- 4 Ocak 2012
- 1.259
- 1.290
Ne yaptın başladın mı cnmİlk gün eşin gelmesi gerekiyor mu, eş için de ayrı bir tedavi uygulanıyor mu peki, bir de tekrar ne zaman gideceksin
TEşekkürler bu arada çok soru soruyorum hemen yanıtladığın için :)
Ne
Ne yaptın başladın mı cnm
hayırlısı cnm benim. inşallah en kısa zamanda gönlüne göre verir RabbimMaalesef başlayamadımFSH hiç düşmemiş 14,5 hala. TSH'da kıpırdamamış 4
Ultrasonda da 2-3 folikul gorundu. Konseyde bu değerlerle olmaz denmiş. Biosteron kullanıcam bu ay. İnşallah faydası olur.
güzel haberler bunlar.Bu başlığı kendime bir ajanda olsun diye de kullanıyorum :)
Geçen ay tedavi başlanmadı ve sadece biosteron kullandım. Bu ay 4-5 folikül görüldü ve FSH 10a düşmüş çok şükür
artık biosteronun mu etkisi bilmiyorum tabi. Ama faydası olduğuna inanıyorum.
İlaç olarak da merional başlandı ilk 2 gün. olun dışında folidoce ve corasprin de ayrıca içicem
güzel haberler bunlar.dhea gerçekten düşürüyor fsh ı ama ben de artık saç dökülmesi yapıyor. öbek öbek dökülüyor valla ama şikayetim yok. ben de başladım bu ay tedaviye dediğim gibi. 7 günüm sanırım saymıyorum artık ya da alıştım iğnelere. 4 5 folikül çok iyi ben çok seviniyorum öyle olunca güzel sonuçlar alacaksın ben inanıyorum.
doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalı ama. çarpıntı bende de yaptı mg düşürdüm ben.İnşallah tatlım hepimizin de tedavisi başarılı geçer. Biesteron bende de çok yan etki yaptı özellikle kalp çarpıntı sıcak basması gibi garip bir duygu. Hatta o kadar gergindim ki psikologa gidecektim randevusu boş olan doktor bulamadım. İlacı bıraktım 3 gün önce önce yavaş yavaş şimdi de sanki sanki tamamen geçti o etkiler. Mesela bende bir de tüylenme yaptı ama aldırdım mı aldırmadım :) Sen de aldırma o saçlar daha gür çıkacak sonra
Hastanede 39 yaşında başka bir bayanın da 20den 12ye düşmüş fshı ve onda da 1-2 folikul dediler öyle mutlu oldu ki o da benim gibi. Ona da bekleme döneminde sadece biosteron vermişlerdi. Şimdi bu ay gene iç gelecek ay bakalım dediler.
Bu mesajı okuyup benim gibi erken yumurta yetmezliği olan yüksek fshlı arkadaşlar biesteronun herkeste yan etkisi çok farklı ama yan etkileri var ama diğer taraftan bizim için faydalı olduğunu düşünüyorum aklınızda olsun araştırmadan geçmeyin.
güzel haberler bunlar.dhea gerçekten düşürüyor fsh ı ama ben de artık saç dökülmesi yapıyor. öbek öbek dökülüyor valla ama şikayetim yok. ben de başladım bu ay tedaviye dediğim gibi. 7 günüm sanırım saymıyorum artık ya da alıştım iğnelere. 4 5 folikül çok iyi ben çok seviniyorum öyle olunca güzel sonuçlar alacaksın ben inanıyorum.
doktor tavsiyesi olmadan kullanılmamalı ama. çarpıntı bende de yaptı mg düşürdüm ben.
canım endişelenme olacaksa tüple de olur aşılamayla da. en azından opu ile yıpranmayacaksın. inşallah bebişin mucizesiyle gelir.TEdavinin 8. gününde 4yumurtanın 3 tanesi büyümemiş bir tanesi büyümüş diye tedavi iptal edildi aşılamaya çevirdiler. Dün çatlatma iğnesi oldum yarın da aşılama.
Benim gibi bir durum yaşayan oldu mu, yani tip bebeği aşılamaya çevrilen ?
canım endişelenme olacaksa tüple de olur aşılamayla da. en azından opu ile yıpranmayacaksın. inşallah bebişin mucizesiyle gelir.
Transfer oldum AMA 2. Gun transferi hayirlisi bakalim 2.gunum bugunİnşallah canım, sabah yapıldı aşılama 15 gün sonra da test bakalım hayırlısı
sen ne yaptın hangi aşamadasın
Transfer oldum AMA 2. Gun transferi hayirlisi bakalim 2.gunum bugun
hep birlikte arkadaşım inşallah. boş gebelikten sonra kolum kanadım kırılmış gibi.... ilk teavimde benim de 1 tane olmuştu ama dr olgunlaşmadan aldı şimdi keşke aşılama yapsaydı diyorum. ama sonraki tedavilerde sayı arttıMaşallah canım çok sevindim inşallah sonucunu da göreceksin hayırlısıyla
hep birlikte arkadaşım inşallah. boş gebelikten sonra kolum kanadım kırılmış gibi.... ilk teavimde benim de 1 tane olmuştu ama dr olgunlaşmadan aldı şimdi keşke aşılama yapsaydı diyorum. ama sonraki tedavilerde sayı arttı. 2 oldu baktığında %100 artış :)))))