Tüp bebek te yan etkiler

Kadersiz55

Keşke kalbim olmasa en azından üzülmezdim
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
234
42
25
Ben tüp bebek tedavisi görüyorum 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var oda donduruldu ikinci adeti ilaçla oldum zaten pcosluyum transfer oldum 6.gündeyim
1 prolutex iğne kullanıyorum
1 coraspin hap
Folic 1 hap
Progestan fitil üç kere
ESTROFEM üç tanesini Bi sefer de kullanıyorum 6.gün oldu göğüslerim belirgin ağrıyor karın altım ve kasığımda o şekilde çok fazla gazım var normalde idrar a sık giderim artık daha sık gidiyorum yaşayan var mı

Ben tüp bebek tedavisi görüyorum 16 yumurta toplandı ve 6 embriyo oluştu 5.gün e yaşayan sadece 1 embriyo var oda donduruldu ikinci adeti ilaçla oldum zaten pcosluyum transfer oldum 6.gündeyim
1 prolutex iğne kullanıyorum
1 coraspin hap
Folic 1 hap
Progestan fitil üç kere
ESTROFEM üç tanesini Bi sefer de kullanıyorum 6.gün oldu göğüslerim belirgin ağrıyor karın altım ve kasığımda o şekilde çok fazla gazım var normalde idrar a sık giderim artık daha sık gidiyorum yaşayan var mı
Bu yaşadığınız etkilerin hepsi çok normal. Estrofem beni mahvetmişti uyku düzenimi bile bozmuştu. Hepsi çok ağır ilaçlar allah yardım etsin herkese

Bende uyuyamıyorum düşünüyorum ister istemez
İnternette yazanlara inanmayın. O yazıları yazanlar bu ilaçları kullanmış mı acaba. Bu ilaçların etkilerini sadece yaşayan kullanan bilir. 2 defa kullandım her seferinde bir sürü yan etki yaşadım. Yada ben 48 kilo olduğum için fazla ağır geldi bilemiyorum ama ağır ilaçlar maalesef

İnternette yazanlara inanmayın. O yazıları yazanlar bu ilaçları kullanmış mı acaba. Bu ilaçların etkilerini sadece yaşayan kullanan bilir. 2 defa kullandım her seferinde bir sürü yan etki yaşadım. Yada ben 48 kilo olduğum için fazla ağır geldi bilemiyorum ama ağır ilaçlar maalesef
İki tüp bebek mi denediniz sonuçlandı mı

2 kez transfer oldum. İlki negatif 2.kimyasal maalesef. Geride donmuş 5 embiriyom var ama asla 3-4 yıldan önce denemicem artık. Sadece vücudumun biraz kendi halinde kalmasını istiyorum. Nerdeyse 1 senedir sürekli tedavi içindeyim çok yoruldum
Kaç yıllık evlisiniz ALLAH doğru zaman da nasip etsin inşallah

Kasık ağrısı, bel ağrısı, gaz vs bunlar aşırı olmadığı sürece olabilir. Kullanılan ilaçlar hafif değil sonuçta, basit ilaçların bile yan etkileri olabiliyor. En kısa sürede güzel haberi alırsınız umarım 🙏🏻

3 senedir
Sizede inşallah. İnternetten çok araştırmayın kendi vücudunuzuda çok fazla dinlemeyin oyalanacak farklı şeylere odaklanın emin olun daha iyi hissedeceksiniz
Bende 3 buçuk sene oldu çok uğraştım herşeyin üstüne gittim tiroid insülin direnci karaciğer yağlanması hepsini hallettim sadece d vitamini eksikliği düzelmiyor

Kasık ağrısı, bel ağrısı, gaz vs bunlar aşırı olmadığı sürece olabilir. Kullanılan ilaçlar hafif değil sonuçta, basit ilaçların bile yan etkileri olabiliyor. En kısa sürede güzel haberi alırsınız umarım 🙏🏻
Teşekkür ederim güzel sonuçlar bekleyen kim varsa en kısa zamanda nasip etsin inşallah

X