tüp bebek sürecinde glifor kullandınız mı

Sofiasofia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
1.400
1.465
31
Kızlar merhaba, tüp bebek sürecimin 9. günündeyim ,2 gün sonra yumurta toplama olacak. Ultrasyonda benim de gördüğüm çok fazla yumurtam büyümüş, baya toplanacak gibi duruyor dilerim içleri dolu çıkarlar kaliteli olurlar önemli olan buymuş çünkü.

Şimdiye kadar gonal f 150lik kullandım 9 gün boyunca ve günde 3 tane tarlusal kullandım. pcos var. gonal f 150 lik tam ideal geldi fazla doza gerek kalmadı.

Bugün doktor yumurta öncesi son kontrolünü yaptıktan sonra şeker ilacı metformin de ekledi. bugünden başlamamı istedi. acaba çok fazla yumurta gördü de opuyla alakalı bi şey için mi şimdiden ilaca başlamamı istedi, transfere kadar mı kullandıracak tam bilmiyorum. benzer şekilde tüp bebek sürecinde metformin başlayan var mı , çok mide bulantısı yapıyor diyorlar ,size etkileri nasıl oldu

Selam canım inşallah güzel haberler alırsın hayırlısıyla🌸 bende glifor kullanıyorum benim endokrinoloji doktorum verdi insülin direncini düşürmesi için yanında tiroit için levotirion kullanıyorum daha önceden tiroit ameliyatı oldum sol taraftaki alındı o yüzden ama endokrinoloji doktorum transfer gününe kadar kullanmam gerektiğini o gün itibariyle bırakacağımı söyledi senin kadın doğum doktoru mu verdi?

Selam canım inşallah güzel haberler alırsın hayırlısıyla🌸 bende glifor kullanıyorum benim endokrinoloji doktorum verdi insülin direncini düşürmesi için yanında tiroit için levotirion kullanıyorum daha önceden tiroit ameliyatı oldum sol taraftaki alındı o yüzden ama endokrinoloji doktorum transfer gününe kadar kullanmam gerektiğini o gün itibariyle bırakacağımı söyledi senin kadın doğum doktoru mu verdi?
şöyle aslında ben femara sürecinde gittiğim kadın doktoruna dedim ki benim zayıf gözüktüğüme bakmayın, insülin direncim var pcoslulara direkt şeker ilacı başlanıyormuş gebelik istenilen zamanda siz de yazar mısınız dedim. işte o zaman doktorum öyle olsa bile şeker ilacının yan etkileri çok fazla , onlara maruz kalma vs gibi şeyler söyledi vermek istemedi.

ama sonra tüp bebeğe başladım, bir iki güne yumurta toplama olacak tüp bebek doktorum çok fazla yumurtamın büyüdüğünü gördü ve kendiliğinden metformin başlamamı istedi. ona şaşırdım zaten.

bu arada çok teşekkür ederiiim, size de çok geçmiş olsun , peki siz şeker ilacı kullanırken yan etki yaşadınız mı

Rica ederim ne demek🌸 ben uzun zamandır kullanıyorum şeker ilacını yeni başlamadım o yüzden herhangi bir yan etkisi şuan için yok üzerimde

X