Tüp bebek süreci

Lilibeth Ant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
2
0
33
Merhabalar, daha önce buradan çok şey okuduğum için kendi hikayemi belki de yardımcı olmak adına yazıyorum.4.5 yıldır evliyim ve üç senedir çocuk istiyorduk olmayınca tabi doktorlara gittik bana bakıldı eşimden sperm testi istenildi ve Eşimde sperm hareket hızının düşük olduğunu öğrendik, bazıları aşılama bazıları tüp bebek önerdi. Malatya da Übeyt bey önce aşılama yaptı olumsuz oldu ki daha sonra dan aşılamanın boş zaman kaybı olduğunu öğrendik bir çok başka doktordan meğerse o değerlerle aşılama çöpmüş ve paramızın gittiği canımın yandığı ile kaldım. daha sonra tüp bebek aşamasına geçtik, yumurtaları kendi büyüttü labarotuvar işlemleri için de çok çok iyi diyerek Ankara da sevtap hanıma gönderdi o da anlaşmalı olduğu novaart tüp bebek merkezinde yumurta topladı yumurta toplandıktan sonra aşırı ağrım oldu, 11 yumurtadan dördüncü güne iki tane orta kalite embriyoyu transfer etti. Hiç unutmam transfer öncesi çektiği videoda şimdi hastam şehir dışından çok güzel embriyo transfer edeceğiz diye yayın yaptı sonra yanıma gelerek olmazsa üzülme tamam mı orta kalite dedi. Bir yandan Übeyt bey olacak ben inanıyorum dedi hatta Malatya da iken döndüğünde yüz de yüz gebesin dedi. Bu arada her ikisi de bütün parayı nakit alıyor asla kart ve taksit yok.6 gün akşam kanamam başladı kimse üstüne alınmadı kanama imkansız diyorlar sonra olabilir dediler. Çünkü progeston estroferm iğne ve ilaçlar kanama yapmıyormuş. Bu arada novaartta transfer sonrası yapılan iğneyi de hemşire düşmana saplıyormuş gibi yaptı kalktığımda yürüyemiyordum. Sonrası tam bir hayal kırıklığı. Bu sefer genetik tanılı yapmamız dediler tabi o da yüksek ücretler Euro dolar bazlı yine tabi nakit. Tavsiye ve yakınlık üzerine doğu fertil tüp bebek merkezine gittim. Uğraş hoca muayene etti tekrar tüp bebek denemeye karar verdik genetik tanılı olmasını önerdi ilk denememizde olmadı sonrasında histreeskopi yaptı ve bugün pozitif haberini aldım. Uğraş hocaya ve ekibine çok güvendim para konusunda kart taksit sonra ödeme yapılacabilcek her türlü kolaylığı sağladılar. Çok ilgilendi her bir embriyoya altın dedi ona göre özen gösterdi. Uğraş hoca çok deneyimli gerçekten bir ilim bilim insanı. Çalıştığım için herşeyi bana göre ayarladı. Yapılabilecek herşeyi Uğraş hoca ve ekibi yaptı. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…