Tüp bebek sonrası adet olamamak ve kahverengi akıntı

maria_

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
776
Puanlar
323
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ben 10 Ağustos’ta reglimle tüp bebek denemiş 6 Eylül’de negatifi almış ve ilaçları bırakıp 13 Eylül’de regl olmuştum. Ekim adetimi henüz olamadım. Normalde 28 günde bir adet oluyorum hep düzenliydi. Bu ay 11 Ekim’de adet olmalıydım. Ancak 8 Ekim’de kahverengi akıntı geldi. Devamında regl olurdum normalde hep böyle başlıyor ama bir türlü regl olamadım. Düne kadar da günde 1 kere kahverengi akıntım oldu ve bitti. Bugün kahverengi lekelenmem de yok. Reglim de geçti. Aklıma kötü şeyler geliyor. Böyle bir durum yaşayan var mı? Negatif deneme sonrası kist ya da rahimde bir sorun olmuş olabilir mi? Neden regl olamıyor olabilirim? Yaşayan varsa bilgilerinizi bekliyorum

Test yaptınız mı?

Test yapın ben öyle olduğumda hamile idim

Test yapın ben öyle olduğumda hamile idim

Ben yapmadım azosperm olması sebebiyle. Sperm çıkışı sıfır olduğu için ihtimal bile vermedim. Siz de mi tüp bebek yaptırmıştınız? Sizdeki sorun neydi?

Ben yapmadım azosperm olması sebebiyle. Sperm çıkışı sıfır olduğu için ihtimal bile vermedim. Siz de mi tüp bebek yaptırmıştınız? Sizdeki sorun neydi?
Bizim doğal yolla oldu inşallah gebesinizdir ya

Bizim doğal yolla oldu inşallah gebesinizdir ya
Ne güzel tebrik ederim Allah tamamına erdirsin Darısı başıma . Bu kahverengi lekeler bana kötü bişey olmuş gibi hissettiriyor. İnşallah bişi yoktur. Ben de haftasonuna kadar regl olamazsam doktora gidicem

Ne güzel tebrik ederim Allah tamamına erdirsin Darısı başıma . Bu kahverengi lekeler bana kötü bişey olmuş gibi hissettiriyor. İnşallah bişi yoktur. Ben de haftasonuna kadar regl olamazsam doktora gidicem
Çok teşekkür ederim Ben öyle öğrendim ondan diyorum içinizi ferah tutun hayırlısı diyelim inşalalh

Çok teşekkür ederim Ben öyle öğrendim ondan diyorum içinizi ferah tutun hayırlısı diyelim inşalalh
Ben de teşekkür ederim. Siz öğrendikten sonra ya da öğrenene kadar normal regl ağrısı da çektiniz mi?

Ben de teşekkür ederim. Siz öğrendikten sonra ya da öğrenene kadar normal regl ağrısı da çektiniz mi?
Evet ara ara cektim hatta öğrenince de düşer kesin dedim ama benimle şükür darısı başınıza inşallah

Test yapmak bende fobi artık. Şuana kadar yüzlerce test yapmış olabilirim. 10 yıllık evlilik hayatımda
Sizi çok iyi anlıyorum. Umarım en kısa zamanda dilediğiniz gibi olur her şey

Bugün de akıntım beyaza döndü. Bugüne kadar hep kahverengi akıntım geliyordu. Bu ay 20’lik diş ameliyatı oldum 2 kutu antibiyotik içmiştim. Acaba tüm bu gecikmenin sebebi bu ilaç kullanımı mı.. adetim geçeli 3 gün oldu ama sanki şimdi yumurtluyormuşum gibi şeffaf akıntım oluyor. Ne zaman bi kadın doğum doktoruna gitmeliyim acaba..

Merhaba, bende aynı sorunu yaşadım hatta benim rahımde yara oluştu kullandiğim fitilden dolayı sonra herşey yoluna girdi kadın doğum doktoru tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçların ağir olduğunu ve bunun normal olduğunu sölemiştı ama sız yınede bir kadın doğumcuya gözukun derim

Kullandığınız fitil progesteron için miydi? Peki tedavisi nasıl oldu? Ben de çok endişeliyim. Siz regliniz kaç gün gecikince doktora gitmiştiniz? Bir de rahimde yara nasıl tespit edildi?

Kullandığınız fitil progesteron için miydi? Peki tedavisi nasıl oldu? Ben de çok endişeliyim. Siz regliniz kaç gün gecikince doktora gitmiştiniz? Bir de rahimde yara nasıl tespit edildi?
Evet fitil vajinadan alindiği için yara yapmiş tüp bebek tutmayınca adet olmuştum ve sonrasında peçeteye sürekli kahverengi az miktarda akinti geliyodu ve ilişki sırasında acı ve sonrası kanama olmuştu ozaman doktora gıttım yara olduğunu solemiştı doktor ilişki yasaklamiştı yara geçene kadar sonra adetim kendiliğinden düzene girdi hatta doktor sımır testı bile yapmıştı birşey çıkmado çok şükür

Stres yapmayin herşey düzene giriyo zamanla

Kızlar ben doktorla konuştum, 3 gün daha bekle adetin gelmezse gebelik testi yap, negatif çıkarsa tarlusal kullan dedi bana. Dedimki eşim azosperm sıfır sperm yani hiç yok. Sperm olmadan nasıl olacakki dedim . O da allahın işi belli olmaz dedi eşimin azospermi tıkanıklık kaynaklıydı ve tese ile sperm bulunmuştu. Hiç bir tedavi görmeden kendi kendine bi anda yıllardır olan tıkanıklık açılabiliyor mu? Bir fikri olan var mı?

Bu konuyla ilgili bi fikrım yok Allahın taktırı herşeyde bi hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…