• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek tedavi

Prensssprensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
567
395
33
29
Arkadaşlar merhaba yarın yumurta toplama işlemim olacak ancak ohss gelişme riskim varmış e 2 kan değerim 3200lerde . Sizlerin nasıldı yumurta toplama öncesi e2 değeriniz ? Doktorum toplayıp ve dondurup bir ay sonra yapmanın daha dogru olacağını söyledi . Sizde durumlar nasıl

Benim 27 yumurtam toplanmıştı doktorum dediğiniz gibi bekleyelim demişti.
Biz 1 adet bekledik, histeroskopi yapıldı, 1 adet daha bekledik öyle yaptık transferi.
Umarım her şey güzel geçer sizin için de.🥰

Benim 27 yumurtam toplanmıştı doktorum dediğiniz gibi bekleyelim demişti.
Biz 1 adet bekledik, histeroskopi yapıldı, 1 adet daha bekledik öyle yaptık transferi.
Umarım her şey güzel geçer sizin için de.🥰
İnşallah ❤️ Neden iki ay ara verdi acaba dondurduktan bir ay sonra neden doktorunuz size transfer yapmadı

İnşallah ❤️ Neden iki ay ara verdi acaba dondurduktan bir ay sonra neden doktorunuz size transfer yapmadı
Çok yumurta toplandığı için rahmin yorgun dinlensin, önümüzdeki ay histeroskopi yapalım dedi polip olduğundan şüpheleniyordu, histeroskopi yaptı polip olmadığını gördü ama tekrar bekleyelim dinlen yine dedi.
Açıkçası doktorum biraz garantici, embriyonun tutmaması için küçük bir sebep bile bırakmak istemedi.🥰
Çok şükür tuttu, inşallah kucağımıza da almayı nasip eder rabbim.☺️

Rahim ve vucud çok yumurta verdiği için yorulur. Dinlendirmek lazim benmde 6500 du
Ama çok risk oluşmadı transfer iptal ettirilmesse beta HCG hormonu ohss çoğaltır
O yüzden ertelemek daha doğru.

Arkadaşlar merhaba yarın yumurta toplama işlemim olacak ancak ohss gelişme riskim varmış e 2 kan değerim 3200lerde . Sizlerin nasıldı yumurta toplama öncesi e2 değeriniz ? Doktorum toplayıp ve dondurup bir ay sonra yapmanın daha dogru olacağını söyledi . Sizde durumlar nasıl
Benim iğnenin 6. Günü. E2 1500 şuanda. Daha da devam iğnelere. Sizin polikistik over mı var?

Çok yumurta toplandığı için rahmin yorgun dinlensin, önümüzdeki ay histeroskopi yapalım dedi polip olduğundan şüpheleniyordu, histeroskopi yaptı polip olmadığını gördü ama tekrar bekleyelim dinlen yine dedi.
Açıkçası doktorum biraz garantici, embriyonun tutmaması için küçük bir sebep bile bırakmak istemedi.🥰
Çok şükür tuttu, inşallah kucağımıza da almayı nasip eder rabbim.☺️
Amin canım insallah sürecin çok rahat ve güzellikle geçsin ❤️

Yumurta toplamı işlemi öncesi E2 değerim 340 ti 9 yumurta toplandı.tarnsferim yapıldı bugün sekiznci günümdu. 19 nda transfer oldum transferden sonra E2:819 22sinde 578 dün ise 78.69 çıktı değerim bu şekilde

Bu değere ohss olmaması gerçekten çok iyi. Aslında tam bir bilgim de yok ama değer gözüme çok yüksek geldi 😄
Evet oldukca yuksek deger aslinda ohss icin ideal 🤪 bende opuda toplanmayip.icerde birakilan yumurtalar da olmusti, cok kucukleri toplamamislardi. O sebeple opudan sonra 5 gun daha baskilayici igneyi kullanilmistim.

Bir de ohss riskink artiran en onemli seylerden biri catlatma igneleri oluyor. Hcg iceren igneler ohss icin riskli, doktor.ona gore bi igne yazarsa risk duser en azindan ☺️

Evet oldukca yuksek deger aslinda ohss icin ideal 🤪 bende opuda toplanmayip.icerde birakilan yumurtalar da olmusti, cok kucukleri toplamamislardi. O sebeple opudan sonra 5 gun daha baskilayici igneyi kullanilmistim.

Bir de ohss riskink artiran en onemli seylerden biri catlatma igneleri oluyor. Hcg iceren igneler ohss icin riskli, doktor.ona gore bi igne yazarsa risk duser en azindan ☺️
Canım benim suan öyle küçük yumurtalar kaldı doktor baskılayıcı igne verdi onlar bu adet döneminde erir gider insallah

Canım benim suan öyle küçük yumurtalar kaldı doktor baskılayıcı igne verdi onlar bu adet döneminde erir gider insallah
Gecmis olsun canim, nasil gecti? Merak etme o ignelerle her sey yolunda gider. Ben opudan 5 gun sonra igneler bitince hemen adet oldum. Bakalim senin nasil olacak. Kac yumurta toplandi?

Back