- 29 Mart 2019
- 75
- 43
- 36
-
- Konu Sahibi Kardanadam33
Diğer başlıkta yazmamışsın test yaptırdığını pozitif çıkmasına çok sevindimMerhaba arkadaşlar, 2. Tüp bebek serüvenim başlamış bulunmakta. Her bir aşaması kendı başına stres, heyecan yaratmakta. Transfer sonucu mda kasıklarda sürekli ağrı oluyor. Adet olacak gibi. Bu da gün içinde belirli saatlerde oluyor. Sizde böyle durumlar yaşadınız mı? Birde sürekli akıntım var. Sizde bu durumları yaşadıysanız ne zmana kadar yaşadınız. Bu arada 4+2 günlük gebeyim.
11. Gun 890 çıktı. Çok sağol. Sende var mı benım yaşadığım belirtiler?Diğer başlıkta yazmamışsın test yaptırdığını pozitif çıkmasına çok sevindim ☺ Senin değerin kaç çıktı?
Benim de var kasık ağrılarım bir anda adet sancısı gibi vuruyor sonra geçiyor akıntım yok denecek kadar azaldı normal halinde11. Gun 890 çıktı. Çok sağol. Sende var mı benım yaşadığım belirtiler?
Aynen yaa bir anda geliyor bende uzun süre devam ediyor. O esnada akıntı oluyor. Onu çok net hissediyorum. Kanama olur diye de korkuyprumBenim de var kasık ağrılarım bir anda adet sancısı gibi vuruyor sonra geçiyor akıntım yok denecek kadar azaldı normal halinde
Olmaz inşallah değerin çok iyi çıkmış ikiz mi acaba? Benim değerim 77.25 çıktı yarın tekrar kan vericem bakalım yükselecek miAynen yaa bir anda geliyor bende uzun süre devam ediyor. O esnada akıntı oluyor. Onu çok net hissediyorum. Kanama olur diye de korkuyprum
Hepimizin değerleri Farklı çıkıyor ben başta düşük diye üzülmüştüm ama sonraki iki seferde üçer üçer katlandı değerim hep ve şuan 7. Haftamdayım. Değerlere hiç takılma pozitif çıkması ve düzenli olarak iki günde bir iki katına çıkması yeterli sonrası keseyi görmek kalp atışlarını duymak vs. Yani telaşımız hiç bitmiyorMerhaba arkadaşlar ben de dün pozitif sonucunu aldım değerim 171 sizdeki değerle baya bir yüksek bunun sebebini bilen var mı
Ay canım teşekkür ederim aynen şimdi de keseyi bekliyorum :) sen gördün mü keseyi benim çarşamba. Randevum var doktora bakalımHepimizin değerleri Farklı çıkıyor ben başta düşük diye üzülmüştüm ama sonraki iki seferde üçer üçer katlandı değerim hep ve şuan 7. Haftamdayım. Değerlere hiç takılma pozitif çıkması ve düzenli olarak iki günde bir iki katına çıkması yeterli sonrası keseyi görmek kalp atışlarını duymak vs. Yani telaşımız hiç bitmiyor ☺
Ben keseyi geçen hafta görmüştüm ama bu hafta kalbi durmuş bebeğimin maalesef on gün sonra kürtaj olacakAy canım teşekkür ederim aynen şimdi de keseyi bekliyorum :) sen gördün mü keseyi benim çarşamba. Randevum var doktora bakalım
Ay canımBen keseyi geçen hafta görmüştüm ama bu hafta kalbi durmuş bebeğimin maalesef on gün sonra kürtaj olacak
Mwrhabalarrr tup bebek icin fiyati nekadar a basladiniz acaba?Diğer başlıkta yazmamışsın test yaptırdığını pozitif çıkmasına çok sevindimSenin değerin kaç çıktı?
Merhaba ben de tup bebek dusunuyorum bi kac yere sordum ,15 bin arti ilaclar dedi bir doktor ankara icin,anatolya tupbbbek merkezi de 11 bin ve ilaclar demisti tabi bu embriyo dondurmayi kapsamiyor sanirimMwrhabalarrr tup bebek icin fiyati nekadar a basladiniz acaba?
Bayada cok yaa ilaclarina gore demekkii bu fiyatlarMerhaba ben de tup bebek dusunuyorum bi kac yere sordum ,15 bin arti ilaclar dedi bir doktor ankara icin,anatolya tupbbbek merkezi de 11 bin ve ilaclar demisti tabi bu embriyo dondurmayi kapsamiyor sanirim
Ilaclar ekstra siz oduyorsunuz dedilerBayada cok yaa ilaclarina gore demekkii bu fiyatlar
Canım nerede karar verdin bende düşünüyorum ankaradaMerhaba ben de tup bebek dusunuyorum bi kac yere sordum ,15 bin arti ilaclar dedi bir doktor ankara icin,anatolya tupbbbek merkezi de 11 bin ve ilaclar demisti tabi bu embriyo dondurmayi kapsamiyor sanirim