Tüp bebek tavi ilaclari

miranda1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
9
0
43
Merhaba,

SAĞLIK BAKANLIĞI TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU'nun 14.10.2017 tarih ve 61762938 sayılı kararı gereği ilaç özellikle tüp bebek ilaçlarının satışı başlıkları sitenin kapanmasına kadar yol açabilecek ciddi bir sorun teşkil etmektedir. Tüp bebek ilaçları satış başlığının kapatılması keyfi bir karar olmayıp mahkeme kararına bağlı bir uygulamadır. Bu sebeple sitenin zarar görmemesi için bu uyarılara uymayan üyelerin (ilaç alıp satan) üyelikleri uyarısız kapatılabileceğini sizinle paylaşmalıyız. Lütfen bu uyarıyı dikkate alın !

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba tüp bebek ilk denemem meriofert yazdı doktor hangi eczaneye sorsam yok diyo yardımcı olabilirmisiniz nerden bulabilirim

Meriofert 150, Fostimon 150, Saizen ilaclari tedavimden artmistir.Ilgilenenler benimle iletisime gecebilir.

Merhaba tüp bebek ilk denemem meriofert yazdı doktor hangi eczaneye sorsam yok diyo yardımcı olabilirmisiniz nerden bulabilirim
Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, süreci sağlıkla geçirip bebeğinizi kucağınıza almak nasip olsun.
Benim doktorum bana Mulifer önermişti, düzenli kullandım ve sonuç aldım. Her eczanede ben de bu ilacı bulamıyordum, belli başlı bir kaç eczanede vardı sadece. İlk aylar bulmakta zorlandım sonra firmanın sipariş hattını öğrendim adresime kurye ile hemen iletiler çok rahat ettim.
Çatlatma ignesinden sonra kullanmıştım ben multiferi , tamamen bitkisel bir gıda takviyesi, çok memnun kaldım. Siz de aradığınız ilaç ile ilgili direkt siparişe geçerseniz kurye ile yollarlar diye düşünüyorum. Multifer kullanmak isterseniz de numaralarını bulmaya çalışırım. Sevgiler.

Merhaba elimde geçtiğimiz eylül ayında açıp çok az kullandığım hala dolapta muhafaza ettiğim gonaf kalem var içinde hala 600 mg var. Kullanan birine Ankara içi elden teslim etmek istiyorum

X