- 11 Şubat 2019
- 227
- 115
-
- Konu Sahibi Esilamelekk
Canim oncelikle o 10 gun esin icin yeterli olur saniyorum daha baska sorun yoksa. Esinde spermlerinde vs. Sorunlar gibi. Sonra tedaviye gelecek olursak tup disinda sorunun yoksa ilk once kendine uygun gidip gelebilecegin bir tup bebek merkezi bul. Esinde yaninda degilmis ulasimin kendince kolay olsun yeri geliyor 2 gunde bir gidiyorsun cunki. Adet oncesi gidip icine sinen merkezde on gorusme yap elindeki raporlari vs. Ne varsa goturmen gerek. Doktora acik ol ne sorununuz varsa herseyi anlatmalisin ki. O da sana gore yol cizecek. Sonra kan alinicak degerlerine bakilacak sorun yoksa adetin 2.veya 3Kizlar merhaba ben tüplerimden sorun cıktı rahimden ciktigi an 2.3 cm lik tikaniklik var yumurtadan taraf olan kisim acikmis ama rahimdeb sonra cikan tup kanalinda perde gibi bisey varmis geri kalan hiç bir sorunum yok yumurtlamam, adetlerim duzenli kilom normal ,yaşım genç bana doktor çok istiyorsunuz siz eşinle tüp bebek yaptırın ilkinde yüzde 90 tutar tutar dedi Bende istiyorum ama ankarada yaptıracam bunun için ne yapmam gerek eşim asker izin alamaz anca 10 gün gelir ailem ankarada bu 10 gün transfer için yeterli mi ve bebeklerinkz kacincida tuttu bana aşamaları bildirebilir misinuz tecrübeli bunları yaşamış ablalarım kardeşlerim
Rica ederim. Yasim 26 1 tane dogal yolla cocugum var senelerce kardesi olmadi bende klomen falan kullandim. Dedigin gibi bende de sorun yoktu yine de laparoskopi histeroskopi oldum kesin tani icin sebep bulunamamisti. Ilk denememiz. Bazi yerler risklerinden dolayi anne yasi gencse tek embriyo transfer ediyor. Biz is icin konyadayiz konya novafertilde yaptirdikSiz nerde yaptırdınız bana yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim sizin yaşınız kaçtı bu arada benim ilk denemelere inşallah tutar zaten tutarsa annemde kalacağım ikiz istersek olabiliyor san isim ama riski çok heralde ben klomen filan kullandım yumurtalarım gelişiyordu acaba beni kısa protokol ler mi yaparlar
Insallah nasip eder. Benimde doktorum yasin genc olma sansi yuksek dedi cunki yas ilerledikce yumurta kalitesi ve sayisi dusuyor. Bu duruma kilo ve sigara vs. Aliskanligin varsa onlar etkiliyo.Benim yaşım 20 bu arada 1 buçuk yıldır evliyim dr tuo bebek yüksek şansım var dedi eşimde nende istiyoruz yapacak bişey yok istiyoruz çok hemde kaç olursa olsun yaşım istiyorum Allah ım nasip eder insallahhhb