Ilaclar akinti yapar merak etmeyin normal. Bende ilk korkup doktoruma sormuştum normal olduğunu söylemişti.Merhabalar. Tüp bebek tedavisine başladım ve 5 gündür gonal f 300 kullanıyorum. Fakat az önce aşırı derecede yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Kontrolüm pazartesi olacak ve opu gününe karar verilecek. Endişem şu ki ; acaba yumurtalarım erken mi çatladı? Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yumurtlama akıntısıdır. Normalde 1 yumurta oluşunca bile akıntı oluyor şimdi iğneyle normalden çok çok fazla yumurta oluştu. Haliyle fazla akıntı olması da çok normal. Bunun yanında kasık bölgenizde patlayacakmış hissi yaşamanız da mümkün. Opu sonrası yumurtalardan kurtulunca hepsi geçiyor.Merhabalar. Tüp bebek tedavisine başladım ve 5 gündür gonal f 300 kullanıyorum. Fakat az önce aşırı derecede yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Kontrolüm pazartesi olacak ve opu gününe karar verilecek. Endişem şu ki ; acaba yumurtalarım erken mi çatladı? Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni. İlk deneyim olduğu için fazlaca stresli ve endişeliyim.Ilaclar akinti yapar merak etmeyin normal. Bende ilk korkup doktoruma sormuştum normal olduğunu söylemişti.
Çok ağrı sızı hissetmiyorum ama bugün çok fazla miktarda kaygan akıntı görünce bi panikledim. Cevabınız için teşekkür ederim normal olduğunu duymak iyi geldi.Yumurtlama akıntısıdır. Normalde 1 yumurta oluşunca bile akıntı oluyor şimdi iğneyle normalden çok çok fazla yumurta oluştu. Haliyle fazla akıntı olması da çok normal. Bunun yanında kasık bölgenizde patlayacakmış hissi yaşamanız da mümkün. Opu sonrası yumurtalardan kurtulunca hepsi geçiyor.
Yumurtanın erken çatlamamsi için doktorunuz ilacı vermstr rahat olunÇok teşekkür ederim rahatlattınız beni. İlk deneyim olduğu için fazlaca stresli ve endişeliyim.
Evet ek bir ilaç daha verdi ama onu cumartesi ve pazar yapmamı söyledi. Acaba geç mi kalındı gibi düşündüm de ben.Yumurtanın erken çatlamamsi için doktorunuz ilacı vermstr rahat olun
Herşey doktorun kontrolündedr hiç kafanı bulandırma stres yapmaEvet ek bir ilaç daha verdi ama onu cumartesi ve pazar yapmamı söyledi. Acaba geç mi kalındı gibi düşündüm de ben.
Çok teşekkür ederim. İçim rahatladı.Herşey doktorun kontrolündedr hiç kafanı bulandırma stres yapma
BENDE ÇOK YAŞADIM,ÇOĞUNLUKLA KİST OLUYOR ONLAR. KESİK SÜT GİBİ İSE KORKMA. AMA YOĞUN VE HOMOJEN İSE BENDE ÇATLAMIŞTI.Merhabalar. Tüp bebek tedavisine başladım ve 5 gündür gonal f 300 kullanıyorum. Fakat az önce aşırı derecede yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Kontrolüm pazartesi olacak ve opu gününe karar verilecek. Endişem şu ki ; acaba yumurtalarım erken mi çatladı? Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Evet biraz stresli bir süreç ama merak etmeyin doktorlar bu hesapları çok iyi yapıyor çatlamaz yumurtanız. Umarım ilk ve son denemeniz olur ve bebeginize kavuşursunuz hemen❤Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni. İlk deneyim olduğu için fazlaca stresli ve endişeliyim.
Çok teşekkür ederim umarım kavuşuruzEvet biraz stresli bir süreç ama merak etmeyin doktorlar bu hesapları çok iyi yapıyor çatlamaz yumurtanız. Umarım ilk ve son denemeniz olur ve bebeginize kavuşursunuz hemen❤
Şeffaf sümüksü kıvamda bi akıntı. Umarım çatlamamıştır.BENDE ÇOK YAŞADIM,ÇOĞUNLUKLA KİST OLUYOR ONLAR. KESİK SÜT GİBİ İSE KORKMA. AMA YOĞUN VE HOMOJEN İSE BENDE ÇATLAMIŞTI.
o ilaçların yan etkisi, korkmana gerek yok. bende de oldu. çoğu kişide olmuyormuş.Şeffaf sümüksü kıvamda bi akıntı. Umarım çatlamamıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?