selam arkadaşlar..
ilk tüp bebek tedavisi ile 6 yıl sonra hamile kalabildim..
fakat boş gebelik tanısıyla önce ilaçla düşük ardından parça kaldığı için kürtaj oldum .
kürtaj sonrası normal adet zamanında adet gördüm...
doktor bir adet süresi korunma vermişti.
bu ay çalışmalar oldu ...
sebepsiz infertilite grubundaydık...
hamile kalma şansım varmıdır kendiliğinden..
yada negatif tup bebek tedavisi sonrası hamile kalan arkadaşlar bilgi paylaşı yapabilirmi...
Merhaba kızlar;
Bir aşılama peşine bir tüp bebek negatif sonuçlandı dondurulmuş iki adet orta kalite embriolarımı transfer etmek için 2 adet geçirmem gerekiyordu.
1. adet uzun sürdü geç geldi ama bitti çünkü adet günümde kanama gelmişti ve düşük oluyor diyerek progestan iğnesi yaptılar bu regl geciktirici bir iğne yani düşük önleyici fakat bir işe yaramadı hem regl hem olmamasının moral bozukuğu etraftakilere ne diyeceğim derken 15 gün süren lekelenmeli bir adet geçirdim kahverengi lekelerle başladı arada kırmızı yoğundu ve bitti.
2. adetimin gelmesini bekliyordum ve o kadar yorgundum ki adet günüme bakmak aklıma bile gelmiyordu.
Tatile paketi almaya gideceğimiz gün regl takvimi uygulamama baktım ve o an mucize gerçekleşti reglim tam 6 gün gecikmişti tabi ben bu bu kadar tedaviden sonra bunun gecikme olabileceğini düşündüm ama bi yandan içim içime sığmamaya başlamıştı bile.
test almaya karar verdim eşime hiçbirşey belli etmemek çok zordu
evde yapmak istiyordum testi eve gider gitmez yaptım ve sonuç ...... çift çizgi inanamadım dedim kan testi yaptıracağım.
sabah erkenden kan testi için işyerimin altkatındaki labaratuara gittim saat 4 gibi hazır olur dediler zaman geçmiyordu sanki ve kan testi sonucum elimdeydi beta hgc 220 yani kesin gebelik inanamıyordum hüngür hüngür ağlamaya başladım evet mutluluk gözyaşları mutluluktan ağlanır mı derdim hep :) eşime yine bişey söylemedim bu kadar bekledikten sonra süpriz yapmak istedim.
hastaneye gittik doktora eşimi içeri çağırmasını rica ettim haberi yok dedim dedi bu bebeğiniz eşim hastaneyi başımıza yıktı eve kadar baba oluyorum baba diye kornaya basa basa :)))) şimdi tek dileğim tüm anne olmak isteyenlerin aynı duyguları yaşaması hepinize sağlıklı huzurlu günler diliyorum.