Merhabalar uzun olacak şimdiden kusura bakmayın. Ben 3 yıllık evliyim ve pcosluyum en başından beri bu hastalığa sahip olduğumu bildiğimizden evliligimizin en başından beri bu süreçteyizil ilk yıl doğal yollar sonrasında . İki yıldır 2 aşılama bir tüp bebek yaşadık. Öncesinde tedaviler işte. Bizim ilk denemiz de evladımız tutundu tutundu ama minik kalbi sadece 2 hafta atabildi kalbi durdu aldırmak zorunda kaldık. Ben okadar pozitif geçiriyodum ki süreci kanamam olduğunda bile bizden gitme ihtimalini düşünmedim. Bı gün kontrol diye gittik ve kalbi durdu dendi. Yıkıldım tabi üstünden 4 ay geçti ama ben hala atlatamadim hadda verdiğim 26 kilonun 21 kilosunu bu 4 ayda geri aldım ve bu kiloları tekrar vermem gerekiyor ama ben şuan ne tedaviye başlayabilecek güce sahip olabiliyorum nede o kilolari tekrar verebilecek iradeye bana bı akıl verin kimseyle görüşmüyorum eve kapattım kendimi insanlar çok acimasizlar belkide biz çok hassasizdir bilmiyorum bu kayiplari yaşayan arkadaşlar sizler nasıl atlattiniz