• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi ilaçlar akıntı

ipekayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
41
17
88
Çorlu
Merhabalar. Tüp bebek tedavisine başladım ve 5 gündür gonal f 300 kullanıyorum. Fakat az önce aşırı derecede yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Kontrolüm pazartesi olacak ve opu gününe karar verilecek. Endişem şu ki ; acaba yumurtalarım erken mi çatladı? Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Merhabalar. Tüp bebek tedavisine başladım ve 5 gündür gonal f 300 kullanıyorum. Fakat az önce aşırı derecede yumurta akı kıvamında akıntım oldu. Kontrolüm pazartesi olacak ve opu gününe karar verilecek. Endişem şu ki ; acaba yumurtalarım erken mi çatladı? Bu durumu yaşayan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ilaclar akinti yapar merak etmeyin normal. Bende ilk korkup doktoruma sormuştum normal olduğunu söylemişti.

Yumurtlama akıntısıdır. Normalde 1 yumurta oluşunca bile akıntı oluyor şimdi iğneyle normalden çok çok fazla yumurta oluştu. Haliyle fazla akıntı olması da çok normal. Bunun yanında kasık bölgenizde patlayacakmış hissi yaşamanız da mümkün. Opu sonrası yumurtalardan kurtulunca hepsi geçiyor.

Yumurtlama akıntısıdır. Normalde 1 yumurta oluşunca bile akıntı oluyor şimdi iğneyle normalden çok çok fazla yumurta oluştu. Haliyle fazla akıntı olması da çok normal. Bunun yanında kasık bölgenizde patlayacakmış hissi yaşamanız da mümkün. Opu sonrası yumurtalardan kurtulunca hepsi geçiyor.
Çok ağrı sızı hissetmiyorum ama bugün çok fazla miktarda kaygan akıntı görünce bi panikledim. Cevabınız için teşekkür ederim normal olduğunu duymak iyi geldi.

BENDE ÇOK YAŞADIM,ÇOĞUNLUKLA KİST OLUYOR ONLAR. KESİK SÜT GİBİ İSE KORKMA. AMA YOĞUN VE HOMOJEN İSE BENDE ÇATLAMIŞTI. :KK43:

Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni. İlk deneyim olduğu için fazlaca stresli ve endişeliyim.
Evet biraz stresli bir süreç ama merak etmeyin doktorlar bu hesapları çok iyi yapıyor çatlamaz yumurtanız. Umarım ilk ve son denemeniz olur ve bebeginize kavuşursunuz hemen❤

Back