Tüp bebek sonrası hamilelikte yaşananlar

Kardanadam33

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
75
43
36
Merhaba arkadaşlar, 2. Tüp bebek serüvenim başlamış bulunmakta. Her bir aşaması kendı başına stres, heyecan yaratmakta. Transfer sonucu mda kasıklarda sürekli ağrı oluyor. Adet olacak gibi. Bu da gün içinde belirli saatlerde oluyor. Sizde böyle durumlar yaşadınız mı? Birde sürekli akıntım var. Sizde bu durumları yaşadıysanız ne zmana kadar yaşadınız. Bu arada 4+2 günlük gebeyim.

Merhaba arkadaşlar, 2. Tüp bebek serüvenim başlamış bulunmakta. Her bir aşaması kendı başına stres, heyecan yaratmakta. Transfer sonucu mda kasıklarda sürekli ağrı oluyor. Adet olacak gibi. Bu da gün içinde belirli saatlerde oluyor. Sizde böyle durumlar yaşadınız mı? Birde sürekli akıntım var. Sizde bu durumları yaşadıysanız ne zmana kadar yaşadınız. Bu arada 4+2 günlük gebeyim.
Diğer başlıkta yazmamışsın test yaptırdığını pozitif çıkmasına çok sevindim ☺️ Senin değerin kaç çıktı?

Merhaba arkadaşlar ben de dün pozitif sonucunu aldım değerim 171 sizdeki değerle baya bir yüksek bunun sebebini bilen var mı

Merhaba arkadaşlar ben de dün pozitif sonucunu aldım değerim 171 sizdeki değerle baya bir yüksek bunun sebebini bilen var mı
Hepimizin değerleri Farklı çıkıyor ben başta düşük diye üzülmüştüm ama sonraki iki seferde üçer üçer katlandı değerim hep ve şuan 7. Haftamdayım. Değerlere hiç takılma pozitif çıkması ve düzenli olarak iki günde bir iki katına çıkması yeterli sonrası keseyi görmek kalp atışlarını duymak vs. Yani telaşımız hiç bitmiyor ☺️

Hepimizin değerleri Farklı çıkıyor ben başta düşük diye üzülmüştüm ama sonraki iki seferde üçer üçer katlandı değerim hep ve şuan 7. Haftamdayım. Değerlere hiç takılma pozitif çıkması ve düzenli olarak iki günde bir iki katına çıkması yeterli sonrası keseyi görmek kalp atışlarını duymak vs. Yani telaşımız hiç bitmiyor ☺
Ay canım teşekkür ederim aynen şimdi de keseyi bekliyorum :) sen gördün mü keseyi benim çarşamba. Randevum var doktora bakalım

11+2 günlük gebeyim ve 2 kere kanama yaşadım sürekli yatıyorum 1 kızım var 9 yaşında oda tüp bebekti ama hiç kanama olmamıştı bu sefer zorlu geçiyor hep korkarak sizlerde kanama oldumu

Merhaba ben de tup bebek dusunuyorum bi kac yere sordum ,15 bin arti ilaclar dedi bir doktor ankara icin,anatolya tupbbbek merkezi de 11 bin ve ilaclar demisti tabi bu embriyo dondurmayi kapsamiyor sanirim
Bayada cok yaa ilaclarina gore demekkii bu fiyatlar

Merhaba ben de tup bebek dusunuyorum bi kac yere sordum ,15 bin arti ilaclar dedi bir doktor ankara icin,anatolya tupbbbek merkezi de 11 bin ve ilaclar demisti tabi bu embriyo dondurmayi kapsamiyor sanirim
Canım nerede karar verdin bende düşünüyorum ankarada

Hala karar vermedik maddi manevi agir gelecek diye,bir evladimiz var sukur,ama iste biyersen bi masdi kaynak yaratabilirsek dusunecez gene,bana tip fakultesinde ogretim gorevlisi bir doktor ankara etlik zubeyde hanim hastanesini onerdi,kendide orda calismis ozele gore daha uygun ve hocalar iyi demisti

X