• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tüp Bebek tedavisi ilaçları

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rukyete

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2022
79
30
3
27
Arkadaşlar ben tüp Bebek tedavisi görüyorum daha doğrusu 20 gün sonra baslayacaz ama ilaçların fiyatları malum baya zorlanıyorum tedavi görupte fazla ilacı kalan varmı bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben Sakarya'da yım bana gonal f lazım bana kargoyala yollayabilir misin acaba

Ben Sakarya'da yım bana gonal f lazım bana kargoyala yollayabilir misin acaba
Gonalf soğuk zincir bi ilaçtır yani eczaneden aldığınızda da size buz kalıpları ile verirler onu kargolama yapamazsınız yaparsanız bozuk bi ilaç kullanırsanız tedavinizi de riske atarsınız bilgi vermek istedim.

Gonalf soğuk zincir bi ilaçtır yani eczaneden aldığınızda da size buz kalıpları ile verirler onu kargolama yapamazsınız yaparsanız bozuk bi ilaç kullanırsanız tedavinizi de riske atarsınız bilgi vermek istedim.
Bilginiz için teşekkür ederim ben kısa mesafe olduğum için bana daha çabuk gelir zaten buzlarla beraber geleceği için buzlar erimemiş bile olur

Bilginiz için teşekkür ederim ben kısa mesafe olduğum için bana daha çabuk gelir zaten buzlarla beraber geleceği için buzlar erimemiş bile olur
Hızlı kargolama varsa sanırım Aras kargoda günlük kargo vardı Sakarya’ya ulaştırıyorlarsa inşalah sorun olmaz 🙏🏻

Back