- 29 Kasım 2019
- 1.066
- 2.836
- 32
merhaba ben 2022 de tüp bebek tedavısı ile oğluma kavuştum. Bende amh değeri düşüklüğü ve pcos problemi var pcos olmama ragmen bu yaşıma kadar bır kez adet gecıkmesı yasadım ondada kımysal gebelık yasadım ve tüplerimden birinde tıkanıklılık oldugunu ogrendım operasyon ıle acıldı ve sonrasında normal yolla gebelık denedık fakat olmamıstı doktorumuzda daha fazla beklemeyın dedı değerlerimden dolyı tüp bebek önerdi ve şükür gittiğimiz tüp bebek doktorumuz ve rabbımın ıznı ıle oglumuz oldu.. dogumdan aonra hiç korunma saglamadık nırmal olmadıgı ıcın fakat gecen hafta eczane gittmde folik asıt aldım içimden geldı kullanayım dedım ve bır kac gun once ruyamda bebek vardı ıkız rüyamı bereket olarak yorumladım ustune bugun ablamla gorustum ve oda bana ruyasında bebek emzırdıgımı dıle getirdi az önce de gorumcem yazdı hamıleydın sen ruyamda dıe anlatmaya basladı bende dur bakım dedım ve regl uygulamama baktım ve adetımın 2 gun gectıgını ogrendım hemen dayanamadım eczaneden test aldım ıkı tane bırını yaptım ama negatf kuruma cızgısı dıolar ya hep o bıle yoktu fakat hıc bır vucudum da bır belırtı de yok cok uzun oldu yazım zamanınızı aldım kusura bakmayın ama ivf sonra sı normal gebelik yasayan var mı ?