim yaptım sonraki hafta işime başladım özel bir şey yapmadım sadece kendimi çok yormamaya çalıştım...Ilk denemede pek olumlu sonuc alinamadigini gördüm lütfen ilk denemede hamile kalan arkadaslar varsa yazarmi belki umut olur lütfen nelere dikkat ettiginizide yazarmisiniz :CüvCüv:
ben ilk denemede hamile kaldım hatta öğrendıkten ıkı gun sonra mutfak fayanslarım patladı.temizlik yaptım inşaat pisliği fln dolapları ındırdım kı cok uyuk mutfagım vardı test sonucu eklerkende tek basıma aylık alısverıse gıttım ama kızım dogdu 2,5 yaşinda doktorum ekstra bısey yamana gerek yok dedı bende aynen devam etmıstımIlk denemede pek olumlu sonuc alinamadigini gördüm lütfen ilk denemede hamile kalan arkadaslar varsa yazarmi belki umut olur lütfen nelere dikkat ettiginizide yazarmisiniz :CüvCüv:
Allah şifa versin canım..MERHABA BEN 7 AYLIK EVLİYİM BEBEĞİMİZ OLMUYO BAŞINDAN BERİ DOKTORA GİTTİK BENDE BİR SIKINTI YOK AMA EŞİMDE SPERM SAYISI ÇOK DÜŞÜK ÇIKTI.BU YÜZDEN TÜP BEBEK YÖNTEMİNİ DÜŞÜNÜYORUZ.BUNU N İÇİN ÇOKMU ERKEN BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞAN VARMI.İKİ GÜNDÜR AĞLAMAKTAN HELAK OLDUM NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM.BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN.ŞİMDİDEN TŞK EDERİM
Allah büyük daha yolun başındasın sabret sonunda zafer senin olacak arkadaşım..Allah bağışlasın tşk ederım.hayatımda en çok istediğim şey anne olmak.imtihanım zor ama inş güzel geçicem bu dönemden.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM.HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİĞİM ZAMAN SEVİNCİMİ BURADAN PAYLAŞACAĞIM.ALLAH HERKESE HAYIRLI SALİH EVLAT NASİP ETSİN İNŞAALLAHAllah büyük daha yolun başındasın sabret sonunda zafer senin olacak arkadaşım..
Dualarımdasın..
Pkoyum(yilda iki kez adet goruyorum kendiligimden)Kızlar merhaba :)başlığı okudum gece gece uyku tutmadı heyecanınıza mutluluğunuza ortak oldum. Bende pko var eşmin sperm sayı ve mırfolojisi normalin biraz altında(%3) aşılama yaptırmadım hiç bu ay düşünüyorum. 2 yıllık evliyiz 1 yıldır çocuk istiyoruz. Ben zamanında adet göremiyorum 2 ayı buluyor genelde. 65 kilodayım. Tüp bebek yaptırmak istiyorum. Bana ne önerirsiniz,? Bu ay aşılama deneyip sonra tüpe mi geçsem sizce? İstanbulda nereyi önerirsiniz?? Şimdiden teşekkürler. Allah olmayanlara sağlıkla nasip etsin, olanlara da sağlıklı uzun ömürler versin inşallah :)
Amin canım benim ne güzel yazmışsın. Umut oldun bana. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah. Nerede yaptırmıştın tüp bebeği canım? Önceden aşılama denemişmiydiniz?Pkoyum(yilda iki kez adet goruyorum kendiligimden)
Esimde morfoloji 1 , hareket dusuk.
Ilk denemem 1nisan di ve hamileyim cok sukur
Darisi basiniza olsun. Buarada 3yillik evliyiz, son 1 yildir ugrasiyorduk.. bol bol dua edin,icinizi ferah tutun,icinizdeki umut isigi sonmeden dilerim siz de saglikla tamamina erersiniz...
Allah buyuktur,bizleri,cektigimiz acilarimizi goruyor elbet. Dualarimiz kabul olsun insallah..
Maslakda yaptirdik canim,az da olsa umut olabildiysem ne mutlu banaAmin canım benim ne güzel yazmışsın. Umut oldun bana. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah. Nerede yaptırmıştın tüp bebeği canım? Önceden aşılama denemişmiydiniz?