• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavisi 1. Deneme

Zumradeniz

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
14
8
6
25
Merhabalar arkadaşlar tüp bebek ilacı kullanıyorum yumurta toplama işlemi öncesi gonal-f kullanıyorum bir haftadır ve dün gece çatlatma iğnesi yaptım onun öncesinde afedersiniz aşırı midem bulandı ve ağzıma acı bir su geldi içime niyeyse böyle tuhaf bir his doğdu ve bugün evde test yaptım ve bir çizgi Bir tane de soluğun biraz üstünde kırmızı çizgi çıktı sizce doğru mudur yoksa yanıltma ihtimali var mıdır bunu yaşayanlar yazabilir mi acaba?

Merhabalar arkadaşlar tüp bebek ilacı kullanıyorum yumurta toplama işlemi öncesi gonal-f kullanıyorum bir haftadır ve dün gece çatlatma iğnesi yaptım onun öncesinde afedersiniz aşırı midem bulandı ve ağzıma acı bir su geldi içime niyeyse böyle tuhaf bir his doğdu ve bugün evde test yaptım ve bir çizgi Bir tane de soluğun biraz üstünde kırmızı çizgi çıktı sizce doğru mudur yoksa yanıltma ihtimali var mıdır bunu yaşayanlar yazabilir mi acaba?
Canım çatlatma iğnesi teste pozitif gösterir hormon iğnesi olduğu için 12 günde felan anca geçiyor etkisi test yapma boşuna canım catlatma iğnenin etkisi onlar 🙂

Merhaba öncelikle opu öncesi ilişki önermez doktorlar bu tarz bi durumla karşılaşmamak ve olası bir gebeliği riske atmamak için. Bir diğeri de arkadaşın dediği gibi çatlatma iğneleri yalancı pozitiftik gösteriyor sizinki de onun etkisidir.

Merhaba öncelikle opu öncesi ilişki önermez doktorlar bu tarz bi durumla karşılaşmamak ve olası bir gebeliği riske atmamak için. Bir diğeri de arkadaşın dediği gibi çatlatma iğneleri yalancı pozitiftik gösteriyor sizinki de onun etkisidir.
Ama kan testinde de beta yüksek çıktı yine de yanıltma mi olmuş olur ?

Merhaba öncelikle opu öncesi ilişki
Canım çatlatma iğnesi teste pozitif gösterir hormon iğnesi olduğu için 12 günde felan anca geçiyor etkisi test yapma boşuna canım catlatma iğnenin etkisi onlar 🙂
İliski felan olmadi ama kanda da yüksek çıktı yine yanıltma olmuş müdür?
doktorlar bu tarz bi durumla karşılaşmamak ve olası bir gebeliği riske atmamak için. Bir diğeri de arkadaşın dediği gibi çatlatma iğneleri yalancı pozitiftik gösteriyor sizinki de onun etkisidir.

Merhabalar transfer oldum 4. Gün emriyosuyla kaçıncı gün test versem sizce sonuç alırım doktorun tarihinden erken verirsem olurmu acaba merak ediyoruz bu konu hakkında bilgisi olan söyleye bilir mi?

Merhabalar transfer oldum 4. Gün emriyosuyla kaçıncı gün test versem sizce sonuç alırım doktorun tarihinden erken verirsem olurmu acaba merak ediyoruz bu konu hakkında bilgisi olan söyleye bilir mi?
Bence 12 gün bekleyin ben bugün 10. günündeyim sabrediyorum lütfen sende sabret. Sabrın sonu selametttir

Hem pozirif çıksa bile 2ngümde bir test vermen lazım hem kolların mafnomur hem piskolojin en iyisi bekle zaten 12.gğn eğer iyi ni değerse doktor teklarlamaya bile ihtiyaç duymuyor emin ol

merhaba arkadaşlar tedavisinden elinde meriofert kalan varsa yardımcı olmak isteyen varsa ulaşabilirmi acaba raporum vs hiç bir şeyim yok

Back