- 25 Temmuz 2016
- 9
- 2
- 86
- 37
- Konu Sahibi deryasenkal
-
Merhaba Kızlar,
Bir kaç haftadır araştırıyorum, nette yazılanlar ve reklamlar çok kafamı karıştırdı .Eşimle tüp bebek konusunda deneyimli bir hastane ve doktor arayışı içindeyiz, Doğum yapan bir arkadaşım Kolan British ivf center'ı önerdi amaarkadaşım normal doğum yaptı. Buraya yurtdışında gelen hastaların yorumlarını okuduğumda cesaretlendiğimi ve umutlandığımı söyleyebilirim ancak gene biraz kafam karışık.
Önerisi olan var mı burası veya başka bir yer?
Teşekkürler
Merhaba Kızlar,
Bir kaç haftadır araştırıyorum, nette yazılanlar ve reklamlar çok kafamı karıştırdı .Eşimle tüp bebek konusunda deneyimli bir hastane ve doktor arayışı içindeyiz, Doğum yapan bir arkadaşım Kolan British ivf center'ı önerdi amaarkadaşım normal doğum yaptı. Buraya yurtdışında gelen hastaların yorumlarını okuduğumda cesaretlendiğimi ve umutlandığımı söyleyebilirim ancak gene biraz kafam karışık.
Önerisi olan var mı burası veya başka bir yer?
Teşekkürler[/QUOTE
merhaba bende tüp bebek tedavileri hakkında merkez araştırıyorum, Kolan British ivf center'ı duydum kıbrısta web sayfasına baktım gerçekten güzel yorumlar var ve tam teşekküllü bir hastane doktorları da konusunda tecrübeli,
fakat tedavi süreci hassas olduğundan bu konuda iyi araştırma yapmak gerektiğini düşünüyorum
canım merhaba bende donasyonu araştırıyorum, bir kaç yerlede görüştüm dr zehra hanım la ilgili olumlu yorumlar var fakat murat onal adınıda duydum ondan mı bahsediyorsun yoksa murat bilgin midonasyon tedavisi çok özel bir tedavi ve fazla hassas davranmamız gerekiyor bende aylarca merkez araştırdım bütün klinikler görüştüm telefonda zehra hanımla da konuşmuştum oda bahçeci kıbrıstaydı o zaman sonra içime murat bey sinmişti onunla başladık tedaviye ve mutlu son. Kıbrısın bu konuda en iyi merkezi diyebilirim kızlar size.
teşekkür ederim canım benim aklımda bir kaç yer var bakalım allahın izniyle inşallah hayırlısı bende senin gibi güzel sonuç alırımcanım ben murat bilginde yaptım bahçeci kıbrısta merkezdende doktorumdan da çok memnundum
evet canım aynen öyle. ben bugün momart erbil yağmur da başladım. kendi yumurtamla denicem son kez. rezervim çok iyi değil, kalite olarakta önceki tedavide 3.güne kadar ulaşmıştı embriyolar. bakalım bugün başladım tedavime,umutluyum,ama eğer bu defa da iyi ilerlemezse kıbrıs yolları bana da görünüyor. o yüzden ben de yaklaşık 2 aydır burada yazılanları okuyorum,bazı doktorlarla telefon görüşmesi yapıp fikir aldım. murat beyle ben de görüştüm ama burada anlatıldığı kadar ilgilenmedi benimle,berk angün ve zehra onar şekerci ile de görüştüm. zehra hanım bayağı bi vakit ayırdı,usanmadan sorularıma cevap verdi kendi yumurtamla deneyeceğimi bildiği halde. bakalım erbil beyle tedavim nasıl ilerleyecek. önce ki doktorum direkt donasyon dene dediğinde de zehra onar şekerci yi önermişti bana. inşAllah kendi yumurtamla olur da donasyona hiç gerek kalmaz canım.donasyon tedavisi çok özel bir tedavi ve fazla hassas davranmamız gerekiyor bende aylarca merkez araştırdım bütün klinikler görüştüm telefonda zehra hanımla da konuşmuştum oda bahçeci kıbrıstaydı o zaman sonra içime murat bey sinmişti onunla başladık tedaviye ve mutlu son. Kıbrısın bu konuda en iyi merkezi diyebilirim kızlar size.
sen de zehra onar şekerci ile bi görüş,mutlaka fikir al canım.merhaba bende tüp bebek tedavileri hakkında merkez araştırıyorum, Kolan British ivf center'ı duydum kıbrısta web sayfasına baktım gerçekten güzel yorumlar var ve tam teşekküllü bir hastane doktorları da konusunda tecrübeli,
fakat tedavi süreci hassas olduğundan bu konuda iyi araştırma yapmak gerektiğini düşünüyorum
yakın zamanda görüşeceğim canım zehra onar sekerci görüşeceğim doktorlar arasında onunla ilgili olumlu şeyler duydum donasyon biraz hasas bir durum olduğundan acele etmek istemiyorumsen de zehra onar şekerci ile bi görüş,mutlaka fikir al canım.
Merhaba derya; Kolan british ıvf center ı bana da türkiye de ki doktorum önermişti,hatta zehra onar şekerci ile telefonla da görüşmüştük. İlgili bir doktor. Ben son kez kendi yumurtamla denicem. Yine olmazsa Kıbrıs yolları bize de görünüyor. Aklımdaki ilk doktor Zehra onar şekerci. hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?