Merhaba arkadaşlar 5 yıllık evliyim çocuğum yok eşimle beraber bütün testleri yaptırdık hiç bir sağlık sorunumuz yok çok şükür ama hiç korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı klomen ve çatlatma iğnesi dışında hiç bir tedavi görmedim bugün üniversite hastanesine gittim ve kadın doğum doktoru direk beni tüp bebek servisine sevk etti oraya gittiğimde randevu verdiler ve getirmem gereken evrakları söylediler şimdi benim sormak istediğim direk tüp bebek tedavisine mi başlarlar yoksa aşılamamı yaparlar ücreti nedir ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum bi nebze de olsa aklımda fikir olması açısından şimdiden teşekkür ederim 03.01.2023 salı bugün gittim hastaneye belgelerimle beraber eşimden perşembe günü sperm ve kan tahlili yapacaklar benden de adetin 2 yada 3. Günü muayenemi yapacaklar aşılamayla başlayacağız inşallah güzel sonuçlar alırız aşılama ücretsizmiş yani benim eşimin SGK dökümüne göre ücretsiz olduğunu söylediler bu aşamada olan arkadaşlara da bilgi olsun diye söylüyorum üniversite hastanesinde 10770 TL tüp bebek fiyatı ve zam gelebilirmiş şimdilik bilgiler böyle gelişme oldukça güncelleyecem11.01.2023 bugün adetimin 3.günü hastaneye gittim kan tahlili verdim ultrasona girdim eşimin tahlilleri de çıkmıştı doktor ikisine de baktı hiç bir sorun yok gayet iyi aşılama yapabiliriz ve güzel bir sonuç alırız inşallah dedi baya umutlu konuştu gonal-f iğne yazdı her gün 50 ml vuracam imom ve d-vitamini damla verdi hepsine 1975 TL para ödedim eczacı anlayışlı çıktı raporum çıktığı zaman götürdüğümde farkı olan ücreti geri verecek sağolsun ilaçları reçetesiz ve raporsuz aldım yani ama hemşire tedavinin sonuna doğru rapor çıkar dedi salı günü kontrolüm var lütfen dua edin23.01.2023 pazartesi aşılamamı oldum arkadaşlar 6 Şubat muayene günü umarım tutar
Son düzenleme: